Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

FC Augsburg – SpVgg Greuther Fürth

3:1

konec (1:0)

18.05.2013, 15:30 • SGL Arena, Augsburg • Daniel Polách (@DanielPolach)

Tipsport: 1.42 4.6 7.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Sascha Mölders, přichází Marcel De Jong.

86

Koo si zpracoval míč v šestnáctce, avšak pálil jen do protihráče před sebou. Pak se míč dostal k dalšímu Korejci, Ji ale z dobré pozice vytěžil alespoň rohový kop!

79

Střídání v týmu SpVgg Greuther Fürth: ze hřiště odchází Florian Trinks, přichází Zoltán Stieber.

77

Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Tobias Werner, přichází Ja-Cheol Koo.

74

Augsburg právě vstřelil branku!
Werner opět do šestnáctky poslal dobrý centr, který se částečně podařilo Fürthu odvrátit. Po chvíli se ale dostal míč k DONG-WON JIMU, jenž skvěle obelstil Sobiecha a pak umístěnou ránou na zadní tyč vstřelil třetí branku domácích.

72

Mölders skvěle ustál souboj se Sobiechem na zádech, předložil míč pod sebe do jasné šance Wernerovi, ten ale podruhé v krátkém časovém sledu za sebou odmítl rozhodnutí a nepřipravil si střelu a dokonce ji pokazil tak, že ani netrefil branku!

70

Naopak rychlý protiútok podnikl nezvykle na levé straně Hahn, jenž výborně načasoval pas za obranu k Wernerovi, ten ale ve skvělé pozici netrefil míč ideálně a těsně minul pravou tyč! Krásný fotbalový moment, jemuž chybělo jen lepší vyvrcholení.

68

Klaus byl na hranici šestnáctky stažen za dres Andrém Hahnem, ten dostal žlutou a může být rád, že z toho nebyla druhá dnešní penalta Fürthu.

64

Střídání v týmu SpVgg Greuther Fürth: ze hřiště odchází Johannes Geis, přichází Thomas Pledl.

62

Fürth právě vstřelil branku!
To je velmi nepříjemná komplikace pro domácí. Střelec druhé branky Callsen-Bracker odhlavičkoval míč ze šestnáctky jen k před ní stojícímu FLORIANU TRINKSOVI, jenž se položil do střely a překonal výborného Manningera.

60

Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Jan Morávek, přichází Kevin Vogt.

57

Baba skvěle potáhl míč po postranní čáře, pak si jej vyměnil s Azemim a přesto, že jej na první pohled ztratil, poslal do čisté šance Djurdjiće, jenž si ale při samém překvapení nedokázal zpracovat míč a Manninger si tak připsal velmi jednoduchý zákrok!

55

Augsburg právě vstřelil branku!
Tentokrát už ale Hesl nebyl při odhadu míče tak úspěšný a Augsburg díky tomu podruhé skóruje! Werner zatočil centr od rohového praporku přesně na hlavu JANA-INGWERA CALLSEN-BRACKERA, jenž se dostal nejvýše ze všech hráčů na malém vápně a uklidnil svůj tým.

55

Baierův centr z volného kopu propadl až na malé vápno, kde jej lízl Mölders, což vypadalo na jasný gól, avšak Hesl se na své brankové čáře roztáhl a vytáhl míč na rohový kop!

43

Střídání v týmu SpVgg Greuther Fürth: ze hřiště odchází Jung Bin Park, přichází Ilir Azemi.

36

Verhaegh nepřesně rozehrál a na vše doplatil žlutou kartou pro Jana Morávka. Ten totiž nebezpečný skluzem zastavil unikajícího Babu a sudí Welz nemohl jednat jinak.

30

Augsburg právě vstřelil branku!
TOBIAS WERNER to udělal nejlépe, jak mohl. Míč poslal stříleným centrem na zadní tyč, Hesl do poslední chvíle čekal, zda jej někdo nezasáhne, tak se ale nestalo a díky tomu musel brankář hostí nakonec lovit míč ze své sítě.

25

Wernerův centr nakonec našel Hahna, ten ale hlavou z malého vápna přestřelil! Domácí záložník pak ještě reklamoval, že jej přitom Baba zatáhl za dres, sudí Welz ale k této výtce nepřihlédl.

11

Morávek ztratil ve středu pole míč a dopředu vyrazil Fürth, Jung Bin Park si pak u pokutového území skokem plavmo pokoušel vymodlit přímý kop, místo toho ale dostal žlutou kartu.

6

Do role faulujícího se tentokrát proměnil Felix Klaus a za svůj zákrok u půlící čáry je oceněn žlutou kartou.

5

Edgar Prib si při opakovaném pokusu vybral levou stranu ze svého pohledu, tam ale zamířil i Alexander Manninger a pro tento okamžik se stal hrdinou Augsburgu! Následuje roh Fürthu.

4

Prib sice penaltu proměnil, ta se ale bude muset opakovat!

3

Je nařízena penalta pro Fürth! Hostům se podařilo dostat míč dopředu na Klause, kterého v šestnáctce velmi netakticky k zemi poslal Klavan a právem je nařízen pokutový kop.

FC Augsburg – SpVgg Greuther Fürth

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 30. Werner, 55. Callsen-Bracker, 74. Ji – 62. Trinks

Karty:   36. Morávek (AUG), 68. Hahn (AUG) – 6. Klaus (FRT), 11. Park (FRT)

Neproměněná penalta: 5. Prib (FRT), brankář Manninger zneškodnil

FC Augsburg: Manninger – Verhaegh, Callsen-Bracker, Klavan, Ostrzolek – Baier – Hahn, Morávek (60. Vogt), Ji (77. Koo), Werner – Mölders (89. De Jong)

SpVgg Greuther Fürth: Hesl – Zimmermann, Sobiech, Mavraj, Baba – Geis (64. Pledl), Prib – Klaus, Trinks (79. Stieber), Park (43. Azemi) – Djurdjić

Rozhodčí: Welz – Unger, Foltyn