Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

1. FC Norimberk – Werder Brémy

3:2

konec (0:1)

18.05.2013, 15:30 • Stadion Nürnberg, Nürnberg • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 2.3 3.5 2.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Werder právě vstřelil branku!
No, možná jsem se s tím, že je rozhodnuto, trochu unáhlil! KEVIN DE BRUYNE se ocitl tváří v tvář Schäferovi a zkušeně ho obstřelil. Celé to zavánělo ofsajdem, nicméně branka platí – 3:2.

88

Nürnberg právě vstřelil branku!
Domácí se se sezónou rozloučí vítězstvím! Dnes výborný Robert Mak vlétl z pravé strany do šestnáctky, tam utekl Ignjovskému a našel na zadní tyči TOMÁŠE PEKHARTA, který doklepával zblízka do prázdné brány.

81

Nürnberg právě vstřelil branku!
Také druhý gól domácích přichází po rohovém kopu! Mak nasadil balón na hlavu SEBASTIANA POLTERA a Mielitz na prudkou hlavičku nedosáhl – 2:1!

61

Nürnberg právě vstřelil branku!
Po následném rohu se domácí dočkali vyrovnání! PER NILSSON nejprve hlavičkoval pouze do tyče, ale balón se k němu odrazil zpět a Nilsson ho nekompromisně napálil za záda Mielitze!

37

Werder právě vstřelil branku!
Brémy jdou do vedení! KEVIN DE BRUYNE obdržel od Junuzoviće krásnou přihrávku za domácí obranu, šel zcela sám na Schäfera a naprosto chladnokrevně jej přeloboval.

1. FC Norimberk – Werder Brémy

3:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 61. Nilsson, 81. Polter, 88. Pekhart – 37. Petersen, 89. Bruyne

Karty:   47. Mendler (NUR), 62. Klose (NUR)

1. FC Norimberk: Schäfer – Balitsch, Nilsson, Klose, Pinola (78. Esswein) – Simons, Stark (87. Dabanli) – Mendler (59. Polter), Mak, Plattenhardt – Pekhart. Trenér: Michael Wiesinger

Werder Brémy: Mielitz – Gebre Selassie, Prödl, Lukimya, Ignjovski – Kroos (84. Stevanović) – Junuzović (67. Schmitz), Fritz, De Bruyne – Petersen, Akpala (86. Wurtz). Trenéři: Wolfgang Rolff a Mathias Hönerbach

Rozhodčí: Winkmann – Hacker, Assmuth