Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Sevilla FC – Real Sociedad San Sebastian

1:2

konec (1:2)

18.05.2013, 22:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla, Andalusie • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 2.02 3.46 3.34 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

24

Real Sociedad právě vstřelil branku!
Hosté otáčí skóre! Carlos Martínez poslal do šestnáctky krásný centr, který našel nepokrytého IMANOLA AGIRRETXEHO a ten pohotovým volejem poslal míč za záda nereagujícího Beta. Domácí se ještě snažili reklamovat údajné ofsajdové postavení hostujícího útočníka, ale podle rozhodčích bylo vše v pořádku.

16

Real Sociedad právě vstřelil branku!
Ivan Rakitić opět posílá míč do sítě, ale tentokrát na to hrdý nebude! Po standardce Realu Sociedad totiž hlavou trkl do míče tak nešťastně, že ten skončil v horním růžku Betovy brány! Rakitić se tak dnes prosadil už na obou stranách hřiště.

10

Sevilla právě vstřelila branku!
První roh Sevilly a první gól! Domácí překvapili soupeře rozehrávkou po zemi. Balón se v šestnáctce dostal ke Kondogbiovi, který si ho tělem pokryl a poté nahrál IVANU RAKITIĆOVI, který přízemní střelou překonal Brava.

Sevilla FC – Real Sociedad San Sebastian

1:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 10. Rakitić – 16. Rakitić (vla.), 24. Agirretxe

Karty:   15. Kondogbia (SEV), 42. Navarro (SEV), 63. Moreno (SEV), 90+1. Baba (SEV) – 19. Vela (RSC), 55. Agirretxe (RSC), 78. Cadamuro (RSC)   58. Reyes (SEV)

Sevilla FC: Beto – Coke (66. Cicinho), Cala, Navarro, Moreno – Medel (88. Stevanović), Kondogbia – Jesús Navas, Rakitić, Perotti (66. Baba) – Negredo. Trenér: Unai Emery

Real Sociedad San Sebastian: Bravo – Carlos Martínez, Cadamuro, Íñigo Martínez, De La Bella – Bergara, Illarramendi (88. Ros) – Vela, Xabi Prieto, Griezmann (88. Castro) – Agirretxe. Trenér: Philippe Montanier

Rozhodčí: Álvarez – Gallego, Barranco