Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Borussia Dortmund – TSG 1899 Hoffenheim

2:3

konec (2:1)

25.02.2024, 17:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • 23. kolo • Vojtěch Martinek (@mrtnkv)

Tipsport: 1.45 5.56 6.03 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

...a vzápětí se příjemcem kartónku stal také Donyell Malen (DOR), který se po svém sokovi ohnal.

90+4

Atmosféra houstne. Za faul na Malena na pravé straně dostává žlutou kartu Dennis Geiger (HOF)...

90+3

Při Baumannovi teď stáli všichni svatí! Na Brandtův míč si totiž naskočil nehlídaný Can, jehož hlavička zamířila jen několik čísel nad břevno! Vyrovnání bylo blízko!

90+3

Pozor, tohle by mohlo výsledkem pořádně zamávat! John Brooks (HOF) jen kousek před vápnem fauloval Bynoeho-Gittense, uvidíme standardku.

87

Střídání v týmu Borussia Dortmund:
ze hřiště odchází Marco Reus, přichází Julien Duranville.

85

V ochozech to znovu zašumělo, ani Reus se ale nestává dortmundským hrdinou! Jeho padající střela vypadala velmi slibně, jenže nakonec skončila na hoffenheimské svatyni!

83

Ne ne, pokutový kop se nekoná! Z ochozů se ozývá hlasitý pískot, dění nicméně běží dál.

82

Pozor, závěr v Signal Iduna Parku dost možná okoření penalta! Někdo z hráčů v bílém, nejspíš šlo o Brookse, zřejmě zblokoval dortmundský balón rukou! Uvidíme, co na to muži u videa...

79

Střídání v týmu Borussia Dortmund:
ze hřiště odchází Julian Ryerson, přichází Mats Hummels.

79

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim:
ze hřiště odchází Maximilian Beier, přichází Wout Weghorst,
ze hřiště odchází Ihlas Bebou, přichází Marius Bülter,
ze hřiště odchází Umut Tohumcu, přichází Finn Ole Becker.

75

Střídání v týmu Borussia Dortmund:
ze hřiště odchází Niclas Füllkrug, přichází Youssoufa Moukoko,
ze hřiště odchází Jadon Sancho, přichází Jamie Bynoe-Gittens,
ze hřiště odchází Ian Maatsen, přichází Karim Adeyemi.

74

Vzápětí přichází obrovská šance na druhé straně hřiště, Füllkrug měl kýžené vyrovnání na dosah ruky! Jeho ostrému zakončení rozhodně nechyběl důraz, přesnost už ale ano! Škoda pro BVB!

73

No, na Signal Iduna Parku mohlo být hotovo! Po modrobílém rohovém kopu se míč nebezpečně odrazil na bránu, Meyer ho ale zachytil! Balón navíc nejspíš tečoval Füllkrug, tak to by byl hodně smolný vlastní zásah...

70

Po standardce Borussie vznikl před Baumannem naprostý chaos, hosté ale sérii nepříjemných odrazů přežili! Gólman si poradil s nepříjemnou tečí Reuse a vyrazil míč do bezpečí!

68

Vynucené střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim:
ze hřiště odchází Andrej Kramarić, přichází Dennis Geiger.

64

Hoffenheim právě vstřelil branku!
Kolaps – jinak se to, co se teď děje v Signal Iduna Parku, popsat nedá! Děravá dortmundská obrana pustila do šestnáctky Antona Stacha a MAXIMILIANA BEIERA, přičemž první jmenovaný pěkným pasem vybídl k zakončení toho druhého a jeho střela zamířila na přední tyč – 2:3!

61

Hoffenheim právě vstřelil branku!
Začínáme zase od začátku, Hoffenheim využívá vlažné hry Borussie a po hodině boje vyrovnává! Nutno podoktnout, že k tomuto zásahu přispělo i štěstí: MAXIMILIAN BEIER se totiž na kraji vápna odpoutal od protihráče a následnou ranou trefil záda Schlotterbecka, od kterých se balón odrazil do sítě! Meyer byl bez šance – 2:2!

49

Vynucené střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim:
ze hřiště odchází Robert Skov, přichází David Jurásek.

45

Před přestávkou toho už nejspíš moc zajímavého neuvidíme. Marcel Sabitzer (DOR) ukončuje mírný nápor Borussie, skluzem totiž podrazil Skova.

25

Dortmund právě vstřelil branku!
Obrat dokonán, neuvěřitelný nápor BVB rychle produkuje zásah číslo dvě! Exekutorem volného kopu se stal sám Reus, na jehož balón si v blízkosti brány naskočil NICO SCHLOTTERBECK a hlavou jej nasměroval přesně do sítě – 2:1!

24

Umut Tohumcu (HOF) za podrážení nakonec vidí i žlutou kartu a stává se prvním potrestaným hráčem duelu.

21

Dortmund právě vstřelil branku!
Máme vyrovnáno, obrovská aktivita žlutočerných nakonec přeci jen nese ovoce! Brandtův balón od praporku Reus hlavou lehce prodloužil na nedostatečně střeženého DONYELLA MALENA, jehož zakončení následně zaplulo pod břevno! S tímhle Baumann nic dělat nemohl – 1:1!

19

Baumann pěkným zákrokem udržel Hoffenheim ve vedení! Kabak nestačil včas odzbrojit Malena a ten vsadil na ránu na vzdálenější stranu brány, kterou ovšem položený gólman nataženou rukou vysunul mimo nebezpečí!

17

Tohle vypadalo hodně slibně, nakonec z toho ale nic není! Sancho narýsoval přihrávku do vápna na Reuse a ten se následně pokusil do šance poslat Füllkruga, jenže ten míč na středu šestnáctky nezachytil! K ujíždějícímu balónu se dostal aspoň Maatsen, jehož střela šla vysoko nad svatyni!

7

Pozor, vyrovnání teď v Signal Iduna Parku nebylo vůbec daleko! Brandt z rohu nasměroval míč přesně na připraveného Sabitzera, jehož jedovaté zakončení na přední tyč musel Baumann řešit!

2

Hoffenheim právě vstřelil branku!
Příšerný vstup domácích do zápasu si bleskově bere svou daň, Hoffenheim odskakuje do vedení po obrovské minele dvou zadáků Dortmundu! Na hranici šestnáctky zachytil přihrávku soků pressující IHLAS BEBOU, který následně zaskočil Meyera projektilem na zadní tyč – 0:1!

Borussia Dortmund – TSG 1899 Hoffenheim

2:3

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 21. Malen (Reus), 25. N. Schlotterbeck (Reus) – 2. Bebou, 61. Beier (Grillitsch), 64. Beier (Stach)

Karty:   45. Sabitzer (DOR), 90+5. Malen (DOR) – 24. Tohumcu (HOF), 90+3. Brooks (HOF), 90+4. Geiger (HOF)

Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 12:2. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 7:10.

Borussia Dortmund: Meyer – Ryerson (79. Hummels), Can (C), N. Schlotterbeck, Maatsen (75. Adeyemi) – Brandt, Sabitzer – Malen, Reus (87. Duranville), Sancho (75. Bynoe-Gittens) – Füllkrug (75. Moukoko).
Náhradníci: Lotka – Binsibajní, Özcan, M. Wolf.

Trenér: Edin Terzić.

TSG 1899 Hoffenheim: Baumann (C) – Kadeřábek, Kabak, Brooks, Skov (49. Jurásek) – Stach, Grillitsch, Tohumcu (79. F. Becker) – Kramarić (68. Geiger) – Bebou (79. Bülter), Beier (79. Weghorst).
Náhradníci: L. Philipp – Adams, Drexler, Moerstedt.

Trenér: Pellegrino Matarazzo.

Rozhodčí: Fritz – Schaal, Pelgrim.