Menu

Fotbal

Evropská konferenční liga

1. FC Union Berlín – Maccabi Haifa

3:0

konec (1:0)

30.09.2021, 21:00 • Olympiastadion, Berlín • Skupina E • Vít Trubička (@VtTrubika)

Tipsport: 1.49 4.5 6.91 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mne je to pro dnešek vše, loučím se s Vámi a přeji hezký zbytek večera. (22:57:51)
Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 5:4. Rohy: 1:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:11.
Je dobojováno! Union Berlin si došel pro celkem pohodlné vítězství 3:0. Přestože tuto půli se zdálo, že více ze hry měla Maccabi, dva góly padly z kopaček domácího týmu. Ten si tak ve slávistické skupině E zajistil zatím třetí místo tabulky. S druhou Slavií má ale úplně stejný počet bodů i stejné skóre. Rozhoduje tak jen vzájemný zápas, který český tým ovládl v poměru 3:1.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Ovšem postavení mimo hru se vzápětí na druhé straně nevyhnul ani Levin Öztunali.

90+2

Naopak do protiakce vystartovali hosté, které ale sudí zachytili v ofsajdu.

90+1

V nastaveném čase se o založení útoku postaral domácí Union, který to postupně zkouší po stranách. Zatím ale nijak úspěšný není a musí se vracet zpět na svou polovinu.

90+1

Sudí nastavuje tři minuty!

89

I v posledních minutách se hosté snaží něco udělat s výsledkem. K rychle letícímu volnému míči do vápna dobíhal David Din, který ale o něj nakonec musel svádět souboj s Robinem Knochem. Domácí hráč využil svých tělesných parametrů a soupeře doslova od míče odstavil.

88

Žlutou kartu dostává Genki Haraguči (1. FC Union Berlín).

87

Snaha Haify projít středem pole nevyšla. Kousek za středem hřiště nepřešla přes zahuštěnou obranu domácího celku.

86

Maccabi se dostalo k rohovému kopu. Na něj si vyskočilo větší množství hráčů obou týmů, nicméně míč všechny z nich přeletěl.

84

Hosté znovu zkoušejí svou postupnou rozehrávku. Míč se díky ní dostal do velkého vápna, kde ale Omer Atzili nestačil na dvojici bránících hráčů domácího týmu.

82

Maccabi se povedlo ubránit kličkujícího Genkiho Haraguchiho, když už si chystal míč na centr. A podařilo se to i napodruhé, byť tentokrát za cenu nedovoleného zákroku.

82

Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Rani Khedira, přichází Julian Ryerson.

80

Domácí kousek za středem pole narušili rychlý soupeřův křižný pas a sami se snaží prokombinovat dále do hřiště.

79

Střídání v týmu Maccabi Haifa FC: ze hřiště odchází Bogdan Planić, přichází Ofri Arad.

78

Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Sheraldo Becker, přichází Levin Öztunali.
Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Andreas Voglsammer, přichází Tymoteusz Puchacz.

76

Union Berlin právě vstřelil branku!
To naopak hráči Unionu zvládají efektivněji! Centr z pravé strany si krásně našel kopačky jednoho z nových mužů na hrací ploše, TAIWA AWONIYIHO, který z první vymetl pravý horní růžek Cohenovy branky. Asistence: Sheraldo Becker.

76

Haifa má docela dlouho volný prostor ve středu hrací plochy. Nemůže se ale přiblížit víc k soupeřově brance.

74

Po nějaké době přišla na řadu rozehrávka Maccabi ze středu. Celá akce ale našla své vyústění nalevo skoro u rohového praporku, kde se po souboji dostal míč mimo hrací plochu a následně do rukou domácího týmu.

73

Autové vhazování si sami hráči Maccabi ihned poslali mimo hřiště, načež se k míči dostal soupeř.

72

Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Kevin Möhwald, přichází Grischa Prömel.
Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Kevin Behrens, přichází Taiwo Awoniyi.
Střídání v týmu Maccabi Haifa FC: ze hřiště odchází Ali Mohamed, přichází Mahmoud Jaber.

68

Po dlouhé době akce domácího týmu! Sheraldo Becker se zjevil zcela sám před brankou hostujícího týmu, kde se snažil zpracovat dlouhý nákop. K jeho smůle se ale míč odrazil o vzdálenější tyč svatyně izraelského týmu.

65

Dlouhý nákop Maccabi nadvakrát odvracel domácí tým. Až po odkopu od Genkiho Haraguchiho skončil míč mimo hřiště.

64

Hosté se na malou chvíli stáhli za středovou čáru, kde pokračují v rozehrávce.

63

Maccabi se tentokrát přibližuje k brance Unionu z levé strany. K tomu jim dopomohlo autové vhazování z rukou Suna Menachema. Hned nato ale Dolev Haziza nestačil u postranní čáry v souboji na Marvina Friedricha a míč opět skončil mimo vymezenou hrací plochu.

63

Střídání v týmu Maccabi Haifa FC: ze hřiště odchází Omer Atzili, přichází Dolev Haziza.
Střídání v týmu Maccabi Haifa FC: ze hřiště odchází Godsway Donyoh, přichází Ben Sahar.

60

Hostům se ale stále daří držet se na soupeřově polovině. Přestože si Union hlídá vnitřní část svého vymezeného prostoru.

59

Křižná střela Tjaronna Cheryho na vzdálenější tyč! S ní si ale dokázal poradit gólman Rönnow, který po míči vyskočil a udržel ho ve svých rukách.

58

Na druhé straně se k výběhu dostal Kevin Möhwald. Jeho následný centr ale bránící hráči Maccabi tělem zastavili ještě před velkým vápnem.

54

Izraelci jsou stále aktivnějším týmem. Tentokrát se pokusil o napadání Yosef Raz Meir svým náběhem po pravé straně. Nakonec sice vrátil míč za sebe, ten se ale dostal do vápna k Tjaronnu Cherymu a jeho následné nepřesné střele.

52

Nakonec se navíc muselo vrátit až ke Cohenovi, kterého také zapojilo do hry.

51

Maccabi se snaží s nepříznivým výsledkem něco udělat a kombinuje s míčem na středu hrací plochy. Dlouho se ale nemůže dostat kupředu.

48

Union Berlin právě vstřelil branku!
A také se povedlo! K míči si po delším centru nejvýše vyskočil KEVIN BEHRENS, který jej také ihned hlavou nasměroval k pravé tyči Cohenovy branky. Asistence: Christopher Trimmel.

47

Střídání v týmu Maccabi Haifa FC: ze hřiště odchází Uri Dahan, přichází Dean David.

47

Po Menachemově nedovoleném zákroku na Haraguchiho mohou domácí zahrozit z přímého kopu.

46

Do prvního útoku se vydali hráči Maccabi. Atziliho střelu ještě dokázal gólman Rönnow odrazit, následná dorážka pak mířila vysoko nad jeho branku.

46

Začal druhý poločas.
První poločas je minulostí. Více ze hry měl zcela jednoznačně domácí tým, který se více tlačil směrem k brance. Tuto snahu ale využil v jen jeden gól, který právě tvoří rozhodující dělící čáru mezi oběma soupeři.

45+3

První poločas skončil.

45+2

Domácí tak v posledních chvílích opět kombinují na středu hrací plochy.

45+1

I v nastaveném čase se na míči drží domácí fotbalisté, kteří tentokrát zkusili zleva. Andreas Voglsammer ale ve svém průniku k vápnu narazil na zeď v podobě Aliho Mohameda.

45+1

Sudí nastavuje dvě minuty!

44

Maccabi odrazilo rychlý atak svého soupeře a bleskově přeneslo hru na opačný konec hřiště. Ovšem i tam byl jako první u míče soupeř a z příležitosti tedy nic nevytěžili.

43

Dlouhý nákop Frederika Rönnowa dostal míč pouze do spárů Haify. Ta se snaží přejít přes oblast okolo středového kruhu, což jí ovšem domácí nechtějí umožnit.

42

Bogdan Planić odnesl nedovolený zákrok Behrense trochu více než by očekával, přímo na hrací ploše tak musí být ošetřován.

42

Žlutou kartu dostává Kevin Behrens (1. FC Union Berlín).

40

Alimu Mohamedovi se dlouho nedařilo přejít přes dorážející hráče domácího týmu. Z toho posléze vygradovala menší strkanice mezi Tjaronnem Cherym a Nikem Giesselmannem.

39

Nepřesně zpracovaný míč v podání Kevina Behrense skončil mimo hřiště. Rozehrávat tak může obrana Maccabi.

38

Hosté si následně poradili i s rohovým kopem Unionu, po kterém se rychle vydali daleko od vlastní branky.

37

Dlouhý nákop hráčů Unionu odvrátila obrana Maccabi hlavičkou těsně před velkým vápnem.

35

Za protesty při tomto faulu si také žlutou karu vysloužil trenér hostujícího týmu Barak Bakhar.

35

Trochu ostřejší výměna názorů proběhla mezi hráči obou týmů po faulu Atziliho zezadu na Raniho Khediru.

33

Union Berlin právě vstřelil branku!
Další tlak domácímu týmu vyšel! Kevin Behrens usměrnil daleko letící míč těsně před brankou na dobíhajícího ANDREASE VOGLSAMMERA, který ve skluzu uklidil míč do Cohenovy branky.

32

Berlínští se kombinací vrátili až k vlastní brance, odkud se opět snaží přiblížit k Joshuovi Cohenovi.

32

Žlutou kartu dostává Uri Dahan (Maccabi Haifa FC).

30

Další nadějná akce Unionu! Pro odražený míč si na hranici velkého vápna nabíhal Niko Giesselmann, který jej takřka okamžitě poslal z první na Cohenovu branku. Tu ale přestřelil.

28

Žlutou kartu dostává Bogdan Planić (Maccabi Haifa FC).

28

Nebezpečný zákrok Joshuy Cohena po centru Unionu do velkého vápna. Gólman izraelského týmu se ještě střetu s Andreasem Voglsammerem. Nakonec byl ale úspěšnější.

26

Přímý kop z vnější hranice velkého vápna realizoval Kevin Behrens. Ránu ale zvolil celkem nízkou a zeď Haify ho celkem snadno vyrazila.

24

Frederik Rönnow našel svým výhozem Kevina Möhwalda. Ten okamžitě vystartoval po pravé straně až k velkému vápnu, do něhož se snažil nacentrovat. Samotný centr ale příliš přetáhl.

23

Odkop Joshuy Cohena od vlastní branky uklidili Berlínští za půlkou z první do autu. Míč se ale poté příliš dlouho na kopačkách hráčů Maccabi neohřál.

22

Nebezpečný centr z pravé strany musel nadvakrát odrážet Ori Dahan. Ve své snaze byl sice úspěšný, nicméně při druhé akci se ne úplně přijemně srazil hlavou s Andreasem Voglsammerem.

20

Robin Knoche poslal míč dopředu po další sérii přihrávek Unionu na středové čáře. Tentokrát to ale mnoho ovoce nepřineslo, míč brzo skončil mimo hřiště a následně v moci soupeře.

18

Centr do vápna z pravé strany zvládli hráči Maccabi v první chvíli odvrátit. Nebezpečí ale neustávalo, až do doby, kdy přišel faul Giesselmanna na Atziliho a následný odkop od branky hostujícího týmu.

17

To ale záhy domácím vyšlo v podobě dlouhého nákopu, který měl směřovat na Kevine Behrense. Toho ovšem míč přelétl a i přes prvotní zaváhání ho nakonec gólman Maccabi udržel ve svých rukou.

16

Obrana Unionu se znovu vysunula k dělící čáře. I přes snahu v podobě několika křižných pasů se ale nemohou dostat blíže ke Cohenově brance.

15

Niko Giesselmann rozehrává z autu u vlastní branky. Míč ale celkem snadno odevzdal do moci svého soupeře.

11

Série krátkých přihrávek Maccabi nevyšla. Yosef Raz Meir nestihl pas, který mu vyslal Omer Atzili do běhu a míč skončil za autovou čarou.

10

Celkem blízko zakončení byl Sheraldo Becker, před kterým už stál jen gólman Maccabi v souboji jeden na jednoho. Do hry ale vstoupil pomezní sudí, který Beckerovi odmával ofsajd.

10

Ovšem bez úspěchu a domácí tým si opět celkem v poklidu přihrává kolem středového kruhu.

9

Gólman Rönnow svým odkopem hru od vlastní branky na příliš dlouho nepřenesl. Maccabi se povedlo záhy dostat se k vápnu, které se snažilo dobýt.

7

Nepřesná kombinace Unionu u pravé postranní čáry znamená autové vhazování pro Maccabi a jejich následný přesun k brance Frederika Rönnowa.

5

Po nedovoleném zákroku berlínského celku nakopl míč daleko od vlastní branky Rami Gershon. Maccabi se posléze dostalo na soupeřovu polovinu, ani se však nepřiblížilo k útočné oblasti.

4

Míče se tak chopila obrana Unionu, která si v poklidu přihrává kousek za středovou čárou.

3

Behrensův pokus o centr zastavili hráči Maccabi ještě před vápnem a Tjaronn Chery se posléze zcela sám dostal až před velké vápno soupeře. Vystřelit na Rönnowa ale nedokázal.

2

Domácí začali zápas poměrně aktivně. Celkem rychle se dostali do útoku. Gólman Cohen si také poprvé sáhl na míč, a to po daleké střele z pravé strany.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

1. FC Union Berlín: Rönnow – Trimmel (C), Friedrich, Knoche, Giesselmann – R. Khedira – Becker, Möhwald, Haraguči, Voglsammer – Behrens.
Náhradníci: Ryerson, Öztunali, M. Kruse, Awoniyi, Prömel, Puchacz, Dehl.

Maccabi Haifa FC: Cohen – Menachem, Gershon, Planić, Meir – Mohamed, José Rodríguez, Dahan – Atzili, Donyoh, Chery (C).
Náhradníci: Fucs, Mashpati – Goldberg, Haziza, Sahar, Arad, Tawatha, Ashkenazi, David, Jaber, Levi.

Rozhodčí: Walsh – Stewart, Carr (všichni Skotsko).
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

1. FC Union Berlín – Maccabi Haifa

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 33. Voglsammer (Behrens), 48. Behrens (Trimmel), 76. Awoniyi (Becker)

Karty:   42. Behrens (UNB), 88. Haraguči (UNB) – 28. Planić (MHA), 32. Dahan (MHA), 35. Bakhar (MHA)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 5:4. Rohy: 1:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:11.

1. FC Union Berlín: Rönnow – Trimmel (C), Friedrich, Knoche, Giesselmann – R. Khedira (82. Ryerson) – Becker (78. Öztunali), Möhwald (72. Prömel), Haraguči, Voglsammer (78. Puchacz) – Behrens (72. Awoniyi).
Náhradníci: Stein – Ryerson, Öztunali, M. Kruse, Awoniyi, Prömel, Puchacz, Dehl, Schneider.

Maccabi Haifa: Cohen – Menachem, Gershon, Planić (79. Arad), Meir – Mohamed (72. Jaber), José Rodríguez, Dahan (47. David) – Atzili (63. Haziza), Donyoh (63. Sahar), Chery (C).
Náhradníci: Fucs, Mashpati – Goldberg, Haziza, Sahar, Arad, Tawatha, Ashkenazi, David, Jaber, Levi.

Rozhodčí: Walsh – Stewart, Carr (všichni Skotsko)