Menu

Fotbal

Evropská liga

West Ham United – SK Rapid Vídeň

2:0

konec (1:0)

30.09.2021, 21:00 • Olympijský stadion, Londýn • Skupina H • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 1.19 7.55 15.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

90+4. Saïd BENRAHMA - 2:0

90+4

West Ham právě vstřelil branku!
Kladiváři přece jen přidávají druhou branku, ačkoliv až v poslední minutě nastavení. Trvalé obléhání branky zakončil SAÏD BENRAHMA, který na levé straně vápna přejal hezkou přihrávku od Jarroda Bowena, zasekl míč kličkou na pravačku a vzápětí obstřelil na vzdálenější tyč jak obránce Stojkoviće, tak zejména brankáře Gartlera. Asistence: Jarrod Bowen.

90+3

Pablo Fornals se s ničím nepáral a před vápnem vyslal řádnou pumelici na bližší tyč Paula Gartlera. Gólman Rapidu se prezentoval výborným zákrokem a domácí tak mají roh.

81

Závěrečné střídání hostí. Robert Ljubicic nahrazuje Dejana Petroviče.

81

81. Jarrod Bowen míč do sítě neuklidil

81

Velká šance domácích na dvoubrankové uskočení a uklidnění! Po kombinaci před vápnem Rapidu se k zakončení dostal Jarrod Bowen, jenž udělal kličku brankáři a měl před sebou už jen obránce a volnou branku. Jenže zakončil vedle!

76

Čtvrté střídání na domácí straně. Ze hřiště jde Andrij Jarmolenko, který výborným centrem na Antonia připravil jedinou branku zápasu. Zahraje si Pablo Fornals.

75

V témže okamžiku končí zýápas pro Taxiarchise Fountase a zahraje si Filip Stojković.

75

Na půlce hriště osedlal Issa Diop Marco Grülla při hlavičkovém souboji a za své počínání vidí žlutou kartu.

74

Další střídání hostí. Dnes končí zápas pro Maximiliana Ullmanna, místo kterého si zahraje Jonas Auer.

72

Hra bude pokračovat míčem rozhodčího, německý sudí totiž po přezkoumání celé situace u videa rozhodl, že se o penaltový zákrok nejednalo.

71

71. Inkriminovaný moment, v akci je video

71

Nepříjennost pro domácí. West Ham zahrál na levé straně svého velkého vápna hodně bohorovně, Marco Grüll přebral míč a Benjamin Johnson mu škrtl o kopačku, čímž ho rozhodil. Tobias Stieler sice čeká na vyjádření videoasistenta rozhodčího, ale tohle zavání možnou penaltou.

64

Tak nakonec domácí mají tři střídání v jeden moment. Michail Antonio, který prakticky naservíroval Ricemu míč při zatím jediné brance, přepouští místo na pažitu Jarrodu Bowenovi.

63

Čtvrté střídání se už do jedné minuty nevešlo, Marco Grüll jde na hřiště místo Ercana Kary.

62

Se střídáním se nám roztrhl pytel. První minuty na hřišti okusí také Kohya Kitagawa, japonský záložník střídající Leo Greimla, jenž má žlutou kartu.

62

62. První momenty Tomáše Součka na placu

62

Čeští fanoušci sledující tento zápas se dočkali. Na plac míří Tomáš Souček, který střídá Marka Nobleho. Druhým novým hráčem domácích je Manuel Lanzini, který jde na hřiště za Nikolu Vlašiće.

57

Eduard Beitinger si všiml u své lajny nedovoleného zákroku Leo Greimla. Antonio může být vcelku rád, že před jeho sáňkami stihl uskočit. I tak je to žlutá karta pro hráče Rapidu.

44

Srdjan Grahovać taktickým faulem zastavil na polovině hřiště Benrahmu, kterého držel tak dlouho, až sudí pískl faul a ukázal záložníkovi Rapidu žlutou kartu.

29

29. Declan RICE - 1:0

29

West Ham právě vstřelil branku!
Nyní už jsou ale hosté na kombinaci soupeře krátcí. Vše začal Jarmolenko, který poslal výborný centr na levou stranu do vápna pro Michaila Antonia. Ten si pohlídal ofsajd, zpracoval si míč na prsa a přízemní přihrávkou poslal míč na DECLANA RICEHO, který si po tyčce v úvodu utkání napravil chuť – snadno uklidil míč do sítě. Obránce Leo Greiml se po přihrávce natahoval marně. Asistence: Michail Antonio.

27

Další šance West Hamu. Po rohu se v pokutovém území vyšrouboval do vzduchu jeden z domácích hráčů, ale Rapid stále odolává.

8

Pokračující akci ihned zakončoval Diop, ale v obtížné pozici nedokázal míč usměrnit mezi tři tyče.

7

7. Declan Rice trefil tyč

7

Aaron Cresswell posadil centrovaný míč z levé strany přesně na hlavičku Declana Riceho, ale dvaadvacetiletý záložník se radovat nemohl. Cestu míče do sítě zastavila levá tyč!

West Ham United – SK Rapid Vídeň

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 29. Rice (Antonio), 90+4. Benrahma (Bowen)

Karty:   75. Diop (WHU) – 44. Grahovać (RVI), 57. Greiml (RVI)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 9:3. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:12.

West Ham United: Aréola – Johnson, C. Dawson, Diop, Cresswell – Noble (C) (62. Souček), Rice, Benrahma – Jarmolenko (76. Fornals), Antonio (64. Bowen), Vlašić (62. Lanzini).
Náhradníci: Fabiański, Randolph – K. Zouma, Fornals, Lanzini, Bowen, Ogbonna, Masuaku, Souček, Král, Alese, Baptiste.

SK Rapid Vídeň: Gartler – Aiwu, Greiml (62. Kitagawa), Wimmer, Ullmann (74. Auer) – Petrovič (81. Ljubicic), Grahovać (C) – Arase, Knasmüllner, Fountas (75. Stojković) – Kara (63. Grüll).
Náhradníci: Unger, Hedl – Ljubicic, Ballo, Schick, M. Hofmann, Stojković, Auer, Grüll, Kitagawa.

Rozhodčí: Tobias Stieler – Christian Gittelmann, Eduard Beitinger (vš. Německo)