Menu

Fotbal

Evropská liga

SSC Neapol – FK Spartak Moskva

2:3

konec (1:0)

30.09.2021, 18:45 • Stadio Diego Armando Maradona, Neapol • Skupina C • Adam Dořák

Tipsport: 1.18 7.61 16.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

První gól Elmase, který padl 11 sekund po úvodním hvizdu, je druhým nejrychlejším gólem v historii Evropské ligy! (20:59:56)

90+10

Nail Umjarov už bude nejspíše posledním dnešním hráčem, který uviděl žlutou kartu, když faulem překazil rozvíjející se protiútok soupeře. Dnes se hlavní sudí hodně natahal kartiček ze své kapsy.

90+5

90+5. Nepříjemná srážka Soboleva s Maximenkem

90+5

Neapol měla následně k dispozici standardní situaci. Ve vápně chtěl odhlavičkovat vysoký míč Alexandr Sobolev, který se však hlavou střetl s vybíhajícím Maximenkem! Oba jsou nyní v péči ošetřovatelů.

90+4

90+4. Victor OSIMHEN - 2:3

90+4

Neapol právě vstřelila branku!
Neapol ještě dokázala v nastaveném čase snížit. Obrana nechala trestuhodně před brankou volného VICTORA OSIMHENA, který zužitkoval přihrávku z pravé strany od Di Lorenza, který našel skulinu hned před dvěma bránícími hráči. Asistence: Giovanni Di Lorenzo.

89

89. Quincy PROMES - 1:3

89

Spartak právě vstřelil branku!
Hosté nakonec rozhodují o svém vítězství! Sobolev a QUINCY PROMES utekli defenzívě Neapole a ve vápně Sobolev přihrával na zcela volného Promese a ten už neměl problém ideálně zakončit. Asistence: Alexandr Sobolev.

89

Žlutou kartu dostává Alexandr Maximenko (FK Spartak Moskva).

88

Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Zelimchan Bakajev, přichází Alexandr Lomovickij.

86

A i trenér Spartaku si odnese z dnešního zápasu žlutou kartu, nejspíše za nějaké protesty.

85

Manolas uviděl žlutou kartu a ta už je jedenáctá v dnešním zápase.

82

A hra se deset minut před koncem zápasu vyrovná! Maximiliano Caufriez zasáhl vysokou nohou pronikajícího Osimhena a vidí druhou žlutou kartu! Tak i Spartak bude duel dohrávat v deseti hráčích.

80

80. Michajl IGNATOV - 1:2

80

Spartak právě vstřelil branku!
Neapol však nyní otevřela obranu a platí zato další inkasovanou brankou! Lucas našel na hranici vápna MICHAJLA IGNATOVA a ten z první hned umístil přízemní střelu k levé tyčce. Asistence: Ayrton Lucas.

78

Žlutou kartu dostává Fabián Ruiz (SSC Neapol).

77

Ayrton Lucas byl tím hříšníkem, který nedovoleně zastavil Lozana a vidí žlutou kartu.

73

Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Ruslan Litvinov, přichází Michajl Ignatov.
Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Matteo Politano, přichází Hirving Lozano.

66

A další sporná situace! Neapol dostala míč do branky, ale krátká radost byla vzápětí přerušena. Pro ofsajd není branka uznána!

65

Koulibaly vzápětí přiběhl k inkriminovanému místu a z plic vynadal hlavnímu sudí, který se dožadoval přísnějšího trestu. Koulibaly následně viděl před očima žlutý kartónek.

55

55. Quincy PROMES - 1:1

55

Spartak právě vstřelil branku!
Spartak si v posledních minutách vytvářel tlak a ten nyní přetavil ve vyrovnávací trefu. Moses dokázal od brankové pomezní čáry přihrát před branku, kde ihned z první k levé tyčce vystřelil QUINCY PROMES.

46

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Andrea Petagna, přichází Victor Osimhen.
Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Piotr Zieliński, přichází André Anguissa.

45+8

Žlutou kartu dostává Alexandr Sobolev (FK Spartak Moskva).

45+8

A proč došlo k rozepři? Di Lorenzo sebral z penaltového puntíku míč a to naštvalo hráče soupeře a poté už došlo k výměně názorů mezi oběma stranami. Di Lorenzo je následně za tohle odměněn žlutou kartou.

45+7

Penalta je nakonec odvolána!

45+4

Nakonec ještě dojde ke kontrole u videa. Poté, co hlavní sudí běžel k monitoru, tak se ve vápně udělalo jedno velké klubko všech hráčů a emoce nyní vytryskly na plno. Hlavní sudí se vrací zpět do vápna a spolu s pomezními rozhodčími se snaží uklidnit celou situaci!

45+3

45+3. Zákrok ve vápně, který nakonec nebyl penaltový

45+3

Dlouhý centr nyní zamířil do vápna Neapole, tam se pokoušel míč zpracovávat Quincy Promes a ten byl lehce přišlápnut soupeřem a hlavní sudí ukazuje na penaltu!

45+1

Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Ezequiel Ponce, přichází Alexandr Sobolev.

45+1

Žlutou kartu dostává Ruslan Litvinov (FK Spartak Moskva).

43

Žlutou kartu dostává Ezequiel Ponce (FK Spartak Moskva).

41

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Lorenzo Insigne, přichází Kévin Malcuit.

30

Tak pozor! Rozhodčí se šel přesvědčit, zda ten zákrok Ruie není více než na žlutou kartu a ono skutečně. Mário Rui dnes dohrál, rozhodčí zrušil svůj původní verdikt a vylučuje neapolského hráče!

29

Spartak se chystá k zahrávání standardní situace, ale následně rozhodčí běží k videu a nejspíše dostal echo, že se o faul nejednalo?

20

Giovanni Di Lorenzo si naběhl k pravé tyčce na centr a ve skluzu se pokoušel dorazit míč do branky. Alexandr Maximenko však dobře vyběhl proti míči a zneškodnil další větší příležitost Neapole.

11

11. Slibná šance Neapole

11

Giovanni Di Lorenzo si naběhl na centr do vápna a hlavičkou sklepl na lépe postaveného spoluhráče, který byl ve vápně neobsazen a jeho střela skončila jen kousek vedle pravé tyčky!

1

1. Eljif ELMAS - 1:0

1

Neapol právě vstřelila branku!
Neapol se prosadila hned ze svého prvního útoku! Lorenzo Insigne centroval míč na branku, kde si naběhl Alexandr Maximenko, který však nedokázal chytit míč do své náruče a před brankou úspěšně dorážel ELJIF ELMAS.

SSC Neapol – FK Spartak Moskva

2:3

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 1. Elmas, 90+4. Osimhen (Di Lorenzo) – 55. Promes, 80. Ignatov (Lucas), 89. Promes (Sobolev)

Karty:   45+8. Di Lorenzo (NEA), 65. Koulibaly (NEA), 78. Ruiz (NEA), 85. Manolas (NEA) – 43. Ponce (SPM), 45+1. Litvinov (SPM), 45+8. Sobolev (SPM), 65. Caufriez (SPM), 77. Lucas (SPM), 89. Maximenko (SPM), 90+10. Umjarov (SPM)   82. Caufriez (SPM)   30. Rui (NEA)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 3:5. Rohy: 6:9. Ofsajdy: 7:0. Fauly: 9:17.

SSC Neapol: Meret – Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Rui – Elmas, Ruiz, P. Zieliński (46. Anguissa) – Politano (73. Lozano), Petagna (46. Osimhen), L. Insigne (C) (41. Malcuit).
Náhradníci: Idasiak, Ospina – Malcuit, Demme, Juan Jesus, Osimhen, Lozano, Rrahmani, D. Mertens, Únás, Zanoli, Anguissa.

FK Spartak Moskva: Maximenko – Džikija (C), Gigot, Caufriez – Lucas, Umjarov, Z. Bakajev (88. Lomovickij), Litvinov (73. Ignatov), Moses – Promes, Ponce (45+1. Sobolev).
Náhradníci: Rebrov, Selichov – Sobolev, Lomovickij, Ignatov, A. Ješčenko, Gaponov, Melnikov.

Rozhodčí: I. Kružliak – B. Hancko, J. Pozor (všichni SVK)