Menu

Fotbal

Liga národů UEFA - Liga C

Lucembursko – Černá Hora

0:1

konec (0:0)

08.09.2020, 20:45 • Stade Josy Barthel, Lucemburk • Skupina 1 • Michal Břuchanský

Tipsport: 3.46 3.22 2.26 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (22:54:51)
Statistiky:
Střely na branku: 7 – 5
Střely mimo: 10 – 3
Držení míče: 61 % – 39 %
Rohové kopy: 4 – 2
Ofsajdy: 1 – 0
Fauly: 18 – 16
Žluté karty: 5 – 2
Červené karty: 1 – 0.
Černá Hora se díky druhé výhře s čistým kontem ocitá na čele skupiny C1 s tříbodovým náskokem. Lucembursko je po dvou zápasech druhé, když po dobrém výkonu nedokázalo navázat na pár dní starý triumf 2:1 z Ázerbájdžánu.
Prakticky celý druhý poločas se hrál podle lucemburských not. Domácí tým Černohorce jednoznačně přehrával, ale gólově to vyjádřit nedokázal ani jednou. V závěru zápasu to svým spoluhráčům zkomplikoval Martins, jenž šel po přihraném pádu ve vápně do sprch. Hosté nebyli ani v přesilovce vepředu nebezpeční, jenže nečekaný penaltový zákrok jinak nezaměstnaného Morise jim přinesl skvělou šanci k rozhodnutí. Tu sřídající Fatos Bećiraj také využil a v nastaveném čase rozhodl o šťastné výhře Černé Hory.

90+4

Konec zápasu.

90+3

90+3. Fatos BEĆIRAJ - 0:1

90+3

Černá Hora právě vstřelila branku!
Anthony Moris svůj penaltový faul málem odčinil! Na střelu FATOSE BEĆIRAJE si skokem k pravé tyči sáhl, ale míč do bezpečí přesto nevytěsnil.

90+1

Šokující vývoj druhé půle! Moris špatně vyběhl z branky a v zoufalé snaze sebrat míč rozběhnutému Hakšabanovićovi fauloval. Černohorci, kteří se celou druhou půli jen bránili, dostali exkluzivní dárek v podobě pokutového kopu.

90

Oběma týmům zbývají na rozhodnutí čtyři nastavené minuty.

89

Černohorci uklidňují hru kombinací u půlící čáry. Zatím se nezdá, že by jim hra v početní výhodě nějak pomohla.

88

Přímý kop ze samotné hranice velkého vápna rozehrál Olivier Thill. Trefil ale jenom zeď a dalekonosná dorážka Mijatoviće zaskočit nemohla.

87

Stefan Savić zablokoval přihrávku rukou, za což byl napomenut žlutou kartou. V příštím utkání Ligy národů si kvůli tomu nezahraje.

86

Lucembursko by si za vynikající výkon po změně stran vítězství zasloužilo. Po zbytečném vyloučení se však bude strachovat o remízu.

84

84. Červená karta po 2. žluté

84

Christopher Martins po hezké narážečce s Barreirem údajně přihrál pád ve vápně. Sudí Visser neměl slitování a ukázal mu druhou žlutou kartu, kterou ho poslal předčasně do kabin.

84

Raspopović nečistě odstrčil Vincenta Thilla, který mu chtěl utéct na pravém křídle. Byla z toho standardní situace a pas na Rodriguese, jenž nedostal čas na střelu z dvaceti metrů.

83

Danel Sinani se k balónu dostal ještě jednou, nicméně několikátou střelou zpoza pokutového území prostor branky minul.

82

Vincent Thill se po sprintu zastavil na pravé straně, kde ho obtěžoval Raspopović. I tak ale přihrál do vápna na Sinaniho, jenž byl rychle a čistě odzbrojen.

81

Vujačić jasně ukazoval, že nemá na koho rozehrát. Nakonec z toho byla mizerná přihrávka podél levé lajny, která vyletěla mimo hrací plochu.

Lucembursko – Černá Hora

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90+3. Bećiraj (pen.)

Karty:   1. Martins Pereira (LUX), 23. V. Thill (LUX), 36. Carlson (LUX), 80. Selimovic (LUX) – 59. Raspopović (CHO), 87. Savić (CHO)   84. Martins Pereira (LUX)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 10:3. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 18:16.

Lucembursko: Moris – Jans (C), Selimovic, Gerson, Carlson – O. Thill, Martins Pereira, Barreiro, Sinani – V. Thill, Rodrigues.
Náhradníci: Schon, Kips – Mahmutović, Hall, Malget, Bohnert, Bensi, Marv. Martins, Curci, Muratovic, Deville, Skenderovic.

Černá Hora: Mijatović – Marušić, Savić, Vujačić, Raspopović – Kosović, N. Vukčević, Boljević (71. M. Janković), Hakšabanović – Islamović (75. Bećiraj), Jovetić (C) (62. Bakić).
Náhradníci: Petković, Šarkić – Hočko, Šofranac, Bakić, Bećiraj, Savičevič, Jovović, Šćekić, Bulatović, M. Janković.

Rozhodčí: Visser – Nijssen, Vanyzere (BEL)