Menu

Fotbal

Kvalifikace ME U21

Belgie – Německo

4:1

konec (1:1)

08.09.2020, 16:00 • Den Dreef (Leuven) • Skupina 9 • David Suchý

Tipsport: 3.45 3.71 1.92 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Belgie, která svého soupeře porazila vysoko 4:1. Domácí vstoupili do druhého poločasu ukázkově, hned v úvodu se dostali zpět do vedení. Německo pochopitelně i ve druhém dějství hrálo bez vyloučeného Piepera, což bylo v tomto duelu klíčové. Belgičané totiž přidali další dvě branky, díky čemuž berou všechny tři body. Německo toho ve druhém dějství zrovna moc nepředvedlo, tento zápas se mu nepovedl. (17:51:39)
Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 7:2. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 6:10.

90+3

Konec zápasu.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

90+2

K hezkému zakončení se před malým momentem dostal domácí Lokonga, který technickým projektilem trefil pouze levou brankovou konstrukci.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, do konce zápasu nezbývá moc času. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.

88

Na pořadu dne byla zajímavá standardní situace pro hráče Belgie. Tresor se snažil zkompletovat hattrick, jenomže zakončení poslal kousek nad branku.

87

Posléze se autového vhazování ujal obránce Schlötterbeck, který raději věnoval zpětnou nahrávku Leitschovi, jenž ještě spolupracoval s brankářem.

86

Sledovali jsme dalekonosný pas v podání Leitsche, který ovšem mířil daleko za postranní lajnu. Jakobs za tuto nahrávku pouze poděkoval.

83

Střídání v týmu Belgie: ze hřiště odchází Zinho Vanheusden, přichází Wout Faes.

81

Střídání v týmu Belgie: ze hřiště odchází Alexis Saelemaekers, přichází Antoine Colassin.

80

Střídání v týmu Belgie: ze hřiště odchází Lois Openda, přichází Maxime Busi.
Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Arne Maier, přichází Vitaly Janelt.

79

Navíc si to středem hrací plochy chtěl namířit střídající de Smet, který ovšem nevyzrál hned na prvního protihráče, kterému se povedlo čistě zakročit.

78

Před Německem čeká opravdu hodně složitý úkol, hostující reprezentace totiž prohrává už o tři branky. Hosté navíc hrají bez vyloučeného Piepera.

76

76. OPENDA - 4:1

76

Belgie právě vstřelila branku!
S hostujícím celkem to nevypadá vůbec dobře! Belgie se opět pohodlně dostala na druhou stranu, kde jsme sledovali zřejmě nechtěné přenechání míče na Tresora, který ovšem dokázal nahrát zpět před prázdnou branku, kde měl pohodlnou práci LOIS OPENDA.

75

Do ní se navíc zapojil také znuděný brankář Svilar, který celkem dlouho váhal, načež rozehrál do strany. Delcroix mu okamžitě vracel zpět na kopačku.

74

Střídání v týmu Belgie: ze hřiště odchází Francis Amuzu, přichází Thibault De Smet.

73

Jenomže domácí hráči si zatím počínají velice zkušeně, neboť soupeře takřka vůbec nepouštějí k míči. Belgie nyní rozjela další kombinaci.

Belgie – Německo

4:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 19. Tresor, 51. de Ketelaere, 60. Trevor (pen.), 76. Openda – 31. Nmecha (pen.)

Karty:   30. Peeters (BEL), 66. Vanheusden (BEL) – 50. Berisha (GER), 59. Schlötterbeck (GER)   18. Pieper (GER)

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 7:2. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 6:10.

Belgie: Svilar – Saelemaekers (81. Colassin), Bornauw (C), Vanheusden (83. Faes), Delcroix – Peeters – de Ketelaere, Mangala, Amuzu (74. de Smet), Openda (80. Busi), Tresor
Náhradníci: Bodart – Antonucci, Busi, Colassin, De Smet, Eppiah, Faes, Lokonga, Touba

Německo: Grill – Baku (46. Kilian), Pieper, Leitsch, Schlötterbeck – Maier (C) (80. Janelt) – Nmecha, Geiger (72. Kruger), Özcan (46. Vagnoman), Jakobs – Berisha (72. Keitel)
Náhradníci: Bansen – Ache, Burkardt, Hack, Janelt, Keitel, Kilian, Krüger, Vagnoman

Rozhodčí: Fabbri – Passeri, Valeriani (všichni Itálie)