Menu

Fotbal

Liga národů UEFA - Liga A

Dánsko – Anglie

0:0

konec (0:0)

08.09.2020, 20:45 • Parken Stadium (Kodaň, Dánsko) • Skupina 2 • Jiří Polášek (@Pol45Jiri)

Tipsport: 3.98 3.19 2.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 2:1.
Střely mimo: 7:1.
Rohy: 4:6.
Ofsajdy: 0:2.
Fauly: 11:17. (22:39:30)
Zápas nám tedy končí bezbrankovou remízou 0:0, přestože šancí jsme pár viděli na obou stranách. Tu největší v 90+3. minutě zablokoval Jorgensen. Anglie tak dosáhla na čtyři body v tabulce a je na druhém místě. To Dánsko zůstává třetí s jednou prohrou a jednou remízou.

90+5

Konec zápasu.

90+3

90+3. Šance - Kane

90+3

V předposlední minutce jsme viděli pravděpodobně největší šanci zápasu. Kane si potáhl míč před brankářem Schmeichelem a už už ho chtěl uklidit do prázdné branky, kde se ale zázrakem zjevil Jorgensen a míč vytěsnil.

90+2

Anglie zahrávala dvojnásobný rohový kop. Po prvním kopu se míč odrazil zpátky na roh, po druhém putoval jen na kopačky soupeře.

90+1

Nastavovat se budou čtyři minuty.

90

Do pokutového území si naběhl na centr Harry Kane. Zpracoval si míč, našel parádní střeleckou pozici a vypálil. Dnešní střeleckou smůlu ale neprolomil, do míče se postavil jeden z bránících hráčů.

87

Skov si vyžádal dlouhý centr dopředu, jenže míč se k němu nedostal. Parádně ho zastavila hostující obrana.

86

Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Trent Alexander-Arnold, přichází Ainsley Maitland-Niles.

85

Falk Jensen zkusil z hranice pokutového území přehodit soupeře a poslat svého spoluhráče do šance. Soupeř ale míč pohotově vyhlavičkoval.

84

Poulsen se srazil halvou s Gomezem a spadl k zemi. Rozhodně to nebylo nic příjemného, ale taky nic strašného, co by mu znemožnilo pokračování.

83

Hosté vybojovali rohový kop. Trent Alexander-Arnolds ho ale kopl velmi špatně. Míč se proletěl přes velké vápno až za něj a tam ho ukořistili hráči Dánska.

82

Střídání v týmu Dánsko: ze hřiště odchází Martin Braithwaite, přichází Simon Kjaer.

81

Eriksen se prodral k míči, který mu na úroveň penalty hlavičkoval spoluhráč. Jeho rána z první ale byla moc unáhlená a proletěla vysoko nad brankou.

80

Raheem Sterling předvedl hezké sólo, když se zbavil několika hráčů. Jeho parádní akce ale nakonec nebyla zakončena ani střelou, protože byl nakonec přece jen obrán o míč.

79

Rice nyní trochu zavařil svému brankáři. Pickford byl totiž vyběhlý a zpěětný pas Declana Rice mířil spíše do vlastní branky, než na něj. Pickford to ale stihl.

77

Střídání v týmu Dánsko: ze hřiště odchází Kasper Dolberg, přichází Rasmus Falk.

76

Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Kalvin Phillips, přichází Jack Grealish.

Dánsko – Anglie

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   52. Braithwaite (DEN)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 7:1. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 11:17.

Dánsko: Schmeichel – Wass, M. Jörgensen, Christensen, Skov – Nörgaard (73. P.-E. Höjbjerg), Eriksen, Delaney – Y. Poulsen, Dolberg (77. Falk), Braithwaite (82. Kjaer).
Náhradníci: Rönnow, Lössl – Vestergaard, Maehle, Kjaer, Christiansen, P.-E. Höjbjerg, Falk, Dalsgaard, Cornelius, J. Andersen, Bruun Larsen.

Anglie: Pickford – Alexander-Arnold (86. Maitland-Niles), Joe Gomez, Dier, Trippier – Rice, Coady, Phillips (76. Grealish) – Sancho (60. Mount), Kane, Sterling.
Náhradníci: D. Henderson, Pope – T. Abraham, Grealish, Ings, M. Keane, Ward-Prowse, Mount, Mings, Maitland-Niles.

Rozhodčí: I. Kovacs (Rumunsko)