Menu

Fotbal

Italská Serie A

AS Řím – Juventus FC

1:2

konec (0:2)

12.01.2020, 20:45 • Stadio Olimpico (Řím) • 19. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 3.33 3.63 2.23 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Alessandro Florenzi (AS Řím) je dalším potrestaným hráčem, když u půlící čáry podrazil soupeře. Juventus už bude chtít dohrát střetnutí s míčem na kopačkách.

83

Sotva Nikola Kalinić (AS Řím) přišel, už uviděl žlutou kartu. Střídající hráč ve vzdušném souboji totiž trefil soupeře loktem do obličeje.

81

A další centr letěl před branku Juventusu z levé strany, ovšem znovu byl odvrácen. Následně se faulu dopustil Bryan Cristante (AS Řím), který si prohlédl žlutou kartu.

45

Ještě jedna žlutá karta, kterou si po nedovoleném zákroku prohlédl Juan Cuadrado (Juventus). Jeho faul přišel přesně na středu velkého vápna, gól do šatny by AS výrazně pomohl.

32

AS se vydalo středem hrací plochy do otevřené obrany, a tak celou situaci zastavil nedovoleným zákrokem Matthijs de Ligt (Juventus). Římští budou rozehrávat standardní situaci z nebezpečného místa.

27

Nedovolené zákroky přibývají a dalším potrestaným hráčem je Gianluca Mancini (AS Řím). Ten si u půlící čáry pomohl zbytečným dohráním Matuidiho. V přerušené hře tak i on viděl žlutý kartónek.

15

V krátkém sledu je udělena další žlutá karta, na kterou se podíval Aleksandar Kolarov (AS Řím). Domácí hráč pozdě přispěchal do souboje a trefil soupeře do kotníku.

12

Hraje se pořádně od podlahy, dalším potrestaným hráčem je Miralem Pjanić (Juventus). Hostující defenzivní štít skluzem trefil soupeře, a tak správně viděl žlutou kartu.

9

Žlutou kartu dostává Jordan Veretout (AS Řím).

AS Řím – Juventus FC

1:2

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 68. Perotti (pen.) – 3. Demiral (Dybala), 10. Ronaldo (pen.)

Karty:   9. Veretout (ASR), 15. Kolarov (ASR), 27. Mancini (ASR), 81. Cristante (ASR), 83. N. Kalinić (ASR), 90+4. Florenzi (ASR) – 12. Pjanić (JUV), 32. de Ligt (JUV), 45. J. Cuadrado (JUV)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 7:1. Rohy: 13:2. Ofsajdy: 0:7. Fauly: 12:13.

AS Řím: Pau López – Florenzi (C), Mancini, Smalling, Kolarov – Diawara, Veretout (65. Cristante) – Zaniolo (36. Ünder), Lorenzo Pellegrini, Perotti (82. N. Kalinić) – Džeko.
Náhradníci: Fuzato, Mirante – Spinazzola, Çetin, N. Kalinić, Ünder, Cristante, Juan Jesus.

Juventus FC: Szczęsny – J. Cuadrado, Demiral (19. de Ligt), Bonucci (C), Sandro – Rabiot, Pjanić, Matuidi – Ramsey (69. Danilo) – Dybala (69. Higuaín), Ronaldo.
Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – Higuaín, Danilo, De Sciglio, Can, Rugani, Bernardeschi, de Ligt, Pjaca, Costa.

Rozhodčí: Guida – Meli, Fiorito