Menu

Fotbal

Italská Serie A

AS Řím – Juventus FC

1:2

konec (0:2)

12.01.2020, 20:45 • Stadio Olimpico (Řím) • 19. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 3.33 3.63 2.23 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

S konstatováním, že AS Řím bylo lepším celkem a přesto na Juventus nestačilo, se loučím a přeji vám dobrou noc. (22:46:56)
Šlágr devatenáctého kola nabídl zajímavou podívanou, po které se Juventus vrátil do čela Serie A. Ovšem Římané dnes byli lepším mužstvem, ale zahazovali slibné šance, a tak se před soupeřem museli sklonit. Tudíž tentokrát nevyhrál lepší tým, nýbrž šťastnější. Ve druhém poločase se hosté zaměřili na bránění, což se jim nakonec vyplatilo a mohou se znovu radovat.

90+5

Konec zápasu.

90+5

Z pravé strany postupoval sám na brankáře Gonzalo Higuaín, který si v posledním možném momentu míč trochu více ukopl, a tak mohl zasáhnout Pau López. Gól by stejně neplatil, protože Argentinec se nacházel v ofsajdovém postavení.

90+4

Alessandro Florenzi (AS Řím) je dalším potrestaným hráčem, když u půlící čáry podrazil soupeře. Juventus už bude chtít dohrát střetnutí s míčem na kopačkách.

90+4

Z nějakých dvaceti metrů se do míče opřel Cengiz Ünder, jemuž dával přednost Edin Džeko. Další zakončení přišlo ze záklonu, a tak míč mířil znovu vysoko nad branku.

90+3

Domácí mužstvo vyslalo další zakončení z hranice velkého vápna, jenomže střela mířila jen doprostřed branky, kde byl připravený Wojciech Szczęsny. Závěr zápasu je opravdu zajímavý a AS nebylo daleko vyrovnání.

90+2

Už se Edin Džeko otáčel, aby mohl zakončit, ovšem výborně zapracoval Matthijs de Ligt. Poté se ke střele z nadějné pozice dostal Lorenzo Pellegrini, jehož rána mířila jen nad břevno.

90+1

K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, který ukazuje, že se bude hrát ještě pět minut. Ve stejnou dobu vyslalo AS centr do vápna, ale míč našel až u postranní čáry Aleksandar Kolarov.

89

Na pravé straně došlo ke sprintovém souboji mezi Cengizem Ünderem a Aléxem Sandrem. Domácí hráč si pak balon ukopl a bude se proto rozehrávat pouze od branky Juventusu.

88

Před branku z pravé strany se hnal neohroženě Cristiano Ronaldo, který vybojoval alespoň rohový kop. Hostující mužstvo už nikam spěchat nebude, a tak drží míč ve své moci.

87

Chris Smalling a Juan Cuadrado se pustili do souboje, po kterém hostující obránce nepříjemně dopadl na rameno. Diváci se samozřejmě bouří, protože si myslí, že hráč Juventusu simuluje.

86

Za obranu Juventusu si tentokrát nabíhal Edin Džeko, na kterého mířil další pas. Ovšem Matthijs de Ligt se znovu výborně pohyboval a míč odhlavičkoval.

85

Bryan Cristante poslal další pas do šestnáctky, kde si balon našel Matthijs de Ligt. Juventus balon pouze odevzdal, a tak přišel další pas před branku, kde ale tentokrát kraluje Wojciech Szczęsny.

83

Sotva Nikola Kalinić (AS Řím) přišel, už uviděl žlutou kartu. Střídající hráč ve vzdušném souboji totiž trefil soupeře loktem do obličeje.

82

Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Diego Perotti, přichází Nikola Kalinić.

81

A další centr letěl před branku Juventusu z levé strany, ovšem znovu byl odvrácen. Následně se faulu dopustil Bryan Cristante (AS Řím), který si prohlédl žlutou kartu.

80

Další akci domácího celku zastavil nedovoleném zákrokem Miralem Pjanić. AS tak rozehrálo standardní situaci a k hlavičce se dostal Aleksandar Kolarov. Ten zamířil z jasné pozice jen do míst, kde se nacházel Wojciech Szczęsny.

79

Juventus se sice dočkal branky, ale Ronaldova přihrávka mířila do ofsajdu. Celou situaci ještě zkontroloval VAR, jenž dal pomeznímu sudímu za pravdu. Gonzalo Higuaín se nacházel v nedovoleném postavení, a tak jeho pokus už byl zbytečný.

AS Řím – Juventus FC

1:2

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 68. Perotti (pen.) – 3. Demiral (Dybala), 10. Ronaldo (pen.)

Karty:   9. Veretout (ASR), 15. Kolarov (ASR), 27. Mancini (ASR), 81. Cristante (ASR), 83. N. Kalinić (ASR), 90+4. Florenzi (ASR) – 12. Pjanić (JUV), 32. de Ligt (JUV), 45. J. Cuadrado (JUV)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 7:1. Rohy: 13:2. Ofsajdy: 0:7. Fauly: 12:13.

AS Řím: Pau López – Florenzi (C), Mancini, Smalling, Kolarov – Diawara, Veretout (65. Cristante) – Zaniolo (36. Ünder), Lorenzo Pellegrini, Perotti (82. N. Kalinić) – Džeko.
Náhradníci: Fuzato, Mirante – Spinazzola, Çetin, N. Kalinić, Ünder, Cristante, Juan Jesus.

Juventus FC: Szczęsny – J. Cuadrado, Demiral (19. de Ligt), Bonucci (C), Sandro – Rabiot, Pjanić, Matuidi – Ramsey (69. Danilo) – Dybala (69. Higuaín), Ronaldo.
Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – Higuaín, Danilo, De Sciglio, Can, Rugani, Bernardeschi, de Ligt, Pjaca, Costa.

Rozhodčí: Guida – Meli, Fiorito