Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Aston Villa FC – Manchester City

1:6

konec (0:4)

12.01.2020, 17:30 • Villa Park, Birmingham • 22. kolo • Denisa Józsová

Tipsport: 11.1 6.78 1.22 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je ti pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:25:45)
Střely na branku: 1:12. Střely mimo: 4:8. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 5:12.
Je konec! Manchester nakonec rozdrtil svého soupeře a zaslouženě si připisuje další tři body do tabulky, čímž se dostává na druhé místo Premier League! Sergio Agüero se trefil po dvanácti minutách druhé půle, když se trefil přízemní střelou na zadní tyč. I druhou branky City v druhém poločasu dal Sergio Agüero, jenž krásnou ranou do šibenice zkompletoval hattrick. Aston Villa se dočkala alespoň čestné branky, když v poslední minutě utkání Anwar El Ghazi proměnil penaltu.

90+1

Konec zápasu.

90+1

90+1. Anwar El Ghazi - 1:6

90+1

Aston Villa právě vstřelila branku!
K penaltovému puntíku si stoupl asi nejaktivnější hráč domácího celku – ANWAR EL GHAZI, který nechytatelnou ranou překonal Edersona v bráně a sebral mu tak čisté konto.

90+1

Aston Villa má přece jen obrovskou šanci na vstřelení čestní branky. Budě totiž kopat penaltu!

90

VAR zkoumá možnou penaltu pro domácí!

89

Do konce dnešního zápasu už nám chybí opravdu jen několik okamžiků. Manchester potvrdil roli super favorita zápasu a uštědřil domácím vysoký debakl.

88

City je tak znovu u balónu a kombinuje na útočné polovině. Nakonec si ale hráč nerozuměli, a tak průnikový pas odpálil Örjan Nyland na polovinu.

87

Podobné štěstí měl i Jack Grealish. Ten se po špatném výběhu gólmana snažil balón zakroutit na zadní tyč, ale rána mu nesedla a bránu vůbec netrefil.

86

Trézéguet se individuálně dostal až někam na hranici malého vápna, odkud mířil na zadní tyč. Do rány mu ale stoupl soupeř, jenž jeho pokus srazil na roh.

85

Ederson si dneska moc chytání neužil. Na svém kontě snad nemá ani jeden zákrok! To Örjan Nyland si na nedostatek práce opravdu stěžovat nemůže.

84

Manchester se záhy dostal zpět k balónu, a tak znovu kombinuje. Zatím je však okolo poloviny hřiště. Podaří se mu přidat ještě nějakou branku?

83

Tyrone Mings vcelku dlouhou držel balón na své kopačce, a to nedaleko šestnáctky. Hosté se už nikam moc neženou a tento zápas vyhrají.

81

81. Sergio AGÜERO - 0:6

81

Manchester City právě vstřelil branku!
No, to je opravdu vysoká demolice domácího týmu, který dnes inkasuje i pošesté! Rijád Mahríz vystihl špatnou rozehrávku domácích. Následně posunul balón na SERGIA AGÜERA, jenž krásnou ranou trefil šibenici. Pro argentinského útočníka je to dnes třetí branka a celkově dvanáctý hattrick v rámci Premier League!

80

Žlutou kartu dostává Jack Grealish (Aston Villa FC).

79

Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Danny Drinkwater, přichází Henri Lansbury.

Aston Villa FC – Manchester City

1:6

konec (0:4)

Zpět na online

Branky: 90+1. El Ghazi (pen.) – 18. Mahríz (Agüero), 24. Mahríz (Jesus), 28. Agüero (De Bruyne), 45+1. Jesus (De Bruyne), 57. Agüero (D. Silva), 81. Agüero (Mahríz)

Karty:   53. El Ghazi (ASV), 80. Grealish (ASV) – 50. Fernandinho (MAC)

Střely na branku: 1:12. Střely mimo: 4:8. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 5:12.

Aston Villa FC: Nyland – Konsa, Hause, Mings – A. Almuhammadí, Drinkwater (79. Lansbury), Douglas Luiz (65. Nakamba), Hourihane (71. Trézéguet), N. Taylor – Grealish – El Ghazi.
Náhradníci: L. Kalinić – Nakamba, Guilbert, Lansbury, Chester, Trézéguet, Vassilev.

Manchester City: Ederson – Rodri (71. Gündoğan), Fernandinho (63. Otamendi), Stones – Cancelo, De Bruyne (63. Foden), D. Silva, B. Mendy – Agüero, Mahríz, Jesus.
Náhradníci: Bravo – B. Silva, Otamendi, Walker, Gündoğan, Sterling, Foden.

Rozhodčí: Moss – Lennard, Smart