Menu

Fotbal

Anglická Premier League

AFC Bournemouth – Watford FC

0:3

konec (0:1)

12.01.2020, 15:00 • Vitality Stadium, Bournemouth • 22. kolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 2.62 3.43 2.85 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to vše, děkuji za pozornost a někdy příště na počtenou. (17:03:07)
Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 7:6. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 3:13.
Utkání končí, Watford pokračuje v parádní sérii a poráží Bournemouth jasně 3:0. Hosté tak po hodně dlouhé době opustili sestupové příčky, naopak Cherries se i nadále topí v herní i výsledkové krizi. Svěřenci trenéra Pearsona dnes vyhráli naprosto zaslouženě, k zisku dalších tří bodů je krátce před přestávkou nasměřoval Abdoulaye Doucouré. Ve druhé půli žluto-černí přidali ještě další dvě branky, mezi střelce se zapsali Troy Deeney a v samotném závěru také střídající Roberto Pereyra.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Hosté už si závěr zápasu užívají plnými doušky. Nathaniel Chalobah nasadil jesličky napadajícímu Francisovi, čímž ještě více rozjásal fanoušky Watfordu.

90+2

90+2. Roberto PEREYRA - 0:3

90+2

Watford právě vstřelil branku!
Je definitivně rozhodnuto, domácí už v závěru nenašli morální ani fyzické síly na to, aby s výsledkem něco udělali, naopak sami potřetí inkasovali! Andre Gray velkou šanci ještě neproměnil, balon se ale odrazil příhodně pro ROBERTA PEREYRU, který levačkou zakončil pod horní tyč branky Marka Traverse.

90+2

Deulofeův přízemní pas našlel Deeneyho, hostující kapitán na to konto ještě zkoušel oslovit Quinu, velmi dobře ale celou situaci přečetl vybíhající Mark Travers.

90+1

Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Gerard Deulofeu, přichází Andre Gray.

90

Nastavují se čtyři minuty.

89

Troy Deeney se trochu ukvapil, když nepočkal na moment, kdy si Deulofeu vyběhne z ofsajdového postavení. Domácí se okamžitě vrhají vpřed, konkrétně s míčem postupuje Solanke.

88

Zdá se, že platit bude druhá varianta. Svěřenci Eddieho Howea totiž pokračují v ofenzivně bezzubém výkonu, Ben Foster nemusel po přestávce řešit zapeklitější situaci.

87

Do konce základní hrací doby dnešního záchranářského souboje zbývá odehrát už jen necelé čtyři minuty. Dočkáme se dramatu, nebo si Hornets dvoubrankový náskok pohlídají?

86

Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Abdoulaye Doucouré, přichází Domingos Quina.

85

Po sérii šťastných odrazů v pokutovém území Watfordu se do balonu opřel dánský záložník Billing, Ben Foster ale jeho nedůrazný pokus celou dobu kontroloval.

84

Na levé straně vápna zapomenutý Deulofeu oslovil z druhé vlny nabíhajícího Doucourého, jehož nepovedený pokus dolétl až na tribunu za brankou Cherries.

83

Po faulu na Smithe rozehrál Ryan Fraser přímý kop do míst, kde se pohyboval Steve Cook, kterému zakončení znemožnil vybíhající Ben Foster.

82

Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Ismaïla Sarr, přichází Roberto Pereyra.

81

Capoue se při odhlavičkování míče k vlastnímu brankáři nepříjemně srazil s Cathcartem, zpět na nohy se francouzskému záložníkovi nijak zvlášť nechce.

AFC Bournemouth – Watford FC

0:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 42. Doucouré (Sarr), 65. Deeney (Doucouré), 90+2. Pereyra

Karty:   13. A. Smith (BTH) – 57. Deeney (WAT)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 7:6. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 3:13.

AFC Bournemouth: Travers – A. Smith, Francis (C), S. Cook, Aké – H. Wilson (75. Surridge), Gosling (59. L. Cook), Lerma (59. Billing), Fraser – Solanke, C. Wilson.
Náhradníci: Boruc – Rico, Simpson, Surman, Billing, L. Cook, Surridge.

Watford FC: Foster – Mariappa, Cathcart, C. Dawson, Masina – N. Chalobah, Capoue – Sarr (82. Pereyra), Doucouré (86. Quina), Deulofeu (90+1. A. Gray) – Deeney (C).
Náhradníci: Gomes – A. Gray, Quina, Success, Dele-Bashiru, Holebas, Pereyra.

Rozhodčí: Mike Dean – Darren Cann, Dan Robathan

Diváci: 10 384