Menu

Fotbal

Španělský pohár

CP Cacereño – SD Eibar

1:2

konec (0:0)

12.01.2020, 12:00 • Tomáš Kubečka

Tipsport: 7.4 4.57 1.39 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (13:54:04)
Držení míče: 28 % : 72 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 2:3. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:15.
Je konec! Ligový Eibar nakonec zvládl pohárový duel na půdě Cacereňa a vítězí 2:1. Vše podstatné se dnes událo až po změně stran. Houževnatý domácí celek se brankou střídajícího Torrese dostal do vedení! Eibar ale zařadil vyšší rychlostní stupeň a Leon dokázal deset minut před koncem vyrovnat! V samotném závěru prožil velkou fotbalovou tragédii domácí obránce Delgado, jež si v závěru nastavení vstřelil vlastní gól a poslal Eibar do dalšího kola!

90+3

Konec zápasu.

90+3

90+3. DELGADO - 1:2

90+3

Eibar právě vstřelil branku!
Neskutečné! Tohle je pro domácí celek naprostá tragédie! Hned po přímém kopu se Eibar vydal do protiútoku, který vyústil v centr do pokutového území a domácí obránce ALBERTO DELGADO si nešťastně vstřelil nádherný vlastenec!

90+3

Domácí celek v závěru nastavení zahrával přímý kop. S prudkým centrem si ale poradil hned první obránce v dresu ligového Eibaru.

90+2

Domácí hráči vybojovali rozehrávku z vlastní poloviny. Brankář Bernabe s rozehrávkou rozhodně nespěchal a raději nastřádal cenné vteřinky k dobru.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Enrich mohl přihrát pod sebe na lépe postaveného Alváreze, jenže zvolil prudký centr před branku, kde se k míči nedostal nikdo v červeném dresu.

89

Hra je přerušena! Jeden z domácích fotbalistů zůstává po střetu se soupeřem ležet na trávníku a drží se za levý kotník. Uvidíme, zda bude nadále pokračovat.

88

Sergi Enrich si pohybem řekl o přihrávku na hranici velkého vápna, jenže nikdo ze spoluhráčů pobídku jeho směrem neposlal. Eibar raději kombinuje v zadních řadách.

87

Žlutou kartu dostává Dorado (CP Cacereño).

86

Delgado po delší době rozje útok domácího celku, potáhl míč po levém křídle dopředu a vybojoval pro Cacereňo alespoň vhazování. Domácí si mohou oddechnout.

85

Zadáci Eibaru se vytáhli na polovinu domácího celku a hledají si cestičku za pozornou obranu v zelených dresech. Závěr duelu bude hodně dramatický.

84

Domácí fotbalisté už vypadají velmi unaveně. Naopak hráčů Eibaru je v posledních minutách skutečně plná hrací plocha. Ligový celek si chce zajistit postup.

83

Sergi Enrich se před brankou domácího celku natahoval po centru z pravé strany, jenže špičkou kopačky na míč nedosáhl a Bernabe ukryl balón do náruče.

82

Střídání v týmu CP Cacereño: ze hřiště odchází Carrasco, přichází Neto.

CP Cacereño – SD Eibar

1:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 65. Torres – 80. Leon, 90+3. Delgado (vla.)

Karty:   87. Dorado (CACE)

Držení míče: 28 % : 72 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 2:3. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:15.

CP Cacereño: Bernabé – Moreno, Fernández, Dorado, Delgado – Abadias (77. Gustavo), García (61. Torres), Guttierez – Carrasco (82. Neto), Lamarca, Andújar
Náhradníci: Berraco, Pérez, Sánchez, Neto, Ramon, Torres, Rentero

SD Eibar: Oterino – Correa (76. Enrich), Oliveira, Burgos, Bravo – de Blasis, Álvarez, Sánchez (67. Exposito), Orellana – Barbosa (63. Leon), Casín
Náhradníci: Enrich, Cote, Dmitrović, Leon, Cubero, Telejo, Exposito