Menu

Fotbal

Italská Serie A

ACF Fiorentina – Spal

1:0

konec (0:0)

12.01.2020, 15:00 • Stadio Artemio Franchi • 19. kolo • Denisa Józsová

Tipsport: 1.59 4.17 6.31 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to z tohoto zápasu vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:00:15)
Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 6:6. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 8:17.
Je konec! Domácí celek nakonec potvrdil roli favorita a raduje se z veledůležitých tří bodů do tabulky! Druhý poločas měl podstatně zajímavější průběh než ten první. Viděli jsme několik dobrých šancí, ale z těch branka nepadla. Ta totiž padla z rohového kopu. Erick Pulgar vyslal krásný centr do šestnáctky, na který si naskočil Germán Pezzella, který tak jako obránce dal jedinou branku v dnešním zápase. Pro domácí je to posun tabulkou vzhůru, a to na čtrnáctou pozici. Spal naopak zůstane na samém dnu Serie A.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Spal si nejspíše právě pohřbil jakékoliv naděje na srovnání! Viděli jsme totiž naprosto nepřipravenou střelu, která letěla naprosto mimo branku. Bartłomiej Drągowski bude odkopávat a hru trochu pozdrží.

90+2

Balón nyní létal několik sekund ve vzduchu, když jsme viděli hodně hlaviček na polovině hřiště. Balón do své moci nakonec získali hostující fotbalisté.

90+1

A mohlo být definitivně rozhodnuto! Domácí se hnali do protiútoku, ve kterém si před branku naběhl Patrick Cutrone, avšak těsně před ním obránci stihli míč odpálit!

90

Nastavovat se budou tři minuty!

89

Další roh hostujícího celku nevedl ani k zakončení na branku. Spal tak prohrává o jednu branku a nemá už moc času na vstřelení nějakého gólu.

88

Ale Spal měl k dispozici alespoň rohový kop. Ten přinesl přetažený centr na Mattiu Valotiho, jenže balón vracel do ohně. Tam si s tím obrana domácích poradila.

87

V minulém střídání Spalu jsme mohli vidět, že jde o jednoznačné posílení ofenzivní řady. Hosté se ale nemohou dostat k nějaké nebezpečné střele.

86

Střídání v týmu Spal: ze hřiště odchází Igor, přichází Marko Janković.

86

Jenže z toho byl nakonec jen velmi nízký centr, který letěl jen na hranici šestnáctky, kde si s ním obrana domácího celku bez problémů poradila.

85

Spal se okamžitě vrhnul do útoku, ale na ten už nemá moc času. Po nepřesném pasu se mu ale povedlo vybojovat standardní situaci z větší vzdálenosti.

84

Jeden z hráčů sice zůstal ležet po souboji se střelcem branky na zemi, ale z opakovaných záběrů to zase tak tvrdý souboj nebyl. Branka tentokrát platí.

82

82. Germán PEZZELLA - 1:0

82

Fiorentina právě vstřelila branku!
První velká šance brankou ještě neskončila, ale nyní se už domácí radují a vedou o jednu branku! Fiorentina měla k dispozici rohový kop, na který si nejvýše naskočil GERMÁN PEZZELLA, jenž poslal nechytatelnou bombu do sítě.

81

Domácí hráč si nabíhal na vysoký nákop, který šel až na hranici šestnáctky. Hostující obránce však předvedl dobou práci a poslal míč mimo nebezpečí.

80

Fiorentina měla k dispozici standardní situaci. K zakončení se nakonec dostal Dušan Vlahović, avšak jeho pokus se vůbec nevešel mezi tři tyče.

ACF Fiorentina – Spal

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 82. Pezzella (Pulgar)

Karty:   38. Pezzella (FIO) – 79. Murgia (SPAL)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 6:6. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 8:17.

ACF Fiorentina: Drągowski – Milenković, Pezzella, M. Cáceres – Lirola, Benassi, Pulgar, Castrovilli, Dalbert – Chiesa (75. Cutrone), K-P. Boateng (46. Vlahović).
Náhradníci: Terracciano – Ranieri, Badelj, R. Ghezzal, Ceccherini, Sottil, Żurkowski, Venuti, Terzić, Eysseric, Vlahović, Cutrone.

Spal: Beriša – Cionek, Vicari, Felipe – Espeto, Murgia, Missiroli, Valoti, Igor (86. M. Janković) – Petagna, Di Francesco (64. Floccari).
Náhradníci: Letica, Thiam – Mastrilli, Floccari, Reca, Tunjov, Salamon, Valdifiori, Paloschi, M. Janković, Cannistrà, Mendoza.

Rozhodčí: La Penna – Baccinci, Bresmes