Menu

Fotbal

Copa Libertadores

CS Emelec – CR Flamengo

2:0

konec (1:0)

25.07.2019, 02:30 • Osmifinále • Milan Huppert

Tipsport: 3.88 2.89 2.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Máme za sebou úvodní osmifinálové střetnutí v rámci Copy Libertadores, v němž ekvádorský celek Emelec zaskočil favorita z Flamenga, kterého zdolal 2:0. Úvodní branku zápasu domácí vstřelili už v jedenácté minutě, kdy se po přihrávce Guerrera prosadil střelou k bližší tyči Wilmer Godoy. Velká komplikace přišla v 54. minutě, kdy byl za kopnutí do obličeje vyloučen stoper Vega. Jenže i hosté dohrávali v deseti. Zhruba dvacet minut před koncem se totiž zranil kapitán Diego a trenér Jesus už v té době měl vypotřebována všechna střídání.

Emelec si nakonec ještě dokázal vylepšit výchozí pozici do odvety, když v 79. minutě tečovaný projektil Romaria Caiceda skončil za bezmocným Alvesem. Ekvádorský tým zvládl první krok na výbornou, na horké brazilské půdě to ovšem nebude mít vůbec lehké.

To je ode mě pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a u daších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (04:33:33)

90+7

Konec zápasu.

90+6

Poslední útočnou akci Flamenga zastavil výborným skluzem Carabali. Hostující Rafinha navíc soupeře z frustrace fauloval.

90+5

Domácí útočník Angulo odvádí v závěrečných minutách opravdu skvělou práci. Po nepovedené nahrávce ještě zasprintoval a balón stihl na hrací ploše, aby vzápětí u rohového praporku našetřil pár nesmírně cenných vteřin.

90+4

Gabriel se sice zbavil svého osbního strážce, posléze si ovšem až příliš předkop balón, čehož využil k zisku míče a jeho následnému odkopnutí bek Bagui.

90+3

Nepovedený centr Henriqueho z pravé strany. Hostující křídelník nasměroval míč přímo do Dreerových rukavic.

90+2

Brian Angulo se na polovině soupeře dopustil útočného faulu. Okmažitě po odspíkání zaspritoval do defenzivy, aby pomohl obráncům udržet čisté konto. Skvělý přístup.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby šest minut.

90

Ne, rozhodčí Rapallini si u videa pouze potvrdil původní verdikt a sice, že se o faul nejednalo.

89

Hlavní rozhodčí šel přezkoumat předešlou situaci, kdy jeden z hostujících hráčů ve vlastním vápna skluzem zajel do protihráče. Že by ještě Emelec v samém závěru kopa penaltu?

88

Velmi nepřesný nákop Lucase Silvy, za nímž se forvard Gabriel ani nerozběhl. Dreer bude odkopávat od vlastní svatyně.

87

V ochozech to vře. Fanoušci jsou nadmíru spokojeni s výkonem svých oblíbenců, což bouřlivým skandováním dávají jasně najevo.

86

Nepovedený centr z pravé strany v pokleku bez problémů odvrátil do bezpečí stoper Jaime.

85

Žlutou kartu dostává Bruno Henrique (CR Flamengo).

84

Kombinační hra pokračuje, jenže tomu chybí potřebný moment překvapení, který by obrannou řadu modrých vyšachoval ze hry.

83

Domácí se pochopitelně stáhli ještě více do defenzivy, nyní bude hlavním cílem udržet čisté konto.

82

Ekvádorský celek zatím pořádně překvapuje favorita zápasu. Vypadá to, že Flamengo to bude mít při domácí odvetě ohromně těžké.

80

Střídání v týmu CS Emelec: ze hřiště odchází Fernando Guerrero, přichází Bryan Carabali.

79

79. Romario CAICEDO - 2:0

79

Emelec právě vstřelil branku!
Domácí se ujímají dvoubrankového vedení! Angulo vyslal po pravé straně Guerrera, jenž na sebe navázal protihráče a poté přihrál ROMARIU CAICEDOVI, jehož projektil skončil v síti hlavně za pomoci teče bránícího hráče, Alves na změnu směru už nestihl reagovat!

78

Už se zdálo, že Lincolna v cestě za zakončením nic nezastaví, nakonec se to podařilo Caicedovi, jenž ve skluzu odvrátil míč na roh.

77

Dreer předvedl dlouhý výkop až na polovinu Flamenga, kde Angulo sice přehlavičkoval Caia, balón však přihrál jen Renemu.

76

Z úctyhodné vzdálenosti to vyzkoušel Rafinha. Rána mu ovšem vůbec nesedla, proletěla vysoko nad břevnem.

75

Emelec je rázem znovu na koni. Už nemusí pouze bránit hubené vedení, ale po delší době i znovu podnikat útočné snahy za případným navýšením skóre.

74

Orejuela hlavičkou vyslal dopředu Angula, ten se však v nerovném souboji nedokázal prodrat skrze dvojici stoperů.

73

Lincolnovi by odmávaný i odpískaný ofsajd. Opakované záběry ovšem ukázaly, že pomezní rozhodčí neměl pravdu, postavení hráče bylo v pořádku.

72

To je velká smůla pro hostující tým, který tak přišel o výhodu jednoho hráče v poli, potugalský stratég si měl nechat ještě jedno střídání právě pro případ nějakého zranění. Teď už je ale pozdě.

71

Bude se dohrávat deset na deset! Kapitán Diego totiž pro zranění nebude schopen pokračovat ve hře a trenér Jesus už vyčerpal všechna střídání!

70

Diego se výborně uvolnil přes Jaimeho a posléze byl tentýž hráčem skluzem poslán k zemi. Flamengo bude zahrávat přímý volný kop z velmi slibné vzdálenosti od branky.

69

Centr na přední tyč byl bez problémů odvrácen hostující obranou, jmenovitě Caiem.

68

Domácí celek ani v deseti nezapomněl útočit. Po pravé straně táhl rychlý brejk Arroyo, jenž nastřelil obránce a vybojoval roh.

67

Žlutou kartu dostává Leonardo Duarte (CR Flamengo).

66

Střídání v týmu CR Flamengo: ze hřiště odchází Willian Arao, přichází Gustavo Cuellar.
Střídání v týmu CR Flamengo: ze hřiště odchází Gerson, přichází Lucas Silva.

65

Lincoln si zasekl balón a poté poslal dloubáčk za obranu Henriquemu. Než si ale stačil zpracovat míč, tak už u něj byli dva protihráči, kteří si s ním dokázali poradit.

64

Svěřenci trenéra Jesuse zatím marně hledají recept na defenzivu domácích, ta se i po vyloučení Vegy jeví jako neprostupná.

63

Žlutou kartu dostává Gerson (CR Flamengo).

62

Flamengo si velmi rychle vzalo kulatý nesmysl zpět do své moci, když po odkopu gólmana Guerrera přehlavičkoval a přesně nahrál Rene.

61

Po nahrávce těsně za hranici šestnáctky pálil z první nově příchozí Lincoln. Pokus mu ale vůbec nesedl, vysoko přestřelil bránu.

60

Máme za sebou hodinu utkání, po níž Emelec stále vede o jednu branku, zbylou půl hodinu se však bude muset bránit o deseti po vyloučení Vegy.

59

Arroyo dlouhým nákopem hledal Nagula, jenž byl ovšem výborně zdvojen, nedostal ani milmetr prostoru na zakončení.

58

V hlavičkovém souboji na polovině hřiště si Gerson pomohl faulem, rozhodčí okamžitě píská do píšťalky.

57

Střídání v týmu CS Emelec: ze hřiště odchází Nicolas Queiroz, přichází Marlon Mejia.
Střídání v týmu CR Flamengo: ze hřiště odchází Rodinei, přichází Lincoln.

56

Můžeme pokračovat ve hře. Přímý kop si vzal na starosti Diego, k hlavičce se propracoval Caio, jenže zamířil kousek nad.

55

Hostující hráč je po ráně viditelně otřesený. Vega si sám uvědomil nebezpečí svého přestupku a i on ještě chvíli pobývá na hřišti, aby se ujistil, že je zdravotní stav soupeře v pořádku.

54

54. Červená karta

54

Tak pozor! Leandro Vega kopl protihráče do obličeje a od rozhodčího vyfasoval přímo červenou kartu! Ta je ovšem bez debat, stoper domácích vůbec nevyřešil danou situaci dobře.

53

Ani přízemní centr z levé strany nepovedek k vyrovnání. Daleko od vlastní svatyně ho odkopl Jaime.

52

Fotbalisté Flamenga pokračují ve vytrvalé kombinace na polovině soupeře, zatím to ovšem k výraznější šanci nevedlo.

51

Střídání v týmu CS Emelec: ze hřiště odchází Bryan Cabezas, přichází Carlos Orejuela.

50

Gerson si parádně naběhl za obranu, posléze ale zůstal sám proti dvěma obráncům a s takovou situací se nedokázal vypořádat.

49

Brazilský celek vstoupil do druhé půle s obrovským odhodláním. Gabriel se už už chystal zakončovat, v poslední chvíli ho zastavil hvizd rozhodčího signalizující ofsajd.

48

Nyní už se hosté dokázali probít po levé lajně, jmenovitě DIego, jenže jeho zpětná nahrávka našla pouze kopačky Arroya.

47

Gerson vyslal kolmici po levé straně, k níž měl však nejblíže obránce Caicedo a ten velký náskok před spritnujícím Henriquem neztratil.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 03:33.
Skončil první poločas osmifinálového zápasu Copa Libertadores, po němž domácí Emelec vede nad Flamengem nejtěsnějším možným rozdílem. O jedinou branku utkání se postaral Wilmer Godoy, který z první prostřelil Alvese ranou na přední tyč. Postupem času přebralo iniciativu utkání na svou stranu Flamengo, avšak výrazněji ohrozit svatyni Dreera nedokázalo.

45+3

První poločas skončil.

45+2

Žlutou kartu dostává Willian Arao (CR Flamengo).

45+1

Opět musel být v pozornosti pravý bek Rodinei, který skvěle přečetl přihrávku na Queiroze, jíž bez větších problémů vystihl a uzmul tak baón pro sebe.

45

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu dvě minuty.

44

Rodinei u pravé lajny výborně vystál Cabezase. Ten jakoby se soupeře úplně zalekl, naprosto nepochopitelně totiž i s balónem doběhl do zámezí.

43

Obrovské nepozornosti Arroya při rozehrávce se okamžitě snažil využít Arao, jehož prudká rána o kousek minula levou tyč.

42

Dobrého odskoku balónu využil k okamžité střele Bryan Angulo. Míč proletěl těsně nad břevnem, ochozy to jen smutně zahučelo.

41

Vzrušení před brankou domácích bylo zbytečné, Gabriel se v době zakončení nacházel v postavení mimo hru.

40

Do konce prvního poločasu zbývá pět minut. Dočkáme se ještě nějaké branky nebo půjdou domácí do kabin s jednobrankovým vedením v zádech?

39

Arao parádní kolmicí vyslal po levé straně do útoku Henriqueho, ten ovšem ani na podruhé neuspěl v souboji jeden na jednoho, nyní byl nad jeho síly Arroyo.

38

Centr z přímého kopu si sice našel Leonardo Duarte, slabá hlavička ze záklonu ale nemohla Dreera ohrozit.

37

Domácí se v případu nebezpečí rozhodně nebojí zatáhnout za záchrannou brzdu v podobě faulu. To ukázal i Jaime, jenž nedovoleně zajel do středopolaře Gersona.

36

Romario Caicedo skvěle vystál u levé lajny s míčem kličkujícího Henriqueho. Neskočil mu na špek, hend při prvním pokusu o kličku ho připravil o míč.

35

Bek Rodinei neměl komu přihrát dopředu, a tak se otočil a z poloviny hřiště poslal dalekou malou domů Alvesovi.

34

A to i po pěkné narážečce mezi Gersonem a Diegem, po níž zakončoval první jmenovaný těsně nad.

33

Brazilský celek pokračuje v obléhání soupeřovy svatyně, ta ale zatím nájezdům protivníka odolává.

32

Po odraženém balónu se Bagui pokusil o akrobatické zakončení nůžkami. To se mu ovšem vůbec nepovedlo, při pokusu se totiž nastřelil do ruky.

31

Queiroz se obětavě vrátil do defenzivy a nakonec to byl on, kdo srazil centr Rafinhy do zámezí.

30

Je za námi půl hodina zápasu, po níž domácí překvapivě vedou nad Flamengem 1:0. O branku se postaral Godoy, který také vstřelení gólu pořádně oslavil.

29

Gabriel využil více volného k místa ke střele na zadní tyč, na níž si však gólman Dreer doslova smlsl.

28

Gerson se parádně zbavil Arroya, jenž zřejmě neunesl, že byl obehrán a protivníka skopl k zemi.

27

Hlavní rozhodčí nenechal Rodineie vhazovat, neboť se pravý bek hostů přiblížil brance tak o pět metrů, míč přešel postranní čáru o poznání dále.

26

Velmi dlouhé auty dokáže házet Rodinei, je to skoro jakoby váš tým měl k dispozici rohový kop. Rafinha prodlužoval za sebe, tam ale byl pouze bránící Vega.

25

Po centru Diega a souboji Araa s Arroyem míč zůstal ve vápně na malý moment nehlídaný. Proti balónu okamitě vystartoval Dree, jenž ho rychle uchopil do rukavic.

24

Centr z přímého kopu odhlavičkoval mimo nebezpečí Jaime, avšak stoper odvrátil míč tak nešťastně, že Flamengo bude kopat roh.

23

Arroyo ve výskoku šlapákem zajel do Araa a může být rád, že mu sudí za toto počínání neudělil žlurou kartu.

22

Angulo si u levé lajny výborně pokryl balón. Nakonec se tedy Duartemu podařilo skluzem vypíchnout míč, ten se ale dokutálel do zámezí, a tak Emelec u míče zůstane.

21

Rychlý brejk domácích táhl po pravé straně Queiroz, jeho centr však rybičkou odvrátil mimo pokutového území Caio.

20

Vypadá to, že brazilský celek se už dostatečně zahřál a nyní přebírá iniciativu utkání do své režie.

19

Centr byl dobrý, což se ovšem nedá říct o náběhu hráčů v červeno-černém. Ti se vůbec nenahrnuli do vápna, Jaime hlavičkoval úplně sám.

18

Rafinha se domáhal odpískání ruky Baguiovy a nakonec se dočkal. Standardku tak bude rozehrávat i Flamengo.

17

Diego to zkusil přímou střelu na bránu, zasáhl však jen dobře postvennou čtyřčlennou zeď.

16

Jaime naprosto zbytečně, spíš neohrabaně stáhl k zemi Henriqueho těsně za vlastní šestnáctkou. Rozhodčí okamžitě nařizuje volný přímý kop.

15

Do vzduchu se výborně vyšponoval Vega, avšak ještě o kousek výš vyskočil hostující Leonardo Duarte.

14

A Emelec pokračuje v aktivitě, po zblokovaném centru Arroya budeme svědky rohového kopu.

13

Žlutou kartu dostává Fernando Guerrero (CS Emelec).

11

11. Wilmer GODOY - 1:0

11

Emelec právě vstřelil branku!
Domácí se hned z první střely na bránu dostávají do vedení! Queiroz po pravé straně přesprintoval obránce, poté přenesl hru na levou stranu, odkud Guerrero okamžitě sklepl na střed WILMERU GODOYOVI, jehož rána k bližší tyči prošla až do branky, Alves se natahoval marně!

10

Tak dlouho váhal Rodinei s rozehrávkou, až se sám dsotal do úzkých. Nakonec zvolil nejjednodušší možnou cestu, a to rozehrávku přes gólmana.

9

Gerson pádu hodně přidal a sám to i ví. Vůbec se nerozčiloval, že mu sudí simulování "nezbaštil."

8

Zdá se, že počáteční bolest ustoupila. Hlavní rozhodčí ani neposlal hráče za lajnu, což normálně při zásahu lékařů bývá zvykem.

7

Šlapákem šel Caio do souboje s Cabezasem, jenž to velmi těžko rozdýchává. Na trávník jsou vpuštěni kluboví lékaři.

6

Středopolař Gerson se sice hodně divil, při náběhu se ae skutečně nacházel za obrannou linií.

5

Křídelník Bruno Henrique toho po levé straně příliš nevymyslel, vylámal si zuby už na prvním bránícím Antem.

4

Nic z něj ovšem nebylo, neboť pas Queiroze do šestnáctky bez problémů odvrátil do bezpečné vzdálenosti od branky Duarte.

3

Guerrero při centru vytloukl bloky Rodinere, domácí budou velmi vrzy zahrývat první rohový kop.

2

Domácí do dnešního zápasu oblékli modré dresy, hosté nastoupili v červeno-černé kombinaci.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

CS Emelec: Dreer – Caicedo, Jaime, Vega, Bagui – Arroyo, Godoy – Cabezas, Queiroz, Guerrero – Angulo
Náhradníci: Bone – D. Angulo, Carabali, Cortez, Johnson, Luna, Matamoros, Mejia, Orejuela, Pernia, Quintero, Rojas

CR Flamengo: Alves – Rodinei, Duarte, Caio, Rene – Arao – Rafinha, Diego, Gerson, Henrique – Gabriel
Náhradníci: Batista, Cesar – Berrio, Cuellar, De Almeida, Lincoln, Silva, Mari, Piris, Rhodolfo, Thuler, Trauco

Rozhodčí: Rapallini – Bonfá, Del Yesso (vš. Arg.).
CR Flamengo

To v brazilském Flamengu panuje o poznání lepší nálada. Svěřenci portugalského trenéra Jesuse se aktuálně pohybují v lize na třetím místě s pouhou pětibodovou ztrátou na Santos a Palmeiras. Loni celku na Copa Libertadores vystavilo stopku v osmifinále Cruzeiro, loňského výsledku už tak hráči Flamenga dosáhli, rozhodně ale ještě nechtějí končit. Ze skupiny postoupili z prvního místa, za sebou nechali Quito, Penarol i San Jose.
CS Emelec

Emelec je ekvádorský klub, který třikrát v posledních pěti sezónách ovládl domácí soutěž. Loni to ale nevyšlo, hráči tohoto klubu skončili na čtvrtém místě, s čímž rozhodně nemohli být spokojeni. A v dobrém rozpoložení se svěřenci trenéra Rescava nenacházejí ani letos, neboť po osmnácti odehraných kolech okupují dokonce až sedmou příčku. Do osmifinále Copy Libertadores postoupil Emelec ze skupiny s Cruzeirem, Larou a Huracanem, v níž obsadil druhé místo.
Krásné čtvrteční ráno všem fanouškům fotbalu! Vítám vás při sledování osmifinálového zápasu Copa Libertadores, v němž CS Emelec vyzve na domácím hřišti CR Flamengo.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:30.

CS Emelec – CR Flamengo

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 11. Godoy (Guerrero), 79. Caicedo (Guerrero)

Karty:   13. Guerrero (EMC) – 45+2. Arao (FLG), 63. Gerson (FLG), 67. Duarte (FLG), 85. Henrique (FLG)   54. Vega (EMC)

CS Emelec: Dreer – Caicedo, Jaime, Vega, Bagui – Arroyo, Godoy – Cabezas (51. Orejuela), Queiroz (57. Mejia), Guerrero (80. Carabali) – B. Angulo
Náhradníci: Bone – D. Angulo, Carabali, Cortez, Johnson, Luna, Matamoros, Mejia, Orejuela, Pernia, Quintero, Rojas

CR Flamengo: Alves – Rodinei (57. Lincoln), Duarte, Caio, Rene – Arao (66. Cuellar) – Rafinha, Diego, Gerson (66. Silva), Henrique – Gabriel
Náhradníci: Batista, Cesar – Berrio, Cuellar, De Almeida, Lincoln, Silva, Mari, Piris, Rhodolfo, Thuler, Trauco

Rozhodčí: Rapallini – Bonfá, Del Yesso (vš. Arg.)

Odveta: Flamengo - Emelec 2:0

Evropská liga (předkola)

Pjunik – Jablonec 15:30 2:1

Ventspils – Gżira United 16:45 4:0

Gabala – Dinamo Tbilisi 17:00 0:2

Partizani – Šeriff 17:30 0:1

Larnaka – Levski 17:30 3:0

Utrecht – Zrinjski Mostar 18:30 1:1

Čichura – Aberdeen 18:45 1:1

Honvéd – Universitatea Craiova 18:55 0:0

Salihorsk – Esbjerg 19:00 2:0

Alaškert – FCSB 19:00 0:3

Ml. Boleslav – Ordabasy 19:00 1:1

Molde – Čukarički 19:00 0:0

Flora – Frankfurt 19:00 1:2

Yeni Malatyaspor – Olimpija Lublaň 19:00 2:2

Gdańsk – Brøndby 19:00 2:1

Haugesund – Sturm Graz 19:00 2:0

Arsenal Tula – Neftçi Baku 19:00 0:1

Connah's Quay – Partizan 19:30 0:1

Loko Plovdiv – Trnava 19:30 2:0

Sofia – Osijek 19:30 1:0

H. Be'er Sheva – Kajrat 19:30 2:0

Piast Gliwice – Riga FC 20:00 3:2

Fehérvár – Vaduz 20:00 1:0

Norrköping – FK Liepāja 20:00 2:0

Luzern – KÍ Klaksvík 20:15 1:0

Jeunesse Esch – Guimarães 20:30 0:1

Aris Soluň – AEL Limassol 20:30 0:0

Alkmaar – Häcken 20:30 0:0

Gent – Constanta 20:30 6:3

Dunajská Streda – Atromitos 20:30 1:2

Wolves – Crusaders 20:45 2:0

Štrasburk – Maccabi Haifa 20:45 3:1

Rangers – Niederkorn 20:45 2:0

Budućnost – Zorja Luhansk 20:45 1:3

Domžale – Malmö 20:45 2:2

Valur – Ludogorec 21:00 1:1

Shamrock – Apollon Limassol 21:00 2:1

Turín – Debrecín 21:00 3:0

Legia – KuPS 21:00 1:0

Espanyol – Stjarnan 21:00 4:0