Menu

Fotbal

MOL Cup

SK Slavia Praha – AC Sparta Praha

3:0

konec (2:0)

24.04.2019, 19:30 • Eden Aréna, Praha-Vršovice • Semifinále • Adam Kolář

Tipsport: 1.59 4.15 5.82 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

90+3. Heča předvedl ještě jeden výborný zákrok

90+3

Skóre 3:0 je pro Spartu ještě hodně milosrdné. Sešívaní totiž měli spoustu dalších šancí, které nevyužili. Jednu z nich nyní výborně zneškodnil Heča. Tečovaná rána mu totiž už už padala za záda do sítě, gólman Sparty ale vytáhl už několikátý skvělý zákrok a míč vytěsnil konečky prstů mimo.

88

Po doporučení od videorozhodčího dostal žlutou kartu také ve stejné výměně názorů zapojený Bořil.

87

Tetteh se snažil vymodlit si penaltu, a tak upadl po drobném kontaktu zřejmě s Bořilem. Hlavní sudí neodpískal a ve vápně sešívaných se strhla mela, kterou Tetteh odnesl žlutou kartou.

83

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Baluta, přichází van Buren.

78

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Hušbauer, přichází Traoré.

75

75. van Buren trefil břevno sparťanské branky

75

Van Burenovi dnes zřejmě gól není souzený. Domácí útočník šel znovu sám na bránu, tentokrát i překonal Heču, jeho technickou střelu ale zastavilo břevno.

74

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Masopust, přichází Stoch.

72

72. Žlutá karta

72

Van Buren zastavil rozehrávku Sparty nedovoleným zákrokem a za jeho intenzitu vidí Nizozemec žlutou kartu.

70

Dnešní utkání sleduje 16 264 diváků.

67

Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Drchal, přichází Tetteh.

59

59. Heča vychytal van Burena

59

Čtvrtý gól Slavie mohl přidat van Buren, který upaloval zcela sám na Heču. Bývalý gólman Slovácka neudělal jediný pohyb a nizozemského útočníka trochu hokejově vystál. Van Buren totiž napálil míč z bezprostřední blízkosti právě jen do připraveného Heči.

52

Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Hašek, přichází Sáček.

51

51. MASOPUST - 3:0

51

Slavia právě vstřelila branku!
Stalo se to, co se vzhledem k obrazu hry stát muselo. Van Buren a LUKÁŠ MASOPUST šli po chybě Štětiny ve dvou sami na Heču. První jmenovaný přihrál a druhý jmenovaný do prázdné brány neomylně zakončil.

49

49. Heča skvěle vytáhl Olayinkovu hlavičku

49

Další tutovka! Olayinka si naskočil na centrovaný balon a Heča musel vytáhnout fantastický zákrok, aby míč vytáhl na rohový kop.

48

48. Slavia byla blízko třetí brance

48

Mohlo to být o tři góly! Hušbauer si navedl míč na střelu zpoza šestnáctky, Heča vyrazil míč jen k van Burenovi a Součkovi, ani jeden ze zmiňovaných ale nedokázal skákavý balon poslat směrem, kterým bylo pro domácí potřeba.

46

Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Plavšič, přichází Karlsson.

45+4

Situace ohledně nejprve vyloučeného a následně zase vráceného Frýdka vyvolala mnoho vášní na obou stranách, žlutou kartu si z této potyčky odnesou Souček a Kanga.

45+4

45+4. Žlutá karta

45+4

Frýdek neudržel emoce na uzdě a nevybíravě poslal k zemi Hušbauera. Šlo o velice ostrý skluz a hlavní sudí, přestože hrál sparťanský středopolař balon, vytáhl červenou kartu. Následně ale došlo ještě ke konzultaci s videorozhodčím a hlavní sudí červenou kartu zrušil a namísto ní udělil kartu žlutou.

45+3

45+3. SOUČEK - 2:0

45+3

Slavia právě vstřelila branku!
Domácí jdou zcela zaslouženě do dvoubrankového vedení! Hlavní sudí roh ještě chvíli pozdržel, neboť fanoušci na Tribuně Sever zapálili připravenou pyrotechniku, ani lepší viditelnost ale Spartě nepomohla. Heču po první hlavičce ještě zachránilo břevno, TOMÁŠ SOUČEK ale dokázal míč pohodlně dopravit do odkryté brány.

27

27. Žlutá karta

27

Fotbalisté Sparty se snažili udržet míč před brejkem Slavie za každou cenu, a tak je dodatečně potrestán Costa žlutou kartou.

25

25. SOUČEK - 1:0

25

Slavia právě vstřelila branku!
Sparta, která poslední tři branky v derby inkasovala z rohových kopů, tentokrát dostává gól po volném přímém kopu. Jeho exekuce se ujal Hušbauer, jenž míč poslal na přední tyč, kde vyskočil nejvýše TOMÁŠ SOUČEK a proti jeho dobře trefené hlavičce neměl Heča šanci zasáhnout. Právě Tomáš Souček byl přitom střelcem jediného gólu Slavie v posledním derby, když se prosadil také hlavou a jak už bylo napsáno – z rohu.

16

16. Šouček v záklonu hlavičkoval vedle

16

Sešívaní dlouho kombinovali nakrátko na levém křídle. Král se nakonec dostal k přetaženému centru, kterým přesně našel Součka. Ten byl mírně v záklonu a možná proto v zajímavé pozici nezacílil hlavou mezi tři tyče.

11

11. Heča nadvakrát zlikvidoval šanci Olayinky

11

Král rozbil rozvíjející se útok hostů a bylo z toho další, teď už vážné nebezpečí. Slávisté se rychle prokombinovali do šestnáctky, míč šel po ose Masopust – van Buren a zakončující Olayinka. Ten zkusil uvnitř vápna ránu z první, kterou ale neumístil ideálně, a tak Heča zvládl reflexivně míč vyrazit před sebe a následně chytit.

SK Slavia Praha – AC Sparta Praha

3:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 25. Souček, 45+3. Souček, 51. Masopust

Karty:   45+4. Souček (SLA), 72. Buren (SLA), 88. Bořil (SLA) – 27. Costa (SPA), 45+4. Frýdek (SPA), 45+4. Kanga (SPA), 87. Tetteh (SPA)

SK Slavia Praha: Kolář – Frydrych, Ngadeu, Deli, Bořil – Král, Souček – Masopust, Hušbauer (C), Olayinka – van Buren.
Náhradníci: Kovář – Baluta, Kúdela, Stoch, Škoda, Traoré, Zelený.

AC Sparta Praha: Heča – Zahustel, Costa (C), Štetina, Hanousek – Hložek, Hašek, Frýdek, Kanga, Plavšič – Drchal.
Náhradníci: Bičík – Civič, Chipciu, Karlsson, Radakovič, Sáček, Tetteh.

Rozhodčí: Pechanec – Paták, Dobrovolný, Ardeleanu.

Diváci: 16 264