Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

CD Leganés – Athletic Bilbao

0:1

konec (0:1)

24.04.2019, 20:30 • Estadio Municipal de Butarque • 34. kolo • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 3.07 2.95 2.78 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 10:1. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 11:14. (22:26:28)
Tři nastavené minuty jsou minulostí a zápas čtyřiatřicátého kola končí. Bilbao si odváží ze stadionu Leganés vydřený tři body za vítězství 1:0.

První poločas příliš fotbalové krásy nenabídl. Ani jeden z týmů se nemohl dostat do tlaku. První minuty sice patřily Bilbau, ale hosté Cuéllara ani jednou neohrozili. Následně přebralo iniciativu Leganés, které mělo několik povedených ran, ale v první půli si na Herrerína nepřišlo. Už to vypadalo, že se půjde do šaten za bezbrankového stavu, až si prudký pas od rohového praporku poslal do vlastní šibenice Júsuf Najsrí.

Po změně stran útočil převážně domácí tým. Ani posílení útoku o další útočníky nepomohlo, jedinou vážnější šanci ve druhém poločase měl hostující Iňigo Williams, kterého vychytal Iván Cuéllar.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Žlutou kartu v samém závěru dostal za zdržování rozehrávky soupeře Iňigo Lekue.

90+3

San José fauloval na pětadvaceti metrech od vlastní branky Péreze. K rozehrávce volného přímého kopu se postavil El Zhar, ale jeho pokus šel vysoko nad.

90+2

Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase dvě minuty.

90+1

Leganés rozehrávalo rohový kop, po kterém se dožadovalo dokonce penalty. Sražená rána Carrilla ale hlavního rozhodčí příliš nerozhodila.

90

El Zhar zpracoval míč na pravém kraji, poté obešel Berchicheho, ale na přesnou přihrávku do pokutového území už se nezmohl. Hosté se ale uchylují jen k dalekým odkopům.

89

Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Iñaki Williams, přichází Óscar de Marcos.

88

Iňigo Córdoba zůstal na trávníku po souboji s Gumauem. Útočník Bilbaa se následně snažil ušetřit nějakou tu sekundu, ale hlavní rozhodčí ho rychle zvedal na nohy.

87

Už jen něco málo přes pět minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Leganés se zažíná nadechovat k závěrečnému tlaku, ale slabá hlavička Carrilla neměla šanci na úspěch.

85

Zpoza pokutového území chtěl ohrozit hostující branku střídající Nabil El Zhar. Jeho pokus však prolétl nad břevnem a skončil na tribuně.

84

Eraso zasekl míč na pětadvaceti metrech od branky Bilbaa, nacentroval do šestnáctky, ale v pokutovém území se vyšplhal nejvýše bránící Martínez.

83

Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Aritz Aduriz, přichází Kenan Kodro.

82

82. Šance Williamse zůstala nevyužita

82

Na druhé straně mohl rozhodnout o dnešním vítězství Bilbaa Iňaki Williams. Po náběhu mezi obránce mohl dokonce pálit, ale Cuéllar skvěle vyběhl a pokus srazil.

81

Leganés již příliš času na srovnání stavu nezbývá. Domácí se navíc nemohou dostat ani do tlaku, kterým by si připravili šance.

80

Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Yeray, přichází Mikel Balenziaga.

79

Yeray skvěle vystihl přihrávku Péreze, získal balon a dostal se do úniku. Ihned po ztrátě se však skácel k zemi a musí být ošetřován na hrací ploše.

CD Leganés – Athletic Bilbao

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 45. Nasjrí (vla.)

Karty:   41. Tarín (LGS) – 45+1. I. Córdoba (ATB), 90+3. Lekue (ATB)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 10:1. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 11:14.

CD Leganés: Cuéllar – Tarín (78. El Zhar), Omeruo, Siovas (46. Bustinza) – Juanfran, Eraso, R. Pérez, Gumbau, V. Kravec (69. Braithwaite) – Carrillo, Nasjrí.
Náhradníci: Lunin – El Zhar, Santos, Bustinza, Nyom, Óscar Rodríguez, Braithwaite.

Athletic Bilbao: Herrerín – Yeray (80. Balenziaga), Núñez, I. Martínez, Berchiche – San José, M. Rico – Lekue, I. Williams (89. de Marcos), I. Córdoba – Aduriz (83. Kodro).
Náhradníci: Simón – Balenziaga, Unai López, Kodro, Susaeta, de Marcos, Muniain.