Menu

Fotbal

Australská A-League

Perth Glory FC – Wellington Phoenix FC

3:0

konec (2:0)

02.02.2019, 12:00 • HBF Park, Perth • 17. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.52 4.22 5.61 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (14:00:51)
Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 11:8. Střely mimo: 6:3. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:12.
Je konec! Perth Glory zvládl dnešní duel s velkým přehledem a po výhře 3:0 si upevňuje svou pozici na čele tabulky! Domácí Perth vlétl do utkání jako velká voda a od úvodních minut si vytvářel šance. Do vedení se Perth dostal v 19. minutě, kdy se prosadil Shane Lowry! Tlak domácího celku však neustál a Perth se ještě před přestávkou dočkal další branky. Hlavou se dokázal prosadit Christopher Ikonomidis! Po změně stran byl Wellington o něco aktivnější, ale na pozornou obranu recept nenašel. Naopak za domácí ještě napsal gólovou tečku Keogh.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Keogh dostal přihrávku do běhu na levé křídlo, prošel na hranici pokutového území, jenže jeho centr odvrátil vracející se Fox.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Davidson se skvěle vrátil do pokutového území a před dotírajícím soupeřem odehrál míč mezi diváky. Vhazovat tak bude hostující celek.

89

Dnešní duel sleduje 9148 diváků!

89

Reddy vystartoval z branky na hranici pokutového území, kde vybojoval míč pro Perth a rozehrál na levou stranu. Dnešní duel se už pouze dohrává.

88

Krishna si na polovině soupeře skvěle pokryl míč tělem a Lowry mu přišlápl nohu. Hosté budou zahrávat přímý kop na polovině Perthu.

87

Fenton poslal prudký centr na hranici pokutového území, jenže v těchto místech se nepohyboval nikdo v bílém dresu Wellingtonu.

86

Lowry vymyslel dlouhou přihrávku na Keogha, který si míč zpracoval hrudí, jenže ihned k němu přistoupil obránce, který mu nedal prostor k rozehrávce.

85

Střídání v týmu Wellington Phoenix FC: ze hřiště odchází Doyle, přichází Golec.
Střídání v týmu Wellington Phoenix FC: ze hřiště odchází Williams, přichází Burgess.

84

Davidson dostal přihrávku na polovinu soupeře, otočil se s míčem a vnějším nártem vybídl ke sprintu Keogha. Ten se však nedostal do zakončení.

83

Střídání v týmu Perth Glory FC: ze hřiště odchází Franjič, přichází Neville.

82

Keogh sprintoval na polovinu soupeře za dlouhým nákopem. Nikdo ve fialovém dresu jeho akce nepodpořil a míč propadl do zámezí.

81

Ikonomidis dostal parádní přihrávku do běhu, jenže jeho centr letící těsně nad zemí odvrátil do bezpečí hned první obránce v bílém dresu.

80

Po delší době musel zasahovat také domácí brankář Reddy. Gólman Perthu vyběhl ven z branky a s přehledem ukryl do rukavic ránu zpoza velkého vápna.

79

Perth zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, kde si brousil zuby na zakončení Davidson, ale obránce Fox proti němu stačil vystoupit.

78

První žlutá karta také na straně Perthu! Za faul na vlastní polovině ji vidí Spiranovič.

77

Fox poslal přihrávku na levou stranu, jenže Cacace si netroufl na individuální průnil a raději vrátil balón na své spoluhráče z defenzivy.

76

Davidson prošel s míčem do pokutového území, poslal krásnou zpětnou přihrávku na hranici velkého vápna, jenže Juande technickou střelou přestřelil branku!

75

Do rozehrávky Perthu se nyní musel zapojit také brankář Reddy. Domácí gólman poslal nákop na levou stranu, kde nebyl nikdo ve fialovém.

74

Williams poslal přihrávku do pokutového území, kam spěchal rozběhnutý Krishna, jenže ten si nedokázal potykat se zpracováním.

73

Střídání v týmu Perth Glory FC: ze hřiště odchází Kilkenny, přichází Brimmer.

72

Lowry vybojoval odražený míč na polovině hrací plochy a domácí celek znovu uklidňuje hru postupnou kombinací na vlastní polovině. Perth už nikam spěchat nemusí.

71

Střídání v týmu Wellington Phoenix FC: ze hřiště odchází Kopczynski, přichází Sheridan.
Střídání v týmu Perth Glory FC: ze hřiště odchází Castro, přichází Santalab.

70

Williams se probil do pokutového území, kde neustál souboj s domácím stoperem a upadl. Sudí měl souboj přímo před očima a penaltu neodpískal.

69

Wellington zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde se do zakončení tlačil Rufer, jenže brankář Reddy míč vyboxoval do bezpečí.

68

Rufer se po dalším rohovém kopu hostujícího celku dostal do zakončení, ale pod nohy se mu položil Spiranovič, který střelu srazil do bezpečí.

66

66. Andy KEOGH - 3:0

66

Perth Glory právě vstřelilo branku!
Perth přidává svou třetí branku v dnešním utkání! ANDY KEOGH se v blízkosti pokutového území dostal k volnému míči a pohotovou přízemní střelou přidal třetí branku domácích!

65

Doyle dlouho otálel s uvedením míče do hry. Hlavní rozhodčí mu dal jasným gestem najevo, že příště už to bude za žlutou kartu.

64

Lowry si na polovině hřiště skvěle pokryl míč tělem a dotírající Fenton jej ostrým skluzem poslal k zemi. Vše se obešlo bez karetního trestu.

63

Kilkenny prošel s míčem až do pokutového území a zakončil pravačkou. Jeho dělovka se od břevna odrazila těsně před brankovou čáru!

62

Lowry poslal prudkou přihrávku za obranu domácího celku, jenže jeho pobídka byla příliš dlouhá a skončila v zámezí.

61

Juande vystoupil na polovině hřiště a hlavou odehrál míč do bezpečí. Castro se za míčem hnal ve sprintu, ale nedohnal jej na hřišti.

60

Je za námi hodina hry a zatím nadále sledujeme nadvládu vedoucího celku australské ligy. Wellington se prakticky nedostává do zakončení.

59

Djublič rozehrával přímý kop Perthu z vlastní poloviny. Domácí fotbalista poslal vysoký nákop na osamoceného Keogha, jenže ten si nepotykal se zpracováním.

58

Domácí zahrávali přímý kop v blízkosti pokutového území soupeře. Sudí však jejich snahu musel přerušit kvůli útočnému faulu Davidsona.

57

Na světě je první žlutá karta dnešního utkání" Za šlapák ji dostává hostující Rufer.

56

Doyle poslal vysoký nákop na hranici pokutového území, jenže pozorná obrana Perthu zatím podává fantastický výkon. Skvěle zasáhl stoper Spiranovič.

55

Fox našel krásnou přihrávkou Singha, který míč potáhl do blízkosti pokutového území, jenže už neměl prostor na roztažení hry do křídla.

54

Spiranovič diriguje rozehrávku domácího celku na polovině hřiště. Stoper Perthu poslal nákop na levé křídlo, kde nenašel nikoho ve fialovém.

53

Davidson prošel s míčem po pravé straně do blízkosti pokutového území, jenže si netroufl na odcentrování. Domácí hráči raději nadále kombinují.

52

Wellington zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde se však nepohyboval nikdo v bílém dresu hostujícího celku.

51

Fenton potáhl míč po pravém křídle až na hranici pokutového území, odkud poslal zajímavý centr, jenže neoslovil nikoho v bílém dresu.

50

Rufer dlouho otálel s rozehrávkou hostujícího celku na polovině hřiště. Hráč Wellingtonu poté poslal přihrávku na levou stranu, kde nebyl nikdo v bílém.

49

Franjič se dostal k odraženému míči, přehodil si jej na levačku, jenže jeho pokus prosvištěl kolem levé tyče domácí svatyně!

48

Castro dostal přihrávku na pravou stranu, jenže jeho spoluhráč měl špatné zpracování a přišel o balón. Hráči v bílém ale neudrželi míč dlouho.

47

Keogh se na hranici pokutového území krásně otočil s míčem a zakončil levačkou. Jeho pokus mířil jen do míst, kde stál Kurto.

46

Hosté obstarali výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Fenton poslal prudkou přihrávku na polovinu soupeře, ale nenašel nikoho v bílém.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali zajímavý fotbal! Domácí Perth vlétl do utkání jako velká voda a od úvodních minut si vytvářel šance. Do vedení se Perth dostal v 19. minutě, kdy se prosadil Shane Lowry! Tlak domácího celku však neustál a Perth se ještě před přestávkou dočkal další branky. Hlavou se dokázal prosadit Christopher Ikonomidis! Do kabin se proto odchází za stavu 2:0.

45+2

První poločas skončil.

45+1

Nastavuje se jedna minuta!

45

Franjič dostal přihrávku na pravou stranu a poslal prudký centr na malé vápno. Nikdo ve fialovém dresu na jeho pobídku nedosáhl.

44

Juande se v blízkosti vlastní šestnáctky pošťuchoval s Ruferem. Hostující středopolař se poté dostal do debaty s rozhodčím.

43

Franjič si navedl míč z pravého křídla na hranici pokutového území, odkud tvrdě zakončil. Jeho dělovka však letěla jen do míst, kde stál pozorný Kurto.

42

Davidson dostal přihrávku na levou stranu, přehodil si míč na pravačku a zakončil. Jeho technický pokus však jeden z obránců srazil do zámezí.

41

Aktivní Williams se na polovině hřiště efektně vyhnul jednomu z obránců, přenesl míč na pravou stranu, ale akce Wellingtonu neměla dlouhého trvání.

40

Williams si udělal prostor na levé straně pokutového území, efektně si míč přehodil na levačku a odcentroval. Pro jeho pobídku si došel pozorný Reddy.

39

Na stadionu panuje parádní atmosféra! Domácí fanoušci jsou spokojení s výkonem svých oblíbenců a hlasitě skandují. Wellington to bude mít ve druhé půli nesmírně těžké.

38

Singh potáhl míč až na hranici pokutového území, kde si jej krásně přehodil na levačku, jenže jeho zakončení prolétlo kolem přední tyče.

36

36. Christopher IKONOMIDIS - 2:0

36

Perth Glory právě vstřelilo branku!
Perth přesto ještě před přestávkou navyšuje své vedení! Do pokutového území přiletěl další centr. Po něm pálil Djulbič, jehož ránu odrazil gólman jen před sebe a CHRISTOPHER IKONOMIDIS dorazil míč do sítě!

35

Keogh si na malém vápně brousil zuby na centr z levé strany, jenže v pádu nedokázal seřídit svá mířidla a hlavičkoval mimo.

34

Hostující brankář Kurto vystartoval ven z branky a došel si na malé vápno pro nepovedený centr. Tlak domácího celku stále trvá.

33

Doyle táhl akci hostujícího celku po pravé straně. Hostující zadák poslal prudkou přihrávku na polovinu soupeře, jenže jeho pobídka byla příliš prudká.

32

Domácí celek zahrával další rohový kop. K přetaženému centru se tentokrát dostal Djulbić, jehož dělovka prolétla kolem vzdálenější tyče.

31

Keogh se v pokutovém území tlačil za povedeným centrem z levé strany. Před domácím útočník na poslední chvíli vystoupil Fox, který míč odehrál do bezpečí.

30

Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme nesmírně zajímavé utkání. Domácí celek hraje velmi aktivně a vytváří si šance.

29

Zadáci hostujícího celku si nyní vyměňují krátké přihrávky na polovině hřiště a číhají na cestičku za obranu skvěle hrajícího Perthu.

28

Kilkenny dostal moře prostoru a času v pokutovém území. Nakonec poslal krásný centr na vzdálenější tyč, odkud Franjić hlavičkoval nad břevno!

27

Hra je znovu přerušena! Doyle schytal v souboji s jedním hráčem hostujícího celku úder loktem a musí být ošetřen. Vše se znovu obešlo bez karetního trestu.

26

Další akci domácího celku po pravém křídle zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího! Své postavení si nepohlídal Ikonomidis.

25

Fenton dostal prudkou přihrávku do běhu na pravou stranu hrací plochy, jenže vinou špatného zpracování se nechal obrat o balón. Perth tak může kombinovat.

24

Krishna se v souboji s Lowrym dopustil útočného faulu a zhatil útočné snažení hostujícího mužstva. Vedoucí celek australské ligy tak bude rozehrávat.

23

Davidson se při návratu na vlastní polovinu dopustil nedovoleného zákroku a může být rád, že za svůj zákrok nedostal žlutou kartu. Hosté budou rozehrávat.

22

Po delší době zahrozili také hosté. Do odraženého míče se zpoza hranice pokutového území opřel Singh, jehož pokus prosvištěl nad břevnem.

21

Domácím narostla po vstřelení úvodní branky křídla. Perth se ihned znovu vydal do útoku, jenže Ikonomidis přišel o míč hned na polovině hřiště.

19

19. Shane LOWRY - 1:0

19

Perth Glory právě vstřelilo branku!
Domácí celek se dostává do vedení! Perth Glory tentokrát zahrával rohový kop. Na nádherný centr si naběhl SHANE LOWRY, který hlavou rybičkou dopravil míč do sítě!

18

Domácí celek zahrával další přímý kop. Tentokrát stál míč přímo na čáře pokutového území. Rozhrávky se ujal Castro, ale Kurto jeho pokus s přehledem vyrazil na roh.

17

Domácí celek zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Jeho rozehrávky se ujal Castro, jenže jeho centr přiletěl na hlavu prvního obránce.

16

Krishna se na polovině hrací plochy pustil do hlavičkového souboje, jenže při zpracování míče si pomohl rukou. Rozehrávat bude Perth Glory.

15

Domácí stopeři uklidňují hru postupnou kombinací na vlastní polovině. Zadáci Perth Glory se nikam neženou a vyčkávají na skulinku v obraně soupeře.

14

Zraněný Davidson odchází v doprovodu lékařů za postranní čáru. Vypadá to však, že domácí hráč bude schopen nadále pokračovat.

13

Hra je přerušena! Domácí Davidson zůstává po jednom ze soubojů ležet na trávníku a drží se za levý kotník. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.

12

Doyle vhazoval na levé straně hrací plochy. Krajní obránce Wellingtonu poslal dlouhý míč do pokutového území, kde nebyl nikdo v bílém dresu.

11

Hostující brankář měl velké problémy se střelou zpoza hranice pokutového území. Kurto neudržel míč v rukavicích, ale před dobíhajícím soupeřem jej stačil sebrat.

10

Krishna táhl ojedinělý výpad hostujícího celku po levé straně. Rychlonohý fotbalista svedl souboj s Lowrym, který mu míč dokázal vypíchnout.

9

Keogh si navedl míč do blízkosti pokutového území. Domácí útočník zakončil pravou nohou, jenže jeho dělovka prolétla vysoko nad břevnem.

7

Obrovská šance také na straně Perthu! Na krásnou přihrávku si naskočil Ikonomidis, jenže jeho hlavičku vytáhl Kurto nad břevno!

6

Djulbić znovu táhl útok domácího Perthu po pravém křídle. Tentokrát hledal prudkou přihrávkou Keogha, jenže ten na balón nedosáhl.

5

Lowry si v pokutovém území naběhl na vysokou přihrávku, zpracoval si míč hrudí a zakončil levou nohou. Jeho dělovku však zablokoval obránce.

4

Franjić dostal přihrávku na pravou stranu, prosmýkl se kolem obránce, jenže zadák Fox proti němu včas vystoupil a odehrál míč do zámezí.

3

Wellington se mohl dostat do vedení! Krishna poslal prudkou přihrávku pod sebe, na kterou si naběhl Rufer, jež prudkou střelou orazítkoval břevno!

2

Djulbić je v úvodních minutách velmi aktivní. Krajní obránce domácího celku se po pravé straně probil k odcentrování, ale na jeho pobídku nedosáhl nikdo ve fialovém.

1

Domácí fotbalisté obstarali výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Djulbić dostal přihrávku na pravou stranu, ale neuvolnil se k odcentrování.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí budou hrát v bílém, zatímco Wellington přijel ve fialových dresech.
Úvodní sestavy:

Perth Glory FC: Reddy – Djulbić, Spiranović, Lowry – Franjić, Juande, Kikenny, Davidson – Castro, Keogh, Ikonomidis
Náhradníci: Brimmer, Chianese, Neville, Santalab, Velaphi

Wellington Phoenix FC: Kurto – Lowry, Fox, Doyle – Fenton, Rufer, Kopczynski, Cocace – Singh – Krishna, Williams
Náhradníci: Burgess, Golec, Gulley, Sail, Sheridan

Rozhodčí: Evans – Shanmuganathan, Manella.
Dnes budeme v našem přenosu sledovat lídra australské ligy! Perth Glory totiž získal třicet sedm bodů a vede ligu o čtyři body před Melbourne Victory. Naposledy navíc doma přehrál 2:0 Newcastle Jets. Naopak dnešní hostující celek spíše bojuje o účast v tom šestce. Wellington vybojoval dvacet šest bodů a má osmibodový náskok na Newcastle Jets. Naposledy doma přehrál Melbourne City.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání australské ligy mezi Perth Glory FC a Wellington Phoenix FC. Výkop je stanoven na 12:00.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

Perth Glory FC – Wellington Phoenix FC

3:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 19. Lowry, 36. Ikonomidis, 66. Keogh

Karty:   78. Spiranovič (PEG) – 57. Rufer (WPO)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 11:8. Střely mimo: 6:3. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:12.

Perth Glory FC: Reddy – Djulbić, Spiranović, Lowry – Franjić (83. Neville), Juande, Kikenny (73. Brimmer), Davidson – Castro (71. Santalab), Keogh, Ikonomidis
Náhradníci: Brimmer, Chianese, Neville, Santalab, Velaphi

Wellington Phoenix FC: Kurto – Lowry, Fox, Doyle (85. Golec) – Fenton, Rufer, Kopczynski (71. Sheridan), Cocace – Singh – Krishna, Williams (85. Burgess)
Náhradníci: Burgess, Golec, Gulley, Sail, Sheridan

Rozhodčí: Evans – Shanmuganathan, Manella