Menu

Fotbal

Australská A-League

Perth Glory FC – Wellington Phoenix FC

3:0

konec (2:0)

02.02.2019, 12:00 • HBF Park, Perth • 17. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.52 4.22 5.61 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (14:00:51)
Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 11:8. Střely mimo: 6:3. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:12.
Je konec! Perth Glory zvládl dnešní duel s velkým přehledem a po výhře 3:0 si upevňuje svou pozici na čele tabulky! Domácí Perth vlétl do utkání jako velká voda a od úvodních minut si vytvářel šance. Do vedení se Perth dostal v 19. minutě, kdy se prosadil Shane Lowry! Tlak domácího celku však neustál a Perth se ještě před přestávkou dočkal další branky. Hlavou se dokázal prosadit Christopher Ikonomidis! Po změně stran byl Wellington o něco aktivnější, ale na pozornou obranu recept nenašel. Naopak za domácí ještě napsal gólovou tečku Keogh.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Keogh dostal přihrávku do běhu na levé křídlo, prošel na hranici pokutového území, jenže jeho centr odvrátil vracející se Fox.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Davidson se skvěle vrátil do pokutového území a před dotírajícím soupeřem odehrál míč mezi diváky. Vhazovat tak bude hostující celek.

89

Dnešní duel sleduje 9148 diváků!

89

Reddy vystartoval z branky na hranici pokutového území, kde vybojoval míč pro Perth a rozehrál na levou stranu. Dnešní duel se už pouze dohrává.

88

Krishna si na polovině soupeře skvěle pokryl míč tělem a Lowry mu přišlápl nohu. Hosté budou zahrávat přímý kop na polovině Perthu.

87

Fenton poslal prudký centr na hranici pokutového území, jenže v těchto místech se nepohyboval nikdo v bílém dresu Wellingtonu.

86

Lowry vymyslel dlouhou přihrávku na Keogha, který si míč zpracoval hrudí, jenže ihned k němu přistoupil obránce, který mu nedal prostor k rozehrávce.

85

Střídání v týmu Wellington Phoenix FC: ze hřiště odchází Doyle, přichází Golec.
Střídání v týmu Wellington Phoenix FC: ze hřiště odchází Williams, přichází Burgess.

84

Davidson dostal přihrávku na polovinu soupeře, otočil se s míčem a vnějším nártem vybídl ke sprintu Keogha. Ten se však nedostal do zakončení.

83

Střídání v týmu Perth Glory FC: ze hřiště odchází Franjič, přichází Neville.

82

Keogh sprintoval na polovinu soupeře za dlouhým nákopem. Nikdo ve fialovém dresu jeho akce nepodpořil a míč propadl do zámezí.

81

Ikonomidis dostal parádní přihrávku do běhu, jenže jeho centr letící těsně nad zemí odvrátil do bezpečí hned první obránce v bílém dresu.

80

Po delší době musel zasahovat také domácí brankář Reddy. Gólman Perthu vyběhl ven z branky a s přehledem ukryl do rukavic ránu zpoza velkého vápna.

Perth Glory FC – Wellington Phoenix FC

3:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 19. Lowry, 36. Ikonomidis, 66. Keogh

Karty:   78. Spiranovič (PEG) – 57. Rufer (WPO)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 11:8. Střely mimo: 6:3. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:12.

Perth Glory FC: Reddy – Djulbić, Spiranović, Lowry – Franjić (83. Neville), Juande, Kikenny (73. Brimmer), Davidson – Castro (71. Santalab), Keogh, Ikonomidis
Náhradníci: Brimmer, Chianese, Neville, Santalab, Velaphi

Wellington Phoenix FC: Kurto – Lowry, Fox, Doyle (85. Golec) – Fenton, Rufer, Kopczynski (71. Sheridan), Cocace – Singh – Krishna, Williams (85. Burgess)
Náhradníci: Burgess, Golec, Gulley, Sail, Sheridan

Rozhodčí: Evans – Shanmuganathan, Manella