Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Vysočina Jihlava – FC Zbrojovka Brno

0:4

konec (0:1)

02.02.2019, 11:00 • Na Stoupách (UMT) • David Suchý

Tipsport: 3.64 3.5 1.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Ačkoliv první poločas nabídl pouze jednu branku, tak ten druhý přinesl další tři trefy. O všechny branky se postarala Zbrojovka Brno, která byla v tomto utkání lepším celkem. Vysočina měla velké starosti s přechodem do útoku, naopak soupeři se dařilo proměňovat vyložené šance. Vysočina byla blízko ke snížení nepříznivého stavu, avšak střelu zastavila pouze branková konstrukce. (12:37:50)

90

Konec zápasu.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Do konce nezbývá už moc času, uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.

87

Zbrojovka se celkem snadným způsobem nechala obrat o míč, soupeř obstará autové vhazování od pravé postranní lajny.

86

Do konce zápasu zbývá něco málo přes pět minut. O vítězi je rozhodnuto, avšak domácí by určitě chtěli zkorigovat nepříznivý výsledek.

85

O další střelecký pokus se postaral hostující Pachlopník, jehož technická rána skončila na horní síti. Budeme sledovat odkop od domácí branky.

84

Výstraha také na opačné straně. Bartolomeu chtěl překvapit brankáře, jeho pohotová rána nártem se dost možná otřela o horní konstrukci branky.

83

Logicky tak následoval rohový kop, který měl pořádnou výšku. Nakonec ho nezasáhl nikdo z protihráčů, avšak domácí zůstávají na útočné polovině.

82

To jsou věci! Jeden z domácích dokázal prostřelit brankáře, míč se stáčel do branky, avšak v souboji o dorážku uspěl jeden z hráčů Zbrojovky.

81

K rozehrávce volného kopu se postavil Šumský, který to zkoušel centrovat do přehuštěného prostoru, kde ale za sebe prodlužoval jeden z protihráčů.

80

Kousek od středového kruhu si nedovoleným zákrokem pomohl Vintr, následně je opět pískáno ve prospěch Vysočiny Jihlava.

75

75. SUKUP - 0:4

75

Brno právě vstřelilo branku!
Čtvrtá branka na sebe nenechala dlouho čekat! Vintr se dokázal protáhnout přes levou stranu, poté přihrával pod sebe na zcela nekrytého ONDŘEJE SUKUPA, který bezpečně zamířil ke vzdálenější tyči.

74

Následně se jeden z domácích stačil vrátit do šestnáctky, čímž zamezil finální přihrávce na Mageru. Brno se ujme rohového kopu.

73

Sukup vypustil ze své kopačky skutečně povedenou ránu, které moc nescházelo. Míč proletěl kousek vedle vzdálenější šibenice.

72

Následně se další centr snášel právě na Mageru, před kterým dokázal zasáhnout jeden z protihráčů. Jeho celek ale zůstává u hracího předmětu.

71

V tuto chvíli to bude pro domácí hráče hodně složitý úkol, budou muset dotahovat tříbrankové manko. Do konce zápasu zbývá něco málo přes pět minut.

70

70. BARTOLOMEU - 0:3

70

Brno právě vstřelilo branku!
Rázem je to o tři branky! Magera dokázal hlavičkou přeposlat míč na pravou stranu, následně tentýž hráč vracel balón před branku, kde měl hodně snadnou úlohu hodně aktivní ROBERT BARTOLOMEU.

FC Vysočina Jihlava – FC Zbrojovka Brno

0:4

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 4. Bariš, 48. Pachlopník, 70. Bartolomeu, 75. Sukup

FC Vysočina Jihlava: Vejmola (70. Veselý) – Šefčík, Tlustý (46. Vedral), Chlumecký, Preisler – Machuča (60. Tijani), Šulc – Javůrek (60. Křivánek), Šumský, Novotný – Klobása (20. Jawo)
Náhradníci: Veselý – Tijani, Vedral, Jawo, Křivánek

FC Zbrojovka Brno: Halouska – Kotula, Pavlík (31. Šural), Kryštůfek (66. Gáč), Eismann (46. Sukup) – Štepanovský (61. Bartolomeu), Krejčí (76. Bariš), Bariš (46. Sedlák), Šumbera (61. Vintr) – Přichystal (46. Magera), Škoda (46. Pachlopník)
Náhradníci: Floder – Bartolomeu, Vintr, Gáč, Sedlák, Magera, Šural, Sukup, Pochlopník

Rozhodčí: Zelinka – Hájek, Pfeifer

Diváci: 150