Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

FC Barcelona – Valencia CF

2:2

konec (1:2)

02.02.2019, 18:30 • Camp Nou (Barcelona) • 22. kolo • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.42 5.12 7.64 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 69 % : 31 %.
Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 8:4. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:5. (20:30:36)
Dvě nastavené minuty jsou minulostí a zápas končí. Valencia si odváží z barcelonského Camp Nou bod po výsledku 2:2.

První pětačtyřicetiminutovka nachystala pořádně výživnou podívanou. Již ve třetí minutě musel Ter Stegen zachraňovat Barcelonu neskutečným zákrokem proti Parejovi. Po pětadvaceti minutách už ale šla Valencia do vedení, když se prosadil po nahrávce Rodriga Kévin Gameiro. Po půlhodině hry navíc přidal druhý zásah z pokutového kopu Dani Parejo. Ještě do přestávky ale stačil také z penalty snížit Lionel Messi.

Po změně stran se Barcelona vrhla po hlavě do útoku. Domácí za deset minut druhé půle nepustili soupeře z vlastní poloviny a byli odměněni. Lionel Messi srovnal stav zápasu nenápadnou ránou zpoza pokutového území. Barcelona následně polevila, to Valencia už na útok neměla síly a tak zápas skončil spravedlivou remízou 2:2.

90+2

Konec zápasu.

90+2

Hlavní rozhodčí nastavuje dvě minuty. Jordi Alba se rozčiloval na rozhodčího po souboji u postranní lajny a vidí žlutou kartu.

90+1

Messiho přihrávka přistála přesně k nohám Alby, ten ale nezvládl ideálně zpracování a toho využil k obrannému odkopu Cristiano Piccini. Rohový kop se Barceloně nevydařil a Suárez je v ofsajdu.

90

Brazilský brankář ve službách Valencie zkoušel oslovit dalekým výhozem Minu. Ten byl ale sám proti velké přesile barcelonských obránců, navíc si při snaze získat míč pomohl faulem.

89

Malcom byl povalen na trávník, ale hlavní rozhodčí nechal domácím výhodu. Následně se sám Malcom hnal do vápna, ale křížnou přihrávku na Messiho stačil zblokovat Gabriel.

88

Také Barcelona rozehrávala rohový kop. Před Piquém s Vermaelem se vyšvihl do vzduchu Garay. Následně se ho osvobozují dlouhým odkopem na útočnou polovinu.

87

Arthur byl pod tlakem napadajícího Wasse. Také Messi neměl u balonu příliš mnoho času, od Rakitiće se tak dostal míč až k Piquému, který dlouhým pasem našel Suáreze.

86

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Philippe Coutinho, přichází Malcom.

85

Hostům se ale centr do šestnáctky nevydařilo. Do brejku mohli jít domácí, ale ani Messi se Suárezem se neprosadili proti Garayovi s Gabrielem.

84

Arturo Vidal skončil po souboji na trávníku, chtěl ještě hrát, ale fauloval Torrese. Hosté tak zůstávají v blízkosti barcelonské branky. Do vápna před Ter Stegena přiletí další centr.

83

Tradiční exekutor Dani Parejo se k míči postavil i tentokrát. Tvrdou ránu ale poslal jen do obranné zdi a Ter Stegen si tak může protentokrát oddechnout.

82

Vermaelen fauloval v těsné blízkosti vápna Minu a Valencia bude mít šanci dostat se zpět do vedení ze standardní situace.

81

Santiago Mina se uvedl na trávníku povedenou ránou z otočky, míč k jeho smůle šel jen do prostoru, kde byl připravený Ter Stegen. Barcelona se ale musí po čase v útoku bránit.

80

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Rodrigo, přichází Santiago Mina.

79

Po dlouhé době musel zasahovat také Ter Stegen. Rodrigova střela ze střední vzdálenosti přes německým brankářem ještě skočila, ale nakonec mu nenadělala větší potíže.

78

Domácí nerozehráli rohový kop úplně ideálně a do protiútoku se tak mohl vydat Čeryšev společně s Rodrigem. Obrana Barcelony se vracela příliš pomalu, ale Alba dokázal ruského záložníka odzbrojit.

77

Jordi Alba se skvěle vrátil na vlastní polovinu s Parejem a připravil ho o balon. Následně mohl rozehrávat Piqué s Vermaelenem, ale domácí nikam nespěchají.

FC Barcelona – Valencia CF

2:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 40. Messi (pen.), 66. Messi (Arturo Vidal) – 25. Gameiro (Rodrigo), 33. Parejo (pen.)

Karty:   32. Roberto (BAR), 45+3. Rakitić (BAR), 90+2. Alba (BAR)

Držení míče: 69 % : 31 %.
Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 8:4. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:5.

FC Barcelona: ter Stegen – Semedo (46. Alba), Piqué, Vermaelen, Roberto – Aleñá (67. Arthur), Rakitić, Arturo Vidal – Messi (C), L. Suárez, Coutinho (86. Malcom).
Náhradníci: Pena – Arthur, Malcom, Lenglet, Murillo, Alba, K-P. Boateng.

Valencia CF: Neto – Piccini, Garay, Gabriel, Latorre – Wass, Coquelin (74. Kondogbia), Parejo (C), Čeryšev – Rodrigo (80. S. Mina), Gameiro (41. Torres).
Náhradníci: Doménech – Kondogbia, Soler, Lee, Torres, S. Mina, Roncaglia.

Rozhodčí: Undiano – Alonso, Matías