Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Levante UD – Getafe CF

0:0

konec (0:0)

02.02.2019, 13:00 • Estadio Ciudad de Valencia • 22. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.41 3.41 3.17 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 4:6. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 6:15. (14:51:32)
Je konec! Dnešní utkání nám nakonec nepřineslo žádnou branku, zápas tak končí bezbrankovou remízou. Druhý poločas byl z hlediska atraktivnosti o něco záživnější, domácí totiž aktivně vstoupili do druhého dějství, avšak ke kýžené brance se nedokázali dostat. Getafe se směrem dopředu celkem dlouho hledalo, avšak také několikrát zaměstnalo brankáře. Celek z Madridu se sice dočkal kýžené branky, hlavní sudí jí ale správně kvůli ofsajdu neuznal.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Roh pro domácí.

90+3

Antunes si neporadil v hlavičkovém souboji, což nemuselo tolik vadit. I přesto se Getafe nedostalo ani do pokutového území soupeře.

90+2

Damiánovi se podařilo otřít balón o nohu protihráče, Getafe si tak vybojovalo autové vhazování. Hosté mají koncovku zápasu ve svých rukou.

90+1

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

90

Do zajímavé příležitosti se dostal naskakující Duro, jehož hlavička nakonec skončila těsně nad břevnem. Fernández nemusel zasahovat.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Na světelné tabuli stále svítí dvě nuly, určitě ale můžeme počítat s nastaveným časem.

88

Soria poslal odkop daleko na druhou stranu hrací plochy, kde se do hlavičkového souboje pouštěl Molina, který nakonec prohrál proti Vezovi.

85

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Samuel Sáiz, přichází Hugo Duro.

84

Getafe se mohlo pustit do nadějného protiútoku, avšak hned první přihrávka byla až moc prudká, že skončila daleko za postranní čárou.

83

Damián nechtěně zahrál rukou, čehož si všiml také hlavní rozhodčí. Ani tentokráte se nebude žlutit, avšak domácí rozehráli narychlo.

82

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, na první branku tohoto střetnutí tak stále čekáme. Getafe v posledních minutách vyrovnalo hru.

81

Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Rubén Rochina, přichází Nikola Vukčević.

80

Na zemi zůstal ležet domácí záložník Rochina, se kterým to nevypadá moc dobře. Zcela jistě se bude střídat, proto se nyní nehraje.

79

79. Neuznaná branka hostů.

79

Getafe se sice dočkalo úvodní branky, ta ovšem neplatí kvůli ofsajdu. Zakončující Arambarri se v době přihrávky skutečně nacházel za obranou.

78

Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Roger Martí, přichází Raphael Dwamena.

Levante UD – Getafe CF

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   20. Rochina (LVN), 21. Campaña (LVN), 56. Cabaco (LVN) – 22. Flamini (GET), 31. Miquel (GET), 34. Foulquier (GET)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 4:6. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 6:15.

Levante UD: Aitor Fernández – Coke, Toňo, Cabaco, Vezo – Rochina (81. N. Vukčević), E. Bardhi (71. B. Mayoral), Campaña, Jason – Martí (78. Dwamena), Morales (C).
Náhradníci: Olazábal – Dwamena, Luna, B. Mayoral, Simon, Postigo, N. Vukčević.

Getafe CF: Soria – Foulquier, Oliveira, Miquel, Damián Suárez (C) – Sáiz (85. Duro), Maksimović, Flamini, Arambarri – Jaime Mata (62. J. Molina), Ángel Rodríguez (69. Antunes).
Náhradníci: Chichizola – Cristóforo, Antunes, Duro, J. Molina, Portillo, Rubio.

Rozhodčí: Cordero – Escuela, Cerezo