Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Vysočina Jihlava – FC Zbrojovka Brno

0:4

konec (0:1)

02.02.2019, 11:00 • Na Stoupách (UMT) • David Suchý

Tipsport: 3.64 3.5 1.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Ačkoliv první poločas nabídl pouze jednu branku, tak ten druhý přinesl další tři trefy. O všechny branky se postarala Zbrojovka Brno, která byla v tomto utkání lepším celkem. Vysočina měla velké starosti s přechodem do útoku, naopak soupeři se dařilo proměňovat vyložené šance. Vysočina byla blízko ke snížení nepříznivého stavu, avšak střelu zastavila pouze branková konstrukce. (12:37:50)

90

Konec zápasu.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Do konce nezbývá už moc času, uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.

87

Zbrojovka se celkem snadným způsobem nechala obrat o míč, soupeř obstará autové vhazování od pravé postranní lajny.

86

Do konce zápasu zbývá něco málo přes pět minut. O vítězi je rozhodnuto, avšak domácí by určitě chtěli zkorigovat nepříznivý výsledek.

85

O další střelecký pokus se postaral hostující Pachlopník, jehož technická rána skončila na horní síti. Budeme sledovat odkop od domácí branky.

84

Výstraha také na opačné straně. Bartolomeu chtěl překvapit brankáře, jeho pohotová rána nártem se dost možná otřela o horní konstrukci branky.

83

Logicky tak následoval rohový kop, který měl pořádnou výšku. Nakonec ho nezasáhl nikdo z protihráčů, avšak domácí zůstávají na útočné polovině.

82

To jsou věci! Jeden z domácích dokázal prostřelit brankáře, míč se stáčel do branky, avšak v souboji o dorážku uspěl jeden z hráčů Zbrojovky.

81

K rozehrávce volného kopu se postavil Šumský, který to zkoušel centrovat do přehuštěného prostoru, kde ale za sebe prodlužoval jeden z protihráčů.

80

Kousek od středového kruhu si nedovoleným zákrokem pomohl Vintr, následně je opět pískáno ve prospěch Vysočiny Jihlava.

75

75. SUKUP - 0:4

75

Brno právě vstřelilo branku!
Čtvrtá branka na sebe nenechala dlouho čekat! Vintr se dokázal protáhnout přes levou stranu, poté přihrával pod sebe na zcela nekrytého ONDŘEJE SUKUPA, který bezpečně zamířil ke vzdálenější tyči.

74

Následně se jeden z domácích stačil vrátit do šestnáctky, čímž zamezil finální přihrávce na Mageru. Brno se ujme rohového kopu.

73

Sukup vypustil ze své kopačky skutečně povedenou ránu, které moc nescházelo. Míč proletěl kousek vedle vzdálenější šibenice.

72

Následně se další centr snášel právě na Mageru, před kterým dokázal zasáhnout jeden z protihráčů. Jeho celek ale zůstává u hracího předmětu.

71

V tuto chvíli to bude pro domácí hráče hodně složitý úkol, budou muset dotahovat tříbrankové manko. Do konce zápasu zbývá něco málo přes pět minut.

70

70. BARTOLOMEU - 0:3

70

Brno právě vstřelilo branku!
Rázem je to o tři branky! Magera dokázal hlavičkou přeposlat míč na pravou stranu, následně tentýž hráč vracel balón před branku, kde měl hodně snadnou úlohu hodně aktivní ROBERT BARTOLOMEU.

69

Nakonec je opět pískáno ve prospěch Zbrojovky. Hosté se nedokázali dostat přes střed hřiště, načež přišel faul na domácího Machuču.

68

Nedovoleným zákrokem si pomohl domácí Jawo, který u středového kruhu povalil na zem Bartolomeua. Zbrojovka se ale rychle zbavila balónu.

67

Roztažení hry na pravou stranu přineslo další centr v podání Vintra. Před Magerou si ale dobře počínal Chlumecký, jenž odklidil míč do bezpečí.

66

Ten si vzal na starost právě Bartolomeu, který kroutil balón ke vzdálenější tyči, kde se ale nenacházel nikdo ze spoluhráčů.

65

Bartolomeu se po chybě obránce mohl dostat k zakončení, jenomže jeden z protihráčů mu ukopl balón od nohy. Další rohový kop pro Zbrojovku.

64

Momentálně se nám hra trochu uklidnila, s míčem si zahrál také domácí brankář, který okamžitě přeposlal balón k postranní lajně.

63

Avšak ani tento rohový kop nepřinesl nic nebezpečného. Následně se o aut z levé strany postaral Sukup, po jehož nabídce nebezpečně centroval Sedlák.

62

Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, Brno stále vede o dvě branky. Nyní se k centru dostal Vintr, který vybojoval rohový kop zleva.

61

Samotný centr ale nepřinesl nic nebezpečného, naopak zasáhla pozorná obrana soupeře. Vysočina se snaží přejít na útočnou polovinu.

60

Na pořadu dne bude standardní situace pro Zbrojovku. Bude to z nějakých třiceti metrů od branky, k rozehrávce se staví střídající Bartolomeu.

59

Zbrojovka se osvobodila dalekonosným odkopem, na který si počkal jeden z obránců. Vysočina má v úvodu druhého poločasu více ze hry.

58

Talentovaný Šulc doběhl s balónem až k hranici pokutového území, kde se ho snažil prostrčit na své kolegy, kteří jeho záměr vůbec nepochopili.

57

Jihlava je i nadále na útočné polovině, kde se dopustila další ztráty míče. Toho se dokázal ujmout Pachlopník, jehož kolmici zastavil protihráč.

56

Bylo tomu skutečně tak, avšak následná přihrávka za obranu postrádala větší přesnost. Míč tak doskákal za čáru, budeme sledovat odkop od branky.

55

Na útočnou polovinu se dostali domácí hráči, kterým se podařilo vybojovat autové vhazování. O něj se za malý moment postará Šefčík.

54

Dalekonosný pas směřoval přesně na hruď Šulce, který roztáhl hru k postranní čáře, načež si s hlavičkovým pokusem poradil brankář Halouska.

53

Na druhé straně se k centru z levé strany dostal Javůrek, avšak nedokázal najít nikoho ze spoluhráčů. Jihlavští tak budou ještě vhazovat.

52

Posléze se k sympatické ráně dostal Magera, jenž z úhlu trefil pouze boční síť. Vejmola nemusel zasahovat, v tuto chvíli bude vykopávat.

51

Následný centr v podání Sukupa nebyl vůbec špatný, avšak na penaltovém puntíku dokázal zasáhnout jeden z protihráčů. Brno je i nadále u míče.

50

Středem hrací plochy si to namířil domácí Šulc, který se ale nedostal kolem přesily protihráčů. Na druhé straně se Magerovi podařilo přenést hru.

49

V tuto chvíli to bude mít domácí celek hodně složité, bude muset dotahovat dvoubrankové manko. Do konce zápasu ale zbývá dostatek času.

48

48. PACHLOPNÍK - 0:2

48

Brno právě vstřelilo branku!
Je tu druhá branka v domácí síti! Do pokutového území se dostal ONDŘEJ PACHLOPNÍK, jenž si obhodil protihráče, načež z menšího úhlu propálil brankáře, jenž si na míč nedokázal sáhnout.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nabídl jedinou branku, o kterou se v samotném úvodu postaral hostující Bariš. Následně jsme sledovali hodně bojovnou podívanou, která už žádnou velkou šanci nepřinesla. Oba celky zlobila nepřesná hra, o čemž by mohla povídat domácí Vysočina. Rovněž oba celky jednou střídaly, v obou případech se zřejmě jednalo o drobná zranění.

45

První poločas skončil.

44

Šural s trochou štěstí zastavil talentovaného Šulce, na druhé straně se zrodil protiútok, který čistým zákrokem překazil Tlustý.

43

Nakonec se k ráně zpoza pokutového území dostal Krejčí, jenomže trefil pouze nohu protihráče. Další střela skončila v rukavicích brankáře Vejmoly.

42

Zbrojovka se opět usadila na útočné polovině, kde se postarala o aut z pravé strany. Štepanovského vytlačil k čáře protihráč, další aut.

39

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

38

Přichystal si zkoušel naběhnout na kolmici od Štepanovského, avšak v době přihrávky se nacházel v ofsajdu. Vysočina okamžitě rozehrála.

37

Škoda se dostal s míčem až k postranní lajně, kde se mu podařilo trefit protihráče do kopačky. Brno bude zahrávat další autové vhazování.

36

Šulc se málem dokázal dostat za prudkým pasem, avšak nakonec se mu nepodařilo udržet míč ve hře. Halouska rozehrál dlouhým odkopem.

35

Bylo pískáno ve prospěch Brna. Následovala standardka v podání Štepanovského, která se zakroutila přímo na hlavu jednoho z protihráčů.

34

Jawo si nabíhal za obranu soupeře, avšak se mu nepovedlo zastavit míč před čárou. Halouska si tak vyzkouší další rozehrávku od své svatyně.

33

Vejmola zkoušel rychlým odkopem nastartovat protiútok, jenomže obrannou povinnost si splnil hostující Kryštůfek, jenž odklidil balón do bezpečí.

32

Mezitím domácí zahrávali standardku z pravé strany, který směřovala k zadní tyči. Tam se do hlavičky cpal Machuča, jenž zasahoval za čárou.

31

Na zemi zůstal ležet jeden z hráčů Zbrojovky, hra musela být přerušena. Na scénu přispěchal také lékařský personál, který se snaží dát hráče dokupy.

30

Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází , přichází Jakub Šural.

29

Před malým momentem se Škodovi nepodařilo načasovat přihrávku na Krejčího, jednalo se o ofsajd. Rozehrávky se ujal brankář Vejmola.

28

Momentálně nesledujeme zrovna pohlednou podívanou. Brno se zmohlo pouze na odkop do zámezí, soupeř se tak ujme autového vhazování.

26

Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází , přichází Lamin Jawo.

24

Pavlík se snažil odkopnout míč před napadajícím Šulcem, který dokázal balón zablokovat do zámezí. Nakonec se jako poslední dotkl míče druhý jmenovaný.

23

Hodně pohotovou střelou to zkoušel Kotula, který si zpracoval míč a poté do něj udeřil pravou nohou. Vejmola si připsal rutinní zákrok.

22

Eismann musel jednat hned nadvakrát, následně Novotnému uskočil míč daleko za postranní čáru. Zbrojovka bude mít k dispozic aut z pravé strany.

21

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, Brno stále vede o jednu branku. Vysočina Jihlava má velké problémy s přechodem do finální fáze.

20

K oné rozehrávce rohu se postavil Štepanovský, který kroutil míč do malého vápna. Tam nejvýše do vzduchu vyskočil pozorný Tlustý.

19

Po levém křídle se prohnal hostující Krejčí, který zkoušel odcentrovat do pokutového území, kde zasahoval protihráč. Následovat bude rohový kop.

18

Sled nedovolených zákroků pokračuje. Tentokráte se provinil jeden z hostujících hráčů, k rozehrávce volného kopu se postavil záložník Machuča.

17

Kotula se včas vrátil, díky čemuž za sebe nepustil protihráče. Aby toho nebylo málo, tak si nedovoleným zákrokem pomohl domácí Machuča.

16

Do kombinace se zapojil také brankář Vejmola, který napodobil své kolegy. Krátce poté se Klobásovi podařilo vyhrát v souboji, odražený míč ale sebral soupeř.

15

Jeden z domácích byl nešetrně dohrán, hlavní sudí tak ponechal výhodu. Ta nebyla využita, Vysočina se totiž nachází na vlastní polovině hrací plochy.

14

Klobása postupoval po pravém křídle, jenomže jeho následná přihrávka nebyla špatná. O malý moment později vypálil nad branku domácí Šefčík.

13

Jihlavští si kulatého míče moc dlouho neužili, v tuto chvíli s ním pracuje obrana soupeře. V tomto momentu se u balónu nachází obránce Pavlík.

12

Brno se rozhodlo rozehrát od své branky nakrátko, načež se dalekonosný pas snášel na Přichystala, před kterým ale dokázal zasáhnout Chlumecký.

11

Z velké vzdálenosti zkoušel své štěstí Bariš, který se opřel do míče pravou nohou. Tentokráte se nejednalo o nic nebezpečného, Vejmola nemusel zasahovat.

10

O autové vhazování z pravé strany se postaral Kotula, který si pro spolupráci vybral Škodu, jenž ale neprošel přes střed hrací plochy.

9

Po rychlé akci se míč dostal za brankovou čáru, budeme sledovat odkop od domácí branky. Vejmola to nejspíš zkouší dalekonosnou nabídkou.

8

Také Halouska si vyzkoušel práci s míčem, přičemž se rozhodl rozehrát nakrátko. Jeho přihrávka směřovala na osamoceného Kryštůfka.

7

Zbrojovku nyní zradila nepřesná přihrávka na levé straně, míč doskákal až do náruče brankáře Vejmoly. Ten si dává s rozehrávkou celkem načas.

6

Posléze si nechtěl přidělávat starosti Šulc, který zvolil zpětnou přihrávku až na Vejmolu, jenž pro změnu odkopl na druhou stranu hrací plochy.

5

V tuto chvíli to budou mít hráči Vysočiny složité, prohrávají totiž o jednu branku. Do konce zápasu zbývá ještě dostatek času, skóre se klidně může otočit.

4

4. BARIŠ - 0:1

4

Brno právě vstřelilo branku!
Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! Zpětnou přihrávku zachytil jeden z brněnských hráčů, načež Vejmola vyrazil první střelu. na dorážku v podání DAMIÁNA BARIŠE byl už krátký.

4

Vzápětí se k centru z pravé strany dostal Šumbera, který v pokutovém území zkoušel najít Škodu, jenž měl k míči opravdu hodně daleko.

3

Po levém křídle si to namířil domácí Klobása, který si ale úprk vpřed nakonec rozmyslel. Místo toho následovala zpětná přihrávka na Tlustého.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, úvodní slovo si vzali hráči Zbrojovky, kteří budou v prvním poločase hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FC Vysočina Jihlava: Vejmola – Šefčík, Tlustý, Chlumecký, Preisler – Machuča, Šulc – Javůrek, Šumský, Novotný – Klobása
Náhradníci: Veselý – Tijani, Vedral, Jawo, Křivánek

FC Zbrojovka Brno: Halouska – Kotula, Pavlík, Kryštůfek, Eismann – Štepanovský, Krejčí, Bariš, Šumbera – Škoda, Přichystal
Náhradníci: Floder – Bartolomeu, Vintr, Gáč, Sedlák, Magera, Šural, Sukup, Pochlopník.
FC Zbrojovka Brno

Na opačné straně stojí nevyzpytatelná Zbrojovka Brno, která má za sebou už šest přípravných utkání. Fotbalisté Brna se nejprve představili v rámci Tipsport ligy, kde došli do samotného finále, ve kterém obhájili prvenství z loňského ročníku, tentokráte si poradili se slovenským Slovanem. Následovalo utkání proti maltskému Hibernians, ve kterém byl český celek v roli favorita. Soupeř se sice dostal do vedení, avšak ve druhém poločase jsme sledovali tři branky v podání Zbrojovky, která utkání otočila ve svůj prospěch.
FC Vysočina Jihlava

Fotbalisté Jihlavy mají za sebou čtyři přátelské utkání, přičemž prohráli pouze v jediném případě. Hned první utkání přineslo celkem překvapivé vítězství, Vysočina totiž uspěla na půdě Mladé Boleslavi, kde uspěla poměrem 2:0. Posléze následovala přestřelka proti Vyškovu, která nabídla hned devět branek, šest z nich obstarali hráči Jihlavy. Doposud jediná porážka se uskutečnila v souboji proti Sigmě Olomouc, která svého soupeře smetla výsledkem 5:0. Následně Jihlava zajížděla na opavskou půdu, kam zajížděla v roli outsidera, avšak i přesto vyhrála poměrem 3:2.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Start druhé poloviny sezóny se pomalu a jistě blíží, v dnešním utkání se proti sobě představí FC Vysočina Jihlava a FC Zbrojovka Brno.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.

FC Vysočina Jihlava – FC Zbrojovka Brno

0:4

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 4. Bariš, 48. Pachlopník, 70. Bartolomeu, 75. Sukup

FC Vysočina Jihlava: Vejmola (70. Veselý) – Šefčík, Tlustý (46. Vedral), Chlumecký, Preisler – Machuča (60. Tijani), Šulc – Javůrek (60. Křivánek), Šumský, Novotný – Klobása (20. Jawo)
Náhradníci: Veselý – Tijani, Vedral, Jawo, Křivánek

FC Zbrojovka Brno: Halouska – Kotula, Pavlík (31. Šural), Kryštůfek (66. Gáč), Eismann (46. Sukup) – Štepanovský (61. Bartolomeu), Krejčí (76. Bariš), Bariš (46. Sedlák), Šumbera (61. Vintr) – Přichystal (46. Magera), Škoda (46. Pachlopník)
Náhradníci: Floder – Bartolomeu, Vintr, Gáč, Sedlák, Magera, Šural, Sukup, Pochlopník

Rozhodčí: Zelinka – Hájek, Pfeifer

Diváci: 150