Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Levante UD – Getafe CF

0:0

konec (0:0)

02.02.2019, 13:00 • Estadio Ciudad de Valencia • 22. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.41 3.41 3.17 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 4:6. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 6:15. (14:51:32)
Je konec! Dnešní utkání nám nakonec nepřineslo žádnou branku, zápas tak končí bezbrankovou remízou. Druhý poločas byl z hlediska atraktivnosti o něco záživnější, domácí totiž aktivně vstoupili do druhého dějství, avšak ke kýžené brance se nedokázali dostat. Getafe se směrem dopředu celkem dlouho hledalo, avšak také několikrát zaměstnalo brankáře. Celek z Madridu se sice dočkal kýžené branky, hlavní sudí jí ale správně kvůli ofsajdu neuznal.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Roh pro domácí.

90+3

Antunes si neporadil v hlavičkovém souboji, což nemuselo tolik vadit. I přesto se Getafe nedostalo ani do pokutového území soupeře.

90+2

Damiánovi se podařilo otřít balón o nohu protihráče, Getafe si tak vybojovalo autové vhazování. Hosté mají koncovku zápasu ve svých rukou.

90+1

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

90

Do zajímavé příležitosti se dostal naskakující Duro, jehož hlavička nakonec skončila těsně nad břevnem. Fernández nemusel zasahovat.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Na světelné tabuli stále svítí dvě nuly, určitě ale můžeme počítat s nastaveným časem.

88

Soria poslal odkop daleko na druhou stranu hrací plochy, kde se do hlavičkového souboje pouštěl Molina, který nakonec prohrál proti Vezovi.

85

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Samuel Sáiz, přichází Hugo Duro.

84

Getafe se mohlo pustit do nadějného protiútoku, avšak hned první přihrávka byla až moc prudká, že skončila daleko za postranní čárou.

83

Damián nechtěně zahrál rukou, čehož si všiml také hlavní rozhodčí. Ani tentokráte se nebude žlutit, avšak domácí rozehráli narychlo.

82

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, na první branku tohoto střetnutí tak stále čekáme. Getafe v posledních minutách vyrovnalo hru.

81

Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Rubén Rochina, přichází Nikola Vukčević.

80

Na zemi zůstal ležet domácí záložník Rochina, se kterým to nevypadá moc dobře. Zcela jistě se bude střídat, proto se nyní nehraje.

79

79. Neuznaná branka hostů.

79

Getafe se sice dočkalo úvodní branky, ta ovšem neplatí kvůli ofsajdu. Zakončující Arambarri se v době přihrávky skutečně nacházel za obranou.

78

Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Roger Martí, přichází Raphael Dwamena.

77

Taktický zákrok vytasil střídající Antunes, který u postranní lajny poslal k zemi Jasona. Hlavní sudí neváhal ani chvíli, žlutá karta z toho ale nebude.

76

Nakonec z toho byl rohový kop pro Getafe. Damián ho kroutil směrem do branky, Fernández ho ale dokázal vyboxovat daleko do bezpečí.

75

Před malým momentem navštívil útočnou polovinu hostující Arambarri, který přeposlal míč na Damiána, jehož centr srazil do zámezí Toňo.

71

Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Enis Bardhi, přichází Borja Mayoral.

70

K hranici šestnáctky si seběhl domácí Rochina, který poté centroval do náruče brankáře Getafe. Po delší době sympatická akce v podání Levante.

69

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Ángel Rodríguez, přichází Vitorino Antunes.

68

Jenomže Rodríguezova nabídka nebyla vůbec ideální, míč totiž zaplul pouze k reklamním bannerům. Sledujeme pasáž hry plnou nepřesností.

67

Následně se kupředu mohl vydat napadající Morales který měl nakonec k míči o něco daleko. Getafe tak podniká další útočnou akci po pravém křídle.

66

Sledovali jsme standardní situace v podání Getafe. Damián posílal balón do malého vápna, kde dokázal zakročit jeden z domácích obránců.

65

Z druhé vlny se opřel do míče aktivní Jason, který ale z dobré pozice zamířil vysoko nad branku. Soria jeho ránu kontroloval, bude se konat odkop.

64

Po delší době se dostal k míči domácí brankář Fernández, který dokázal sevřít padající balón do náruče. Posléze přišel nedovolený zákrok na Toňa.

63

Damián vhazoval od pravé postranní čáry, následně byla záložní řada vytlačena z útočné poloviny. Foulquier ale přenášel hru přesně na Sáize.

62

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Jaime Mata, přichází Jorge Molina.

61

Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, stále čekáme na první branku. Levante je v tuto chvíli aktivnější, avšak obrana soupeře stále odolává.

60

Ten plachtil do malého vápna, kde nadvakrát musel zasahovat obránce Foulquier. Getafe se ale nedokázalo dostat ani ke středovému kruhu.

59

Domácí jsou ve druhém dějství při chuti. Rogerova vzdušná nabídka našla v pokutovém území Bardhiho, jehož hlavička těsně minula vzdálenější tyč.

58

Hlavní sudí se ještě poradil s videorozhodčím, penalta to ale skutečně nebude. Levante se tak zmocní rohového kopu, ke kterému se staví Rochina.

57

To jsou věci! Fantastický pas směřující na Moralese přinesl hraniční zákrok v pokutovém území, pokutový kop to ale nebude. Následně si Soria poradil s dorážkou.

56

Bardhi šikovně roztáhl hru na pravou stranu, kde s centrem přispěchal obránce Toňo. Míč se mu nepodařilo trefit ideálně, ten tak skončil daleko za brankou.

56

Žlutou kartu dostává Erick Cabaco (Levante UD).

55

Jason si nyní neporozuměl s Rodríguezem, míč tak skončil daleko v zámezí. Autového vhazování se ale ujal hostující obránce Suárez.

54

Domácí brankář si i o malý moment později vyzkoušel rozehrávku, která směřovala na druhou stranu hrací plochy, kde v souboji uspěl Rochina.

53

Na druhé straně musel zasahovat Cabaco, který dokázal odvrátit přenesení hry za cenu rohového kopu, ke kterému se zanedlouho postaví Sáiz.

52

Na pravou stranu si seběhl domácí Jason, jehož centrovaná nabídka mu vůbec nevyšla. Špatně trefený balón skončil na kopačce obránce Miquela.

51

Roger si pro spolupráci vybral Rodrígueze, který si chtěl hodit míč kolem Miquela, což se mu nakonec nepodařilo. Domácí ale zůstávají u balónu.

50

Nakonec jsme sledovali hned dva rohové kopy. Ten druhý byl rozehrán nakrátko, načež situaci za Soriou dokázal vyřešit hostující Suárez.

49

49. Jason protáhl brankáře.

49

To nebylo vůbec špatné! Jason si navedl míč na levou nohu, načež jeho ránu dokázal Soria zlikvidovat. Levante bude ještě zahrávat rohový kop.

48

Hned v úvodu jsme sledovali centrovanou nabídku na Rodrígueze, která ale nepřinesla nic nebezpečného. Fernández tak bude moci vykopávat.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nepřinesl žádnou branku. Sledovali jsme spíše bojovnou podívanou, jenž nabízela celou řadu nedovolených zákroků, hlavní sudí vytasil hned pět žlutých karet. Za celý poločas jsme neviděli žádnou vyloženou šanci, utkání bylo spíše vyrovnané. Uvidíme, co nabídne druhé dějství, diváci by si branku určitě přáli. Pakliže ale budeme sledovat podobnou podívanou, tak se dost možná dočkáme červené karty.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45

První poločas skončil.

44

První poločase se spíše jen dohrává, na branku si budeme muset počkat.

43

Do kombinace se zapojil také brankář Fernández, který i tentokráte zvolil rozehrávku do strany, kde v tuto chvíli pracuje s hracím předmětem Toňo.

42

Na dlouhou nohu se po míči natahoval Morales, který nakonec zaměstnal brankáře Soriu. I tak jsme sledovali zakončení z ofsajdové pozice.

40

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

39

39. Soria podcenil situaci.

39

Campaňa se postaral o další provedení volného kopu. Soria se rozhodl vyběhnout z branky, na což málem doplatil. Vezo ale nehlavičkoval do brány.

38

Rodríguez svedl souboj jeden na jednoho u postranní čáry, přičemž povalil k zemi Cokeho. Nedovolený zákrok to nebyl, domácí budou alespoň vhazovat.

37

I další útočnou akci Getafe táhl po levém křídle Sáiz, který si ale nevěřil na průnik kolem Cabaca. Místo toho přihrál zpět ke středovému kruhu.

36

Posléze se do nepříjemného obležení dostal Bardhi, který raději přiťukl vedle stojícímu Campaňovi, jehož přenesení hry nebylo moc přesné.

35

Na pořadu dne byla standardka pro Levante. K ní se postavil Roger, jehož kroucený centr nakonec zamířil přímo do míst, ve kterých se nacházel Soria.

34

Dnešní utkání nabízí celou řadu nedovolených zákroků, z čehož pramení žluté karty. Tu další vyfasoval Foulquier, který sestřelil protihráče.

33

Foulquier prodlužoval balón pouze za sebe, kde číhal Roger. Jeho dalekonosný pokus nebyl sice špatný, avšak skončil vysoko nad brankou.

32

Olivera se postaral o dalekonosný aut, který doplachtil na hlavu jednoho z protihráčů. Posléze Cabaco nekompromisně odklízel míč do zámezí.

31

Žlutou kartu dostává Ignasi Miquel (Getafe CF).

31

Soria rozehrál výhozem do strany na Oliveru, který došel až na útočnou polovinu. Tam si obrannou povinnost splnil Cabaco, jenž za sebe nepustil Sáize.

30

Nákop za hostující obranu dokázal zastavit právě Miquel, který posléze ještě odehrál míč před postranní čárou, vhazovat se tak nebude.

29

Stále sledujeme celkem nezáživnou podívanou. Před malým momentem se do šestnáctky dostával Morales, který ale nepřešel přes Miquela.

24

Oliverovi se u postranní čáry podařilo zablokovat přihrávku v podání Jasona, avšak postupný atak v podání domácích nebyl nebezpečný.

23

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, která nám nepřinesla žádnou branku. Sledujeme vyrovnanou podívanou, bez větších šancí na obou stranách.

22

Vzápětí přichází další žlutá karta, tentokráte pro Flaminiho, který šel do souboje vysokou nohou.

22

Střeleckým pokusem to zkoušel hostující Rodríguez, jehož slabou ránu dokázal brankář Fernández sevřít do náruče. Bude se odkopávat od branky.

21

Je tu další žlutá karta, tentokráte pro Campaňu, který faulem zastavil nadějný protiútok soupeře, přičemž se na zemi ocitl Sáiz.

20

Žlutou kartu dostává Rubén Rochina (Levante UD).

19

Morale se pokoušel rozjet rychlý protiútok, který ale skončil tak rychle, jak začal. Domácí kapitán si totiž ukopl balón ven z hrací plochy.

18

Cabaco byl u postranní lajny důraznější, avšak to byl právě hráč Levante, kdo si pomohl nedovoleným zákrokem. Hlavní sudí ale nechává pokračovat.

17

Na útočnou polovinu si to namířil domácí Toňo, který byl nakonec čistým zákrokem obrán o balón. K autovému vhazování se postaví Foulquier.

16

Do pokutového území Levante přiletěl další centr, po kterém svedl osobní souboj Coke a Ángel. Prvně jmenovaný byl důraznější, čímž vybojoval míč.

15

Akce měla krátkého trvání, obranným zákrokem jí ukončil obránce Foulquier. Na opačné straně domácí reklamovali ruku, pokračuje se ale ve hře.

14

Sled nepřesností pokračuje. Po nepřesné přihrávce od Maksimoviće, se k míči dostal domácí Campaňa, který přenášel hru na levou stranu na Toňa.

13

Po jednom ze soubojů se na zemi ocitl domácí Bardhi, avšak o nedovolený zákrok se nejednalo. Autového vhazování se proto ujme hostující mužstvo.

12

Na opačné straně si to středem hrací plochy namířil Arambarri, který posléze roztáhl hru na levou stranu, kde Sáizovu nabídku odvrátil Cabaco.

11

Fernández se postaral o rozehrávku od své branky, kterou poslal k postranní lajně. Posléze Roger přihrával pod sebe, kde nebyl nikdo ze spoluhráčů.

10

U postranní čáry si obrannou povinnost splnil García, který za sebe nepustil nákop z kopačky Foulquiera. Getafe se tak ujme autového vhazování.

9

Ángel si na levém křídle vybral Sáize, který se dokázal protáhnout kolem Cabaca, avšak posléze ho zastavil druhý z protihráčů, kterým byl Vezo.

8

Foulquier se na poslední chvíli vrátil, čímž zamezil průniku do pokutového území v podání Moralese. Domácí budou zahrávat rohový kop zleva.

7

Levante rozehrálo od své branky nakrátko, načež to Vezo zkoušel kolmicí na rychlonohého Rogera, který si s těžkou přihrávkou ale neporadil.

6

Soria se postaral o dalekonosný nákop, po kterém se k míči dostal Rodríguez, který si pro spolupráci vybral Matu, jenž neuspěl proti Vezovi.

5

Posléze se k autovému vhazování dostal hostující Arambarri, který zkoušel u středového kruhu najít Maksimoviće, kterého ale předskočil Bardhi.

4

Morale si chtěl u postranní čáry narazit s Jasonem, avšak finální přihrávku dokázal zablokovat Olivera. Do kombinace se zapojil také brankář Fernández.

3

Za obranu soupeře si nabíhal Morales, který ale nedokázal načasovat svůj náběh. Jednalo se o ofsajdové postavení, což potvrdil také opakovaný záběr.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zprava doleva.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Levante UD: Aitor Fernández – Coke, Toňo, Cabaco, Vezo – Rochina, E. Bardhi, Campaña, Jason – Martí, Morales (C).
Náhradníci: Olazábal – Dwamena, Luna, B. Mayoral, Simon, Postigo, N. Vukčević.

Getafe CF: Soria – Foulquier, Oliveira, Miquel, Damián Suárez (C) – Sáiz, Maksimović, Flamini, Arambarri – Jaime Mata, Ángel Rodríguez.
Náhradníci: Chichizola – Cristóforo, Antunes, Duro, J. Molina, Portillo, Rubio.

Rozhodčí: Cordero – Escuela, Cerezo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Getafe CF

Na opačné straně stojí sympaticky hrající Getafe, které se v současné době nachází na pohárových pozicích. Celek z Madridu okupuje šestou pozici, avšak sedmá Valencia čeká na případnou ztrátu, nyní totiž dohání dvoubodové manko. Getafe v minulém kole po dvou zápasech prohrálo, v malém madridském derby totiž podlehlo Atléticu Madrid, které zvítězilo poměrem 2:0. Hostující tým dnešního zápasu se řadí mezi pětici nejlepších celků na hřištích soupeřů, z jedenácti zápasů prohrálo pouze dvakrát, naposledy tomu bylo právě proti Atléticu. Pět posledních utkání na hřištích soupeřů přineslo hned tři remízy.
Levante UD

Fotbalisté Levante se v posledních zápasech nenacházejí v ideální formě, což mělo za důsledek pokles tabulkou. Levante se v současné době nachází na dvanácté pozici, přičemž na sestupové pásmo má náskok pouze pěti bodů. Domácí celek dnešního utkání v minulém kole prohrál na půdě Sevilly, která si na vlastním stadionu zastřílela, neboť zvítězila poměrem 5:0. Levante se v rámci domácích zápasů řadí na třináctou pozici, dohromady odehrálo deset utkání, přičemž ztratilo pouze hned v šesti případech. Poslední domácí utkání ale přineslo vítězství, Levante totiž dokázalo porazit Valladolid 2:0.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Španělská nejvyšší soutěž má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Levante UD a Getafe CF.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

Levante UD – Getafe CF

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   20. Rochina (LVN), 21. Campaña (LVN), 56. Cabaco (LVN) – 22. Flamini (GET), 31. Miquel (GET), 34. Foulquier (GET)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 4:6. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 6:15.

Levante UD: Aitor Fernández – Coke, Toňo, Cabaco, Vezo – Rochina (81. N. Vukčević), E. Bardhi (71. B. Mayoral), Campaña, Jason – Martí (78. Dwamena), Morales (C).
Náhradníci: Olazábal – Dwamena, Luna, B. Mayoral, Simon, Postigo, N. Vukčević.

Getafe CF: Soria – Foulquier, Oliveira, Miquel, Damián Suárez (C) – Sáiz (85. Duro), Maksimović, Flamini, Arambarri – Jaime Mata (62. J. Molina), Ángel Rodríguez (69. Antunes).
Náhradníci: Chichizola – Cristóforo, Antunes, Duro, J. Molina, Portillo, Rubio.

Rozhodčí: Cordero – Escuela, Cerezo