Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Poprad – HK DUKLA Trenčín

1:2

konec (1:0, 0:1, 0:1)

17.11.2017, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • 20. kolo • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Tipsport: 2.44 4.5 2.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tretia tretina napokon rozhodla o osude tohto stretnutia. V 49. minúte sa presadil Sojčík a stav 1:2 sa napokon nezmenil. Trenčín si vezie z Popradu tri body do tabuľky.
Ďakujeme za pozornosť, pekný zvyšok večera. (19:21:04)

Koniec zápasu.

59:58

Po predchádzajúcej šanci Popradu sa ešte zrodila menšia strkanica. Peter Olvecký a Patrik Svitana dostávajú po dve minúty za hrubosť.

59:50

Mlynarovič našiel pred bránkou Vartovníka, ktorý ešte aj vystrelil, no puk smeroval iba do Valenta.

59:11

Ivanov v tejto chvíli odchádza na striedačku, toto je posledná šanca pre domácich.

58:51

Königov nahodený puk od modrej čiary bol tečovaný a strela letela vedľa Valentovej bránky.

58:17

Hecl získal puk na pravom kruhu, ešte párkrát premiešal puk a strieľal. Puk skončil na Ivanovom betóne.

57:46

Varga vybojoval puk v obrannom pásme, prihral ho Fruhaufovi, ktorý ho bezpečne odstrelil za Ivanova.

56:43

Nepodarená rozohrávka domácich. Puk skončil na Olveckého hokejke v strednom pásme. Trenčania potom nazbierali cenné sekundy, dostali sa s pukom do útočného pásma.

55:24

Varga v rohu klziska prišiel o puk po súboji s Ježekom. Poprad sa naďalej snaží, no prechod cez trenčiansku defenzívu je naozaj problematický.

54:03

Ján Pardavý vykorčuľoval s pukom po ľavom krídle, dostal sa blízko pred bránku a vystrelil. Jeho zakončenie však smerovalo vedľa.

53:25

Vartovník sa snažil vzdušnou prihrávkou nájsť Bondru, no puk nakoniec zachytil jeden z trenčianskych obrancov a poslal ho von z obranného pásma.

52:10

Šitikov na ľavom kruhu už stratil rovnováhu a spadol na ľad. Hostia získali puk a poľahky ho poslali von z obrannej tretiny.

51:21

Kroták spoza bránky takmer našiel Matúša Paločka, no napokon puk Paločkovi preskočil cez hokejku a vystreliť už nedokázal.

51:01

Jindřich Abdul získal puk pri mantineli v útočnom pásme. Poslal ho švihom na bránku. Valent mal pripravenú svoju lapačku a bezpečne do nej zachytil puk.

50:39

Mlynarovičovi ušiel puk na ľavom kruhu. Buc sa ho snažil získať späť, no veľmi sa mu to nepodarilo.

49:44

Hudec našiel krížnou prihrávkou na ľavom kruhu Juraja Cebáka. Jeho prudká strela smerovala len do plexiskla.
Dnešné stretnutie sleduje 2 158 divákov.

48:34

Trenčín dal gól!
Dukla využíva presilovku a dostáva sa do vedenia! Radivojevičovu strelu Ivanov vyrazil pred seba, následnú strelu z pravého kruhu od PETRA SOJČÍKA však už nezachytil, nemal takmer žiadnu šancu.
Asistencia: Branko Radivojevič.

48:01

Presilová hra pre Duklu. Dmitrij Šitikov dostáva dve minúty za podrazenie.

47:15

Sojčík sa dostal k strele z ľavého kruhu, no tá mu veľmi nevyšla. Fabian vložil do nej hokejku a zblokoval ju smerom na ochrannú sieť.

46:35

Štvrtá popradská formácia zložená z Paločkovcov a Krotáka si vytvárala príležitosť, no napokon im posledná prihrávka nevyšla. Poprad však ostal v pásme.

45:38

Königova rozohrávka nebola veľmi úspešná. Končí sa to zakázaným uvoľnením a vhadzovať sa bude po Ivanovej ľavici.

45:00

Po Hvilovej strate puku medzi kruhmi sa do prečíslenia dvoch proti jednému dostali hostia. Tibor Varga korčuľoval s pukom po pravom krídle a napokon sa rozhodol akciu zakončiť sám. Jeho strela vletela presne do Ivanovej lapačky.

44:38

Arne Kroták vyštartoval dopredu po ľavom krídle, dostal sa pred bránku a vystrelil, no namieril iba do bočnej siete.

44:17

Buc potiahol puk do útočného pásma a prihral ho Mlynarovičovi. Jemu príliš nevyšla protismerná kľučka, odzbrojil ho Cebák.

43:48

Bucovi príliš nevyšla strela z prvej z pravého kruhu. Valent strelu vyrazil, puku sa zmocnil Starosta a okamžite ho poslal von z pásma.

43:20

Presilovka pre Poprad. Peter Olvecký dostáva dve minúty za sekanie.

43:18

Svitana medzi kruhmi šikovnou prihrávkou našiel Dávida Buca, ktorý vystrelil z prvej, no priestor brány sa mu nepodarilo trafiť.

42:06

Bondrovu prihrávku naslepo vystihol iba Mikula, ktorý vyrazil dopredu. Na modrej čiare prenechal puk Holendovi. Jeho strelu Ivanov bezpečne zlikvidoval vyrážačkou.

41:37

Následne sa dokázal vysunúť do prieniku práve Dmitrij Šitikov, ktorý aj vypálil z ľavého kruhu. Puk však skončil presne v lapačke gólmana Michala Valenta.

41:20

Cebák nezachytil prihrávku od Vargu na modrú čiaru. Využiť to mohol Šitikov, no nedokázal skrotiť ťažký puk.

40:33

Mlynarovič dokorčuľoval nahodený puk na zadný mantinel a snažil sa dať zadovku na Buca. Prihrávka mu však prišla na korčule a už nevystrelil.

40:01

Začala sa tretia tretina.
V druhej tretine sme taktiež videli kvalitný hokej, ktorý priniesol jeden gól. Trenčania síce nemali súvislejší tlak, no dokázali skórovať práve v oslabení. V 39. minúte sa presadil Hudec.
Tretia tretina sa začne približne o 18:44.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:37

Abdul sa vykľučkoval od mantinelu, prihral medzi kruhy Hvilovi, ktorý pálil z prvej, ale prihrávka mu veľmi nesadla.

38:49

Trenčín dal gól!
Dukla strieľa gól nečakane v oslabení! Švec vybojoval puk pri mantineli v útočnom pásme, prihral ho pred bránku DENISOVI HUDECOVI, ktorý ho pekne umiestnil pod hornú žrď!
Asistencia: Jozef Švec.

38:38

Abdul krížnou prihrávkou našiel Mlynaroviča na ľavom kruhu. Mlynarovičova strela však smerovala vedľa brány.

37:45

Popradčania získavajú presilovú hru po nepeknom zákroku Juraja Bezúcha na Arneho Krotáka. Bezúch dostáva 2+10 minút za napadnutie.

37:31

Juraj Bezúch sa ocitol v dobrej príležitosti. Spracoval si puk pred bránkou a podarilo sa mu aj vystreliť, no puk skončil iba na Ivanovi.

37:09

Nahodený puk zo stredného pásma skončil na betónoch brankára Ivanova, ktorý pre istotu hru prerušil.

36:02

Šitikov dokorčuľoval nahodený puk po ľavom krídle. Pred bránkou sa mu už ukazoval aj Hvila. Prudkú prihrávku však zachytil Páč.

34:29

Bezúch našiel pred bránkou Radivojeviča, toho však stihol odzbrojiť Fabian, a tak Ivanov nemusel zasahovať.

33:31

Vartovník vyšprintoval za pukom po pravom krídle a napokon dokázal aj zakončiť. Prízemnú strela skončila na Valentovom betóne.

32:47

Heizer trošku zaváhal v obrannom pásme, takmer ho obral o puk Hecl a mohla sa zrodiť veľká šanca pre Duklu. Heizerovi spoluhráči mu však pomohli a získali puk na svoje hokejky.

31:54

Matúš Paločko vybojoval puk medzi kruhmi a pokúsil sa o strelu z otočky. Puk však iba vyletel na ochrannú sieť a hra bola prerušená.

30:40

Abdul vysunul na ľavý kruh Bondru, ktorý vypálil, no strelu poslal iba mimo bránky.

29:47

Hvilovu strelu od modrej čiary šikovne tečoval Šitikov, no nasmeroval puk iba do betónu gólmana Valenta.

29:10

Varga získal nepodarenú Svitanovu prihrávku a potiahol puk von z obranného pásma. Nejaké sekundy nazbieral.

28:30

Presilovka pre Poprad. Tomáš Starosta dostáva dve minúty za hrubosť.

28:27

Kroták vkorčuľoval do pásma, následne si všimol voľného Matúša Paločka pri opačnej žrdi. Prihral mu, Paločko vystrelil, no iba do Valenta.

28:08

Dindovu strelu švihom spoza ľavého kruhu Valent bezpečne zachytil. DO seba sa potom trochu pustili Abdul s Bohunickým, no bola to iba taká kratšia strkanica.

27:18

Spolupráca Heizera s Krotákom a Šitikovom nebola teraz veľmi úspešná. Prenechaný puk za bránkou vzal Bohunický a odpálil ho.

26:13

Buc posunul puk z ľavého kruhu Mlynarovičovi medzi kruhy, ktorému sa podarilo vystreliť, no jeho pokus smeroval iba do betónu gólmana Valenta.

25:32

Poprad si vybojoval presilovú hru. Juraj Cebák dostáva dve minúty za držanie.

25:01

Bulík pred bránkou prenechal puk Sojčíkovi, ktorému sa aj podarilo vystreliť, no triafal iba do betónov gólmana Ivanova.

24:33

Ježekov nahodený puk zo stredného pásma skončil na Valentovej lapačke, no následne sa pískal aj ofsajd a hra sa sťahuje až pred Ivanova.

23:26

Radivojevič perfektne našiel Juraja Bezúcha v predbránkovom priestore, ktorý urobil bekhendový blafák, no Ivanov predviedol spoľahlivý zákrok.

22:47

Kroták krížnou prihrávkou na pravý kruh našiel Mateja Paločka, ktorý ešte nestrieľal, no posúval krížom na svojho brata Mateja. To však už bolo veľa a Matúš Paločko z ostrého uhla gól streliť nedokázal.

22:13

Bondra hľadal prihrávkou pred bránku Abdula. Jeho však naháňal Holenda a smerujúcu prihrávku tečoval a puk letel naozaj len tesne nad bránkou. Bola to hraničná situácia.

21:39

Trenčania vyhrali buly v útočnom pásme, Ján Pardavý okamžite vystrelil na bránku, no Alexej Ivanov si ho vychutnal krásnym zákrokom lapačkou.

21:34

Tibor Varga sa zmocnil puku medzi kruhmi a podarilo sa mu aj vystreliť. Jeho pokus smeroval priamo na gólmana Ivanova.

20:39

König nahodil puk od modrej čiary na bránu. Jeho strela bola trochu zbrzdená. Nik ju už však nedorážal, a tak mal Valent jednoduchú prácu.

20:01

Začala sa druhá tretina.
V úvodnej časti hry sme videli svižný hokej v rýchlom tempe. Mohli sme vidieť jeden gól, ktorý v 13. minúte zaznamenal domáci Buc.
Druhá tretina sa začne približne o 17:51.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:11

Davydov vyslal do samostatného nájazdu Šitikova, ktorého stíhala dvojica trenčianskych hokejistov a jeden z nich ho odzbrojil. Nedovolený zákrok to ale nebol.

18:37

Juraj Bezúch získal rýchlosť po pravom krídle, dostal sa až pred Ivanova a snažil sa ho prekvapiť. Svižnú strelu však Ivanov zastavil betónom.

18:24

Svitana spolu s Mlynarovičom chceli zaútočiť, aj prenikli do útočného pásma, no nie v súlade s pravidlami. Bol to ofsajd.

17:35

Bulík s Heclom sa zamotali pri modrej čiare, nedobre vnikli do útočného pásma a pískalo sa postavenie mimo hry.

16:31

Trenčín získava ďalšiu hru v početnej prevahe. Radomír Heizer dostáva menší trest za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.

16:30

Teraz mal Trenčín možnosť na vyrovnanie. Cebák prihral na pravom kruhu Švecovi, ktorý vystrelil na bránku , následne sa o dorážku pokúšal Radivojevič, no neskrotný puk napokon lapačkou zakryl Ivanov.

15:11

Fruhauf našiel nakorčuľovaného Mareka Hecla na ľavom krídle. Prihral mu, Hecl sa rozbehol smerom ku bráne a vystrelil. Ivanov vyrazil jeho strelu.

14:24

Bondra zabojoval proti Starostovi pri mantineli a jednou rukou mu vypichol puk až do stredného pásma.

13:53

Hecl prenechal puk na modrej čiare Petrovi Fruhaufovi, ktorý sa rozhodol z prvej vypáliť, no namieril mimo brány. Popradčania sa následne oslobodili.

13:32

Presilovka pre Duklu. Miloslav Jáchym dostáva dve minúty za podrazenie.

13:07

Vartovník vyhral buly v útočnom pásme a šikovne posunul puk na hranicu kruhu pripravenému Bondrovi. Jeho strelu švihom Valent spracoval na svojej hrudi.

12:45

Poprad dal gól!
Kamzíci sa dostávajú do vedenia! Fabian prihral od mantinelu medzi kruhy DÁVIDOVI BUCOVI, ktorý perfektne z prvej trafil pod hornú žrď a pod Tatry sa vracia naozaj vo veľkom štýle!
Asistencie: Štefan Fabian, Samuel Mlynarovič.

11:51

Radivojevič vykonal protismernú kľučku na ľavom kruhu a snažil sa posúvať puk Cebákovi na modrú čiaru. Prihral mu nepresne a Trenčania sa sami dostali von z pásma.

10:47

Útočná akcia Dukly nemala úspešný koniec. V podstate ani nezačala, keďže sa pískalo postavenie mimo hry.

09:42

Sojčík nahodil puk do útočného pásma, Starosta ho aj na nejaký moment zachytil, no streleckú príležitosť si Trenčania nevytvorili.

08:33

Brejčákova nevyšla rozohrávka z obranného pásma. Puk zachytil pri Valentovi až Švec, a to je za týchto okolností icing.

07:20

Vartovník vrátil puk Bondrovi späť na ľavý kruh a následne sme videli strelu. Valent ju síce zachytil, no nevedel, kde má puk. Nakoniec bola hra prerušená.

06:47

Heizerova prihrávka z rohu klziska sa šikovne odrazila na hokejku Šitikova pred bránku, no ten ju nasmeroval iba do Valentovej lapačky.

05:58

Mlynarovičovi sa podarilo zachrániť útočné pásmo, šikovne našiel na ľavom kruhu Dávida Buca, ktorý strieľal z prvej, no iba do Valentovho betónu.

05:30

Fabian si nakorčuľoval pred bránku a už k nemu smerovala Svitanova prihrávka. Tú však vystihol Romančík a puk vyhodil cez všetky čiary.

05:14

Poprad bude hrať prvú presilovku v zápase. Tibor Varga dostáva dve minúty za podrazenie.

04:12

Švecovu jednoduchú strelu švihom z ľavého kruhu gólman Alexej Ivanov s prehľadom zachytil do svojej lapačky a hra bola prerušená.

03:56

Marek Hecl smeroval do útočného pásma. Snažil sa ísť do individuálneho zakončenia, no napokon sa cez Dindu nepretlačil.

03:15

Fabian sa snažil dlhou prihrávkou z obranného pásma vysunúť Svitanu. Toho si však postrážil Cebák a nedovolil mu spracovať si puk.

02:47

Arne Kroták získal puk, pokračoval s ním smerom ku bránke, ale strelecký pokus mu už veľmi nevyšiel. Puk poslal vedľa.

02:35

Matúš Paločko sa snažil po pravom krídle predrať do útočného pásma, no cez modrú čiaru neprešiel.

01:41

Nahodený puk z hokejky Špankoviča zo stredného pásma Ivanov zachytil a pre istotu ho podržal pod svojou lapačkou do prerušenia.

01:20

Mikula posunul puk na pravý kruh Heclovi, ktorý zabrzdil a snažil sa prihrávať. Puk však letel krížom cez celé pásmo a nik ho nezachytil.

00:52

Ježeka zastavil pri mantineli Varga, ktorý mu nedovolil pokračovať do útočného pásma.

00:17

Popradčania vyhrali úvodné buly, no Mlynarovič následne nezachytil prihrávku na modrej čiare. Radivojevič vyhodil puk a oba tímy prestriedali.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Dnešné stretnutie budú hrať v modrých dresoch hokejisti Popradu. Trenčania sa predstavia v žltých.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodné zostavy:

HK Poprad: Ivanov (Corbeil) – Fabian (C), König, Davydov, Ježek, Jáchym, Dinda, Brejčák (A), Česánek – Buc, Mlynarovič, Svitana (A) – Hvila, Heizer, Šitikov – Bondra, Vartovník, Abdul – Kroták, Paločko ml., Paločko

Dukla Trenčín: Valent (Hiadlovský) – Romančík, Starosta (A), Frühauf (A), Cebák, Bohunický, Holenda, Páč – Radivojevič (C), Ölvecký, Bezúch – Sojčík, Bulík, Varga – Mikula, Pardavý, Hecl – D. Hudec, J. Švec, Špankovič

Rozhodca: Kalina, Lauff – Bogdaň, Gajan.
Prajem vám príjemný sviatočný večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 20. kola Tipsport ligy, v ktorom HK Poprad na svojom štadióne privíta lídra tabuľky Duklu Trenčín. Stretnutie sa začína o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

HK Poprad
Popradskí hokejisti sa po reprezentačnej prestávke nachádzajú v tabuľke na 5. mieste, kde majú momentálne 37 bodov rovnako ako štvrtý Zvolen a skóre 59:57. Na šiestom mieste sídli Nitra, ktorá má na konte o päť bodov menej. Popradčanom sa pred prestávkou podarilo dostať na víťaznú vlnu, keďže zdolali Žilinu vonku 1:2 a v tabuľke tretiu Banskú Bystricu 4:5. Poprad už absolvoval zápasovú previerku po reprezentačnej pauze, keďže v utorok doma hral prvý semifinálový zápas Vyšehradského pohára. Na ľad sa už vrátil po niekoľkotýždňovej prestávke aj Arne Kroták, ktorý strelil jeden gól, no ten nestačil na víťazstvo. Kamzíci prehrali s DVTK Miškolc 2:3 a o účasť vo finále budú ešte bojovať v odvete.

Dukla Trenčín
Trenčianski hokejisti stále pokračujú v dobrých výkonoch a naďalej kraľujú našej najvyššej hokejovej súťaži. Dukla má na konte momentálne 47 bodov a skóre 61:31. Náskok na ostatné tímy sa síce stenčuje, no veľmi pomalým tempom. V poradí druhé Košice aktuálne strácajú na vedúci Trenčín šesť bodov. Trenčín pred prestávkou porazil doma Mikuláš 2:1 a doma vyhral aj nad poslednou Detvou 2:1.

V tomto ročníku Tipsport ligy sme videli už dve vzájomné stretnutia týchto tímov. Hneď v 2. kole na ľade Popradu Trenčín zvíťazil 2:3 a následne v stretnutí 11. kola bol úspešný na domácom ľade taktiež. Dukla zdolala Poprad 3:2 po predĺžení.

Pozývam vás na sledovanie tohto zaujímavého stretnutia, od ktorého sa očakáva zaujímavý priebeh a napínavý záver. Pekný športový zážitok!
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

HK Poprad – HK DUKLA Trenčín

1:2

konec (1:0, 0:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 13. Buc (Fabian, Mlynarovič) – 39. Hudec (Švec), 49. Sojčík (Radivojevič)

HK Poprad: Ivanov (Corbeil) – Fabian (C), König, Davydov, Ježek, Jáchym, Dinda, Brejčák (A), Česánek – Buc, Mlynarovič, Svitana (A) – Hvila, Heizer, Šitikov – Bondra, Vartovník, Abdul – Kroták, Paločko ml., Paločko

HK DUKLA Trenčín: Valent (Hiadlovský) – Romančík, Starosta (A), Frühauf (A), Cebák, Bohunický, Holenda, Páč – Radivojevič (C), Ölvecký, Bezúch – Sojčík, Bulík, Varga – Mikula, Pardavý, Hecl – D. Hudec, J. Švec, Špankovič

Rozhodčí: Kalina, Lauff – Bogdaň, Gajan

Diváci: 2 158

Průběh zápasu
1. třetina
05:14 TRE 2 Varga, podražení
12:45 POP 1:0 Buc (Fabian, Mlynarovič)
13:32 POP 2 Jáchym, podražení
16:31 POP 2 Heizer, vysoká hůl
Po 1. třetině
2. třetina
25:32 TRE 2 Cebák, držení protihráče
28:30 TRE 2 Starosta, hrubost
37:45 TRE 2+10 Bezúch, napadení
38:49 TRE 1:1 Hudec (Švec)
Po 2. třetině
3. třetina
43:20 TRE 2 Olvecký, sekání
48:01 POP 2 Šitikov, podražení
48:34 TRE 1:2 Sojčík (Radivojevič)
59:58 POP 2 Svitana, hrubost
TRE 2 Olvecký, hrubost
Konec