Menu

Hokej

NHL

San Jose Sharks – Florida Panthers

0:2

konec (0:0, 0:1, 0:1)

17.11.2017, 04:30 • SAP Center, San Jose • Martin Schwarz (@MartinSmuci)

Tipsport: 1.99 3.88 3.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

57:30

Martin Jones odjíždí na střídačku a San Jose Sharks to zkoušejí bez gólmana a se šesti hráči v poli.

56:15

Meier dostal nabito od Tierneyho, ale z první netrefil polovinu odkryté Luongovy klece. Tady by to už floridský brankář jen hodně těžko stíhal.

52:23

52:23 Nick BJUGSTAD - 0:2

52:23

Florida právě vstřelila branku!
Tohle už vypadá daleko lépe pro Floridu. Hosté se sice od začátku třetí třetiny prakticky k ničemu nedostali, ale z první lepší akce dávají gól na 2:0. Úplně nehlídaný zůstal před brankou San Jose NICK BJUGSTAD, jenž dostal nádhernou nahrávku zadovkou od McGinna. Martin Jones se potom proti rychlému zakončení nestihl přesunout k tyči, kotouč zapadl do horní poloviny klece. Cesta Žraloků za body z tohoto zápasu je tedy rázem o něco komplikovanější. Asistence: Jamie McGinn, Radim Vrbata.

48:50

Mikkel Boedker a jeho obrovská šance. Útočník San Jose si vybruslil mezi kruhy, kde měl spoustu místa i času k zakončení. Ale střelou tahem těsně minul levou tyčku.

45:16

Tak to už je opravdu smůla pro San Jose. Marc-Edourad Vlasic dostrkal z brankoviště puk do sítě, ale ani tentokrát není gól Sharks uznán. Nyní pro nedovolené bránění gólmana Luonga.

43:18

Další přesilová hra pro San Jose Sharks. Za katr je kvůli hákování nucen odejít hostující obránce Matheson. Dobrá možnost pro Žraloky, jak se pokus o vyrovnání.

40:29

Heed nahodil puk na branku a před Luongem ještě dorážel aktivní Joe Pavelski. Ale zkušený gólman Floridy podržel svůj celek nad vodou, když natřikrát dobře zasáhl.

38:27

První početní výhoda San Jose v tomto zápase, na dvě minuty za jasné podražení musí za katr odejít obránce Floridy Pysyk. Dokáží domácí tuhle možnost zužitkovat?

34:13

Panthers ujížděli v přečíslení dva na jednoho a Radim Vrbata nakonec zkusil z levého kruhu zakončit sám. Mířil někam do horní poloviny klece, jenže přestřelil.

29:37

Vůbec poprvé v tomto zápase se bude vylučovat a na trestnou lavici musí odejít domácí útočník Melker Karlsson, který se dle soudu rozhodčích provinil hákováním. Takže je tu šance pro Floridu navýšit vedení.

24:37

Tim Heed dal gól od modré čáry a dlouho to vypadalo, že budeme mít vyrovnáno. Ale puk těsně nestihl v útočném pásmu a po kontrole na videu arbitři rozhodli, že se jedna o ofsajd. Tudíž zásah nemůže být uznán.

21:00

21:00 Colton SCEVIOUR - 0:1

21:00

Florida právě vstřelila branku!
Jako blesk z čistého nebe nyní udeřili Florida Panthers, kterým se vyplatila důslednost v útočném pásmu soupeře. COLTON SCEVIOUR nevzdal souboj o kotouč za brankou, kde proti sobě měl hned dvojici hráčů Sharks. Jenže ze situace se dostal, obral o puk obránce Ryana, aby následně udělal otočku kolem branky a našel mezírku mezi levou tyčí a betonem Martina Jonese. Jen malá volná mezírka tam zůstala gólmanovi San Jose volná, ale Sceviourovi to na skórování stačilo. Cats jdou tedy jako první do vedení. Asistence: Connor Brickley, Vincent Trocheck.

19:26

Vše mohl těsně před sirénou změnit Bjugstad, který ovšem v úniku na Martina Jonese přestřelil. Ještě domácí brankář nejspíš do tohoto pokusu stačil sáhnout lapačkou.

07:54

Hertl a Karlsson dnes vypadají připraveni ohrožovat branku soupeře. Teď Karlssonovi moc nechybělo, aby před Luongem na brankovišti uklidil kotouč do sítě.

San Jose Sharks – Florida Panthers

0:2

konec (0:0, 0:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 21. Sceviour (Brickley, Trocheck), 53. Bjugstad (J. McGinn, Vrbata)

San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – J. Ryan, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Heed – Hertl, Couture, Pavelski – Donskoi, J. Thornton, M. Karlsson – Bødker, Tierney, Labanc – Meier, Goodrow, J. Ward.

Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle, Ekblad, Matheson, Pysyk, McCoshen, Weegar – Huberdeau, Barkov, Dadonov – Hunt, Trocheck, Vrbata – J. McGinn, Bjugstad, Sceviour – Brickley, Balisy, Haley.

Rozhodčí: Kowal, L'Ecuyer – MacPherson, Gawryletz

Diváci: 16 411

Průběh zápasu
1. třetina
Po 1. třetině
2. třetina
21:00 FLA 0:1 Sceviour (Brickley, Trocheck)
29:37 SJS 2 M. Karlsson, hákování
38:27 FLA 2 Pysyk, podražení
Po 2. třetině
3. třetina
43:18 FLA 2 Matheson, hákování
52:23 FLA 0:2 Bjugstad (J. McGinn, Vrbata)
Konec