Menu

Fotbal

Belgická Jupiler Pro League

RSC Anderlecht – KAA Gent

2:0

konec (1:0)

01.05.2016, 14:30 • Stade Constant Vanden Stock, Brusel • O titul • Vojtěch Tůma

Tipsport: 2.1 3.5 3.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Střídání v týmu RSC Anderlecht: ze hřiště odchází Büttner, přichází Deschacht.

87

87. ACHEAMPONG - 2:0

87

Anderlecht právě vstřelil branku!
Anderlecht přidává druhou branku, je rozhodnuto! Vše opět začalo u dnes výborně hrajícího Praeta, který další ze svých parádních nahrávek našel Đuričiće. Ten oslovil z druhé vlny si sbíhajícího Tielemanse, jeho ránu sice hostující obrana zablokovala, míč se však odrazil pouze k FRANKU ACHEAMPONGOVI, jenž už zamířil přesně!

82

Střídání v týmu RSC Anderlecht: ze hřiště odchází Okaka, přichází Sylla.

72

Famózní Proto! Na levé straně se balonu ujal střídající Wikheim, který předvedl naprosto fantastické sólo přes půl hřiště. Na jeho konci přesnou nahrávkou oslovil Depoitrea, ten ale z oblasti penaltového puntíku na pozorného gólmana Fialek nevyzrál!

69

Střídání v týmu KAA Gent: ze hřiště odchází Neto, přichází Wikheim.

63

63.

63

Obrovská šance Anderlechtu, tady mnoho nescházelo! Po rohovém kopu odvrátil Mitrović míč pouze k nohám střídajícího Đuričiće, který technickou ranou orazítkoval levou tyč hostující svatyně!

55

Střídání v týmu RSC Anderlecht: ze hřiště odchází Defour, přichází Đuričić.

54

Střídání v týmu KAA Gent: ze hřiště odchází Matton, přichází Boussoufa.
Střídání v týmu KAA Gent: ze hřiště odchází Rafinha, přichází Mitrović.

43

No vida, druhá branka nebyla daleko! Acheampong našel rozběhnutého Büttnera, jehož přízemní centr doputoval až k Okakovi, který se pokusil o akrobatické zakončení, jeho ránu ale na roh ztečoval obránce Gershon.

41

Büttner si ve středu hřiště tvrdě vyšlápl na Milićeviće, sudí měl naprosto jasno a zcela správně vytasil žlutý kartónek.

38

38. MBODJI - 1:0

38

Anderlecht právě vstřelil branku!
A z něj už se Fialky prosazují, jejich vedení je naprosto zasloužené! Büttnerův přímý kop z pravé strany nakonec po několika odrazech a s pořádnou dávkou štěstí doputoval do míst, kde číhal KARA MBODJI, který zachoval chladnou hlavu, obhodil si brankáře Selse a hlavou uklidil míč do sítě!

36

Obrovská šance Anderlechtu! Kde se vzal, tu se vzal, zničehonic se na branku Gentu z pravé strany úplně sám řítil Dennis Praet, zatím výborně chytající Sels ale včas vyběhl, zmenšil střelecký úhel a vytáhl další parádní zákrok!

23

Další šance domácího týmu! Vše začalo u Praeta, který famózním skluzem odzbrojil Neta, roztáhl hru na pravou stranu, odkud perfektní centr vyslal obránce Badji, ve vápně se k hlavičce dostal Acheampong, Sels se ale prezentoval dobrým zákrokem!

21

Velmi pěkná akce Fialek! Okaka ukázal svůj nesmírně platný důraz, když přestál několik těžkých soubojů a předložil míč pro Stevena Defoura, jehož přízemní ránu k tyči vytěsnil padající Sels na roh!

18

Laurent Depoitre ukázal, že ve vzduchu je opravdu nesmírně silným a platným hráčem, když si míč zpracoval a z první jej sklepl pro Thomase Foketa, který vypálil levačkou, bližší tyč Protovy branky ale o kousek minul.

3

Domácí zatím hýří aktivitou! Po Okakově ukázkové patičce se do slibné šance dral Acheampong, vracející se Foket byl nucen faulovat a vidí žlutou kartu.

RSC Anderlecht – KAA Gent

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 38. Mbodji, 87. Acheampong

Karty:   41. Büttner (AND) – 3. Foket (GNT)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 6:3. Rohy: 11:3.

RSC Anderlecht: Proto – Badji, Mbodji, Nuytinck, Büttner (88. Deschacht) – Dendoncker, Defour (55. Đuričić), Tielemans – Praet, Okaka (82. Sylla), Acheampong.
Náhradníci: Roef – Heylen, Trezeguet, Sylla, Suárez, Deschacht, Đuričić

KAA Gent: Sels – Nielsen, Gershon, Rafinha (54. Mitrović) – Foket, Neto (69. Wikheim), Kums, Saief – Milićević, Depoitre, Matton (54. Boussoufa).
Náhradníci: Thoelen – Boussoufa, Coulibaly, Mitrović, Schoofs, van der Bruggen, Déaux, Wikheim

Rozhodčí: Serge Gumienny – Thibaud Nijssen, Karel De Rocker