Menu

Fotbal

Italská Serie A

AC Milán – Frosinone Calcio

3:3

konec (0:2)

01.05.2016, 15:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • 36. kolo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 1.25 6.5 12.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nyní už se s vámi loučím a přeji hezký zbytek dne! (17:05:55)
Frosinone si vinou nezvládnutého závěru pořádně zkomplikovalo boj o záchranu, na nesestupové příčky momentálně ztrácí čtyři body a do konce zbývají poslední dvě kola. Milánští se propadli až za Sassuolo na sedmé místo, a definitivně tak ztratili naději na postup do pohárové Evropy.
Neuvěřitelné utkání plné zvratů je za námi! Domácí na začátku druhé půle vykřesali naději na bodový zisk, když se Baccovi podařilo snížit na 1:2. Prakticky okamžitě poté ale upravil na 1:3 z pohledu Rossoneri Dionisi a zdálo se, že je rozhodnuto. Kdo odešel z tribun, televizních obrazovek či našeho onlajnu, musel pořádně litovat – svěřenci Christiana Brocchiho totiž dvacet minut před koncem snížili zásluhou Antonelliho a Jérémy Ménez v nastavení vyrovnal z penalty! Dokonat obrat mohl těsně před závěrečným hvizdem Mario Balotelli, jehož rána ale skončila na břevně!

90+5

Konec zápasu.

90+5

90+5. Balotelli málem dokonal obrat!

90+5

Neskutečné! Sudí ještě nechal pokračovat ve hře a Mario Balotelli utekl do rychlého protiútoku. Domácí útočník napřáhl z hranice pokutového území a jeho rána orazítkovala břevno!

90+4

Hra stále pokračuje, ještě je tu jedna možnost pro hosty udeřit z přímého kopu.

90+3

Na Bardiho se řítila další červenočerná lavina, nicméně domácí se tentokrát do zakončení nedostali. Zdá se, že je hotovo!

90+2

90+2. Jérémy MÉNEZ - 3:3

90+2

AC Milán právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Rossoneri odvrátili blamáž a proti nováčkovi získávají alespoň bod. Chybujícího Balotelliho na puntíku nahradil střídající JÉRÉMY MÉNEZ, který poslal míč nekompromisně k pravé tyči!

90

Střídající Vasyl Pryima zahrál míč v pokutovém území rukou, což neuniklo pozornosti sudího Massy. Domácí budou zahrávat druhý pokutový kop v tomto utkání!

89

Neuvěřitelné, je tu další penalta pro AC!

88

Juraj Kucka to přehnal s důrazem v souboji s Paganinim, Frosinonští tak budou mít dvě minuty před koncem spoustu času na rozehrávku.

86

Mario Balotelli napřáhl ke střele z uctivé vzdálenosti, která ale za nic nestála. Míč proletěl vysoko nad břevnem a Francesco Bardi už si ho chystá k odkopu.

85

Po obranném zákroku Russa zahrávali domácí další rohový kop, s míčem ale nic kloudného nevymysleli a bílomodří se opět osvobodili.

84

Autor úvodního gólu utkání Luca Paganini se mohl vydat do rychlého brejku, nepohlídal si ale ofsajdovou hranici, a tak je tu místo šance Frosinone rozehrávka ve prospěch Rossoneri.

83

Hráči v bílomodrých úborech dopravili balon na polovinu hřiště, fotbalisté předposledního Frosinone jsou každou minutou blíže vítězství – a především udržení naděje na záchranu!

81

Strážce hostující svatyně Francesco Bardi vyskočil, aby se zmocnil balonu nacentrovaného Montolivem, nicméně nešťastně se srazil s Baccou a zůstal ležet na trávníku.

80

Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Oliver Kragl, přichází Aleandro Rosi.

AC Milán – Frosinone Calcio

3:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 50. Bacca (Abate), 74. Antonelli (Alex), 90+2. Ménez (pen.) – 2. Paganini (Ciofani), 44. Kragl, 54. Dionisi

Karty:   26. Balotelli (ACM), 45. Kucka (ACM) – 10. Sammarco (FRS), 19. Gori (FRS), 39. Bardi (FRS), 45. Kragl (FRS), 48. Russo (FRS), 55. Dionisi (FRS), 90. Pryima (FRS)

Neproměněná penalta: 49. Balotelli (ACM), brankář Bardi zneškodnil

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 12:5. Střely mimo: 7:2. Rohy: 12:2. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 16:21.

AC Milán: G. Donnarumma – Abate (73. Antonelli), Alex, A. Romagnoli, De Sciglio – Kucka, Montolivo, J. Mauri (78. Ménez) – Bacca, Honda (64. Adriano), Balotelli.
Náhradníci: Diego López, Abbiati – Mexés, Ménez, Adriano, A. Poli, Simič, C. Zapata, Antonelli, K-P. Boateng, Locatelli, Calabria.

Frosinone Calcio: Bardi – Ciofani, Russo, Ar. Ajeti, Crivello (67. Pryima) – Paganini, Gori, Sammarco, Kragl (80. Rosi) – Ciofani, Dionisi (73. Gucher).
Náhradníci: Zappino – Blanchard, Frara, Gucher, Soddimo, Tonev, S. Longo, Pryima, Pavlovic, Rosi, Carlini.

Rozhodčí: Massa – Passeri, Paganessi