Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

FK Achmat Groznyj – FK Křídla Sovětů Samara

0:1

konec (0:0)

01.05.2016, 16:00 • Ahmat Arena, Groznyj. Kapacita: 30,597 diváků. • 26. kolo • Lukáš Jasoněk, Daniel Kubelka (@DanielKubelka)

Tipsport: 1.68 3.5 5.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Hráči FK Těrek Groznyj nedokázali využít výhodu domácího prostředí a fotbalistům FK Křídla Sovětů Samara podlehli nejtěsnějším možným rozdílem. Jedinou branku duelu vstřelil v 64. minutě Jahović. (17:53:21)

90+4

Konec zápasu.

90+3

Těrek získal poslední možnost vyrovnat. Stalo se tak po centru z rohového kopu a do pokutového území šel i brankář Gorodov. Balon se nakonec odrazil na kopačku Ucijeva, jehož pokus mířil jen do míst, v nichž se vyskytoval Loria.

90+2

Taktické střídání v týmu FK Křídla Sovětů Samara: v závěru utkání ze hřiště odchází Milan Rodić, na poslední desítky vteřin se do hry podívá Sheldon Bateau.

90+1

Nad rámec řádné hrací doby byly nastaveny tři minuty.

90

Loria vytěsnil prudký centr z levé strany na roh, svou příležitost však domácí nevyužili.

88

Vynucené střídání v týmu FK Křídla Sovětů Samara: Adis Jahović se už na hřiště nevrátí, zraněného spoluhráče vystřídá Gianni Bruno.

87

Jednoho z hráčů hostujícího celku zřejmě postihli křeče a gestikulací si žádá ošetření. Nakonec pro něj bylo přivoláno lékařské vozítko, které ho odvezlo z hrací plochy.

85

Domácí se ke střele dostali až nyní, ale obětavý obránce srazil ránu Ivanova na roh. Při jeho rozehrávce si hráči Samary nabíhající soupeře pokryli a neumožnili jim znovu vystřelit.

84

S blížícím se závěrem utkání se tlak Těreku stupňuje, defenziva Samary je však pevná jako skála a odvádí skvělou práci.

82

K útoku zavelel Mbengue, jehož individuální tažení bylo zakončenou sraženou střelou. Groznyj pak zahrával rohový kop, ale z něj nic nevytěžil.

80

Střídání v týmu FK Křídla Sovětů Samara: ze hřiště odchází Pavel Jakovlev, na závěrečnou desetiminutovku se do hry podívá Dmitrij Jatčenko.

78

Křídla Sovětů Samara zaútočila po pravém křídle, odkud do předbrankového prostoru směřoval centr, který dokázal zkrotit připravený Gorodov. Gólman domácího celku posléze rozdal míč svým spoluhráčům v poli a ti tak mohou rozehrát.

76

Domácí tým se pokusil zahrozit dlouhou přihrávkou za obranu, proti míči však včas vyběhl Loria a před dotírajícím útočníkem ho ukryl ve svých rukavicích.

75

Třetí střídání v týmu FK Těrek Groznyj: ze hřiště míří Magomed Mitrišev, místo něj nastupuje Igor Lebeděnko.

73

Avizované střídání v celku FK Těrek Groznyj: ze hřiště odchází Zaurbek Plijev, naopak na zelený pažit nastupuje Ablaye Mbengue.

72

Trenér domácího týmu připravuje další střídání. Kterého z hráčů pošle do hry však zatím zůstává záhadou. Ta bude vyřešena za okamžik, a to při nejbližším přerušení hry.

70

Střídání v týmu FK Těrek Groznyj: z hrací plochy odstupuje Pedro Ken a jeho místo zaujme Gheorghe Grozav.

69

Hlavní arbitr v posledních minutách žlutě obarvenými kartami rozhodně nešetří, další z nich má možnost vidět Milan Rodić (FK Křídla Sovětů Samara), který z toho pochopitelně radost nemá, ale to si měl rozmyslet mnohem dříve, než se dopustil přestupku.

FK Achmat Groznyj – FK Křídla Sovětů Samara

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 64. Jahović

Karty:   41. Ucijev (GRZ), 67. Rodolfo (GRZ) – 50. Poměrko (KSS), 65. Jahović (KSS), 69. Rodić (KSS)

FK Achmat Groznyj: Gorodov – Ucijev, Semjonov, Rodolfo, Plijev (73. Mbengue) – Ken (70. Grozav), Adílson – Aissati, Ivanov, Rybus – Mitrišev (75. Lebeděnko).
Náhradníci: Godzjur, Gudijev – Ojala, Kadyrov, Mohammadi, Mbengue, Kanu, Mirzov, Píriz, Wilkshire, Grozav, Lebeděnko.

FK Křídla Sovětů Samara: Loria – Callagov, Burlak, Nadson, Taranov, Rodić (90+2. Bateau) – P. Jakovlev (80. Jatčenko), Poměrko, Simaeys, Mollo – Jahović (88. Bruno).
Náhradníci: Lobancev, Konjuchov – Jatčenko, Sadik, Čočijev, Bateau, Bruno, Koncedalov, Kalenkovič.