Menu

Fotbal

Juniorská liga

FK Třinec – FC Hradec Králové

1:3

konec (0:0)

01.05.2016, 17:00 • Městský (atletický) stadion, Třinec • 30. kolo • Ondřej Zoubek (@VondraZoubek)

Tipsport: 2.37 3.8 2.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro tuto chvíli všechno. Děkuji za pozornost a přeji pěkný zbytek večera. (19:01:33)

Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
Marné byly protesty Třince proti odpískané penaltě. Slezané podvacáté za sebou nevyhráli a prohráli počtvrté v řadě. V dalším kole mají volno, za dva týdny budou hrát v Jablonci. Hradec Králové bude hrát 9. května doma právě s Jabloncem.
Utkání je u konce, Třinec na vlastní půdě znovu nevyhrál. Ve druhé půli se dostali do vedení hosté poté, co Vobejdův oblouček poslal do branky hlavou Kraják. Třinečtí dokázali zásluhou Latochovy hlavičky vyrovnat, jenomže závěr utkání vyšel lépe Východočechům. Minutu před koncem odpískal sudí Dresler ruku Hlocha a nařídil penaltu. Shejbalovu střelu Bocek vyrazil, na Dědečkovu dorážku už ale neměl nárok. Vítězství si Královéhradečtí pojistili ještě o chvíli později gólem Zbudila.

90

Konec zápasu.

90

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Třineckou zkázu dokonal o chvilku později ALEŠ ZBUDIL, jenž si zaběhl na pravé křídlo a okolo vybíhajícího Bocka poslal balon do branky – 1:3!

90

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Bocek vyrazil penaltu Shejbala před sebe, ale obránci nedokázali pokrýt dorážejícího ROMANA DĚDEČKA, který vystřelil Hradci Králové vedení – 1:2!

90

Shejbalovu penaltu sice Bocek vyrazil před sebe, na dorážku už ale nedosáhl.

89

Hloch zahrál v pokutovém území podle rozhodnutí rozhodčího Dreslera rukou a hosté budou zahrávat pokutový kop!

87

Meleckého přímý kop skončil v šestnáctce a míč po několika odrazech zamířil mezi Foitzika a jednoho z Východočechů. Výsledkem je odkop od branky Ordelta.

86

Po přihrávce od Shejbala nesedla střela z první Vobejdovi a Králíček mohl do protiútoku. Na polovině hřiště ho nedovoleně zastavil Zezula.

85

D. Drozd si s problémy zpracoval pas od Shejbala, Stříž ho zanedlouho poté fauloval. Hosté rozehrají přímý kop z levé strany.

85

Lukáš Kraják (HKR) obdržel žlutou kartu.

84

Po obranné hlavičce Pilcha si Shejbal rohový kop zopakoval. Stříž prodloužil hlavou za sebe, po dalším centru vyrazil Bederkovu hlavičku výborný Bocek!

83

Bederka přetlačil Latochu a Lanc musel odkopnout pouze do zámezí. D. Drozd následně pronikl až do šestnáctky a Melecký srazil jeho centr na roh.

82

Melecký si našel odražený balon, ale přihrávka na Pilcha se mu nepovedla. Třinec cítí šanci na vítězství po dlouhých devatenácti zápasech.

81

Hloch vytáhl míč středem hřiště a nádherným obloučkem vyzval k úniku Latochu. Třineckého útočníka ale na poslední chvíli odstavil Bederka a pro míč si vyběhl Ordelt.

80

Králíček chtěl přenést hru na Kalfase, místo toho ale poslal balon do rukavic Ordelta. Na opačné straně se ukličkoval Zbudil.

79

Třinecká obrana vystavila Krajáka do ofsajdu. Po nákopu od Lance vybojoval Králíček autové vhazování na útočné půlce.

FK Třinec – FC Hradec Králové

1:3

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 77. Latocha – 58. Kraják, 90. Dědeček, 90. Zbudil

Karty:   51. Hloch (TRI) – 51. Nworah (HKR), 85. Kraják (HKR)

Neproměněná penalta: 90. Shejbal (HKR), brankář Bocek zneškodnil

FK Třinec: Bocek – Benetka (62. Kalfas), Lanc, Hloch, Melecký – Králíček, Samiec (68. Stříž), Kučera (C), Martynek (52. Foitzik) – Zimka (46. Pilch), Latocha. Trenér: Kamil Papuga.
Náhradníci: Orawski – Pilch, Kalfas, Stříž, Foitzik.

FC Hradec Králové: Ordelt – Václavek, Bederka, D. Drozd, P. Drozd – Zezula (C) – Dědeček, Vobejda, Kraják, Shejbal – Nworah (55. Zbudil). Trenér: Miloš Mejtský.
Náhradníci: Dunda – Jeníček, Zbudil, Fenz.

Rozhodčí: Radim Dresler – Radek Kotík, Pavel Peřina

Diváci: 65