Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

SK Sokol Brozany – SK Zápy

0:2

konec (0:1)

01.05.2016, 17:00 • Brozany nad Ohří • 27. kolo • Josef Cestr (@Hyddaw)

To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním vítězství Zápů vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního odpoledne, například sledováním některého z textových online přenosů na portálu Onlajny.com. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen fotbalového) Onlajnu, na počtenou! (18:52:15)
Svůj výsledek zná ČFL ve 27. kole i v zápase Brozan se Zápy. Hosté se i ve druhých pětačtyřiceti minutách dostávali do větších brankových příležitostí, ale Brozany jim byly ve druhém poločase mnohem vyrovnanějším soupeřem. A když nedokázali domácí proměnit několik svých stoprocentních šancí na skórování, udeřily v 81. minutě podruhé v zápase Zápy, kterým zařídil dvoubrankový náskok kapitán Kalivoda. Ve zbylých devíti minutách už se nedokázal ani jeden celek střelecky prosadit, a tak si odváží Zápy tři body za vítězství 2:0.

90

Konec zápasu.

90

Střídání v týmu SK Zápy: ze hřiště odchází Tomáš Matějka, přichází David Grafnetr.

89

Hlaváč musel ven z brány, aby dokázal včas ukořistit míč do rukavic před dobíhajícím Svobodou.

88

Do rozehrávky obou týmů se vkrádá příliš nepřesností.

86

Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Aleš Pikl, přichází Vratislav Brožík.
Střídání v týmu SK Zápy: ze hřiště odchází David Kalivoda, přichází Oleksij Lukašov.

84

Po souboji Cibulky se Svobodou zůstal na hrací ploše ležet hostující hráč. Rozhodčí ihned přerušil hru a přivolal lékaře hostujícího týmu.

83

83. Strakův zákrok

83

Před bránou Zápů se vytvořil chumel hráčů, ze které najednou vylétl míč na bránu. Straka měl plné ruce práce, aby dokázal vyrazit míč zpět do hry.

81

81. David KALIVODA - 0:2

81

Zápy právě vstřelily branku!
Velmi známá fráze "nedáš, dostaneš", se znovu naplnila. Zatímco domácí před malou chvílí nedokázali skórovat ze stoprocentní šance, hosté ano. Svoboda nevypustil rychlostní souboj o míč, díky čemuž se ke kulatému nesmyslu dostal, nacentroval do pokutového území, kde se dostal na nohu DAVIDA KALIVODY, který zakončil do protipohybu Hlaváče.

79

Dnešní nejlepší hráč domácích, Ivan Šollar, se dostal do hlavičky v malém vápně, jenže ani on nedokázal poslat hlavou míč do sítě Zápů. Jeho hlavičkový pokus skončil těsně vedle brány.

78

Hosté se po zásahu rozhodčího do přihrávky dostali do přečíslení 5 hráčů proti 3. Tuto výhodu ale nedokázali využít, neboť si Hlaváč poradil parádně s dalekonosnou střelou Pávka.

77

Uka omylem zpracoval dlouhý míč přímo do běhu Jelínkovi, který ho ještě přistrčil na Matějku. Ten byl ale od míče včas odstaven a z akce hostí tak nakonec nic nebylo.

75

Žlutou kartu dostává Radek Cibulka (Sokol Brozany).
Žlutou kartu dostává Aleš Pikl (Sokol Brozany).

74

Pavlík se snažil dlouhou přihrávkou nalézt Jelínka, ale jeho přihrávka byla příliš dlouhá.

73

Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Cyril Golovko, přichází Patrik Nehoda.

71

Šollar se postavil k zahrání volného kopu. Svým centrem hledal spoluhráče na hranici penaltového bodu, ale jako první udeřil hlavou míč obránce Zápů, který dostal společně se svým spoluhráčem míč daleko od své brány.

SK Sokol Brozany – SK Zápy

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 1. Matějka, 81. Kalivoda

Karty:   61. Pokrovskij (BRO), 75. Cibulka (BRO), 75. Pikl (BRO) – 71. Svoboda (ZAP)

Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:5.

SK Sokol Brozany: Hlaváč – Uka, Cibulka (C), Pikl (86. Brožík), Malina – Pelikán, Pokrovskij, Golovko (73. Nehoda), Šollar – Franc, Benda
Náhradníci: Brožík, Krebs, Nehoda, Kunert

SK Zápy: Straka – Pávek, Duben, Petrů, Novák – Jíra (55. Jelínek), Pavlík, Svoboda, Kalaš (70. Kovařík) – Kalivoda (C) (86. Lukašov), Matějka (90. Grafnetr)
Náhradníci: Keller, Jelínek, Kovařík, Doležal, Lukašov, Grafnetr

Rozhodčí: Makovička – Rejžek, Kouba
Delegát: Peteřík