Menu

Fotbal

Belgická Jupiler Pro League

RSC Anderlecht – KAA Gent

2:0

konec (1:0)

01.05.2016, 14:30 • Stade Constant Vanden Stock, Brusel • O titul • Vojtěch Tůma

Tipsport: 2.1 3.5 3.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost a u dalších online přenosů na počtenou! (16:36:50)
Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 6:3. Rohy: 11:3.
Je dobojováno, Anderlecht dnes po zásluze poráží Gent 2:0, díky čemuž se bodově dotahuje na vedoucí Bruggy! Sledovali jsme velice zajímavé a atraktivní utkání, v němž domácí po většinu hrací doby tahali za delší konec provazu. Hosty v první půli hodně držel brankář Sels, v osmatřicáté minutě ale inkasoval, když jej hlavou překonal Kara Mbodji.

Druhý poločas už nabídl o něco opatrnější partii, důležitost tohoto klání byla na obou soupeřích znát. V třiašedesáté minutě byly Fialky blizoučko druhé brance, Đuričić ale orazítkoval pouze tyč. O deset minut později bruselský tým skvělým zákrokem podržel Proto, v samotném závěru už vytoužená a hlavně uklidňující druhá trefa přišla, postaral se o ni Frank Acheampong!

90+3

Konec zápasu.

90+2

Toto utkání už se opravdu jen dohrává, domácí hráči i fanoušci si závěrečné minuty užívají a je jasné, že Anderlecht dnes Gent porazí poprvé v této sezoně.

90

Nad rámec základní hrací doby se budou nastavovat tři minuty!

89

Po Tielemansově pasu se úplně sám na Selse řítil Frank Acheampong, sudí však správně viděl drobný ofsajd. Domácím to ale vadit nemusí, dnešní výhru už jim nikdo nesebere.

88

Střídání v týmu RSC Anderlecht: ze hřiště odchází Büttner, přichází Deschacht.

87

87. ACHEAMPONG - 2:0

87

Anderlecht právě vstřelil branku!
Anderlecht přidává druhou branku, je rozhodnuto! Vše opět začalo u dnes výborně hrajícího Praeta, který další ze svých parádních nahrávek našel Đuričiće. Ten oslovil z druhé vlny si sbíhajícího Tielemanse, jeho ránu sice hostující obrana zablokovala, míč se však odrazil pouze k FRANKU ACHEAMPONGOVI, jenž už zamířil přesně!

86

Filip Đuričić zvedl hlavu a vymyslel parádní kolmici pro střídajícího Syllu, brankář Sels ale celou situaci velice dobře přečetl a díky včasnému výběhu dokázal míč získat před dotírajícím domácím forvardem.

85

Thomas Foket přenesl hru na Boussoufu, který z obtížné pozice dokázal odcentrovat velice přesně, Laurent Depoitre se sice ke střeleckému pokusu dostal, trefil ale jen prvního protihráče před sebou.

84

Nuytinck vyhrál hlavičkový souboj proti Depoitreovi, míč následně doputoval až k brankáři Protovi, který už s rozehrávkou nikam pochopitelně pospíchat nechce, což se vůbec nelíbí kotli hostujícího celku.

83

Büttner rozehrával další přímý kop Fialek. Jeho načechraný centr se snesl k Mbodjimu, který před brankou stál úplně sám, hrát ale nemohl, poněvadž ofsajdová past Gentu byla nyní provedena bezchybně.

82

Střídání v týmu RSC Anderlecht: ze hřiště odchází Okaka, přichází Sylla.

81

Praet už poněkolikáté zakombinoval s Đuričićem, který přízemním centrem z pravé strany našel Stefana Okaku, tomu ale v zakončení zvládl zabránit obránce Gershon.

80

Vypadá to, že nějaký zdravotní problém trápí hostujícího obránce Nielsena. Ten ale bude muset bolest překonat, Gent totiž už všechna tři střídání vyčerpal.

79

Milićević mohl uhánět sám na Prota, na poslední chvíli mu v tom ale zabránil pozorný Mbodji. Nařízený rohový kop přinesl zajímavou šanci hostí, míč doskákal až k osamocenému Depoitreovi, ten však zamířil mimo tři tyče.

78

Tady se možná mohlo žlutit. Praet se s míčem přilepeným u nohy vrhl mezi trojici protihráčů, k zemi jej poslal Kums. Sudí sice odpískal faul, zvolil ale pouze domluvu.

RSC Anderlecht – KAA Gent

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 38. Mbodji, 87. Acheampong

Karty:   41. Büttner (AND) – 3. Foket (GNT)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 6:3. Rohy: 11:3.

RSC Anderlecht: Proto – Badji, Mbodji, Nuytinck, Büttner (88. Deschacht) – Dendoncker, Defour (55. Đuričić), Tielemans – Praet, Okaka (82. Sylla), Acheampong.
Náhradníci: Roef – Heylen, Trezeguet, Sylla, Suárez, Deschacht, Đuričić

KAA Gent: Sels – Nielsen, Gershon, Rafinha (54. Mitrović) – Foket, Neto (69. Wikheim), Kums, Saief – Milićević, Depoitre, Matton (54. Boussoufa).
Náhradníci: Thoelen – Boussoufa, Coulibaly, Mitrović, Schoofs, van der Bruggen, Déaux, Wikheim

Rozhodčí: Serge Gumienny – Thibaud Nijssen, Karel De Rocker