Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

SK Sokol Brozany – SK Zápy

0:2

konec (0:1)

01.05.2016, 17:00 • Brozany nad Ohří • 27. kolo • Josef Cestr (@Hyddaw)

90

Střídání v týmu SK Zápy: ze hřiště odchází Tomáš Matějka, přichází David Grafnetr.

86

Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Aleš Pikl, přichází Vratislav Brožík.
Střídání v týmu SK Zápy: ze hřiště odchází David Kalivoda, přichází Oleksij Lukašov.

83

83. Strakův zákrok

83

Před bránou Zápů se vytvořil chumel hráčů, ze které najednou vylétl míč na bránu. Straka měl plné ruce práce, aby dokázal vyrazit míč zpět do hry.

81

81. David KALIVODA - 0:2

81

Zápy právě vstřelily branku!
Velmi známá fráze "nedáš, dostaneš", se znovu naplnila. Zatímco domácí před malou chvílí nedokázali skórovat ze stoprocentní šance, hosté ano. Svoboda nevypustil rychlostní souboj o míč, díky čemuž se ke kulatému nesmyslu dostal, nacentroval do pokutového území, kde se dostal na nohu DAVIDA KALIVODY, který zakončil do protipohybu Hlaváče.

79

Dnešní nejlepší hráč domácích, Ivan Šollar, se dostal do hlavičky v malém vápně, jenže ani on nedokázal poslat hlavou míč do sítě Zápů. Jeho hlavičkový pokus skončil těsně vedle brány.

78

Hosté se po zásahu rozhodčího do přihrávky dostali do přečíslení 5 hráčů proti 3. Tuto výhodu ale nedokázali využít, neboť si Hlaváč poradil parádně s dalekonosnou střelou Pávka.

75

Žlutou kartu dostává Radek Cibulka (Sokol Brozany).
Žlutou kartu dostává Aleš Pikl (Sokol Brozany).

73

Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Cyril Golovko, přichází Patrik Nehoda.

71

Žlutou kartu dostává Václav Svoboda (SK Zápy).

70

Střídání v týmu SK Zápy: ze hřiště odchází Jan Kalaš, přichází Martin Kovařík.

69

Šollar se dostal ve velkém vápně se štěstím k míči. Další velká šance Brozan na skórování zůstává nevyužita i tentokrát, i když Šollarovi scházely centimetry!

66

Kalivoda si těsně za pokutovým územím nepočínal v souboji se soupeřem podle pravidel. Zápy mají k dispozici volný kop zhruba z osmadvaceti metrů.

64

Golovko vyslal do pokutového území hodně nebezpečný centr, který směřoval na Bendu. Diváci se již pomalu radovali z gólu, když tu přiběhl Straka a zachytil míč do svých rukavic.

61

Žlutou kartu dostává Petr Pokrovskij (Sokol Brozany).

59

Brozanští měli velkou příležitost na skórování! Nejprve neuspěl střelou ze země Uka ani Golovko. Při třetím pokusu, tentokrát hlavičce, neuspěl ani Benda, který poslal míč nad bránu.

55

Střídání v týmu SK Zápy: ze hřiště odchází Radim Jíra, přichází Jan Jelínek.

47

Zahrozili i hosté na druhé straně. Hlaváč byl nucen zavěsit se do vzduchu a vyrazit ránu jednoho z hostujících střel mimo bránu.

46

Ve třech hráčích dokázali domácí vyšachovat ze hry několik hráčů soupeře na levé straně pokutového území, odkud byl směřován míč centrem na hlavu dobíhajícího Golovka. Poslední jmenovaný ale nedokázal hlavou dostat míč do prostoru tří tyčí.

44

Tlak Brozan ale vyústil pouze v rychlý protiútok soupeře. Hráči Zápů si v pokutovém území domácích několikrát narazili z prvního doteku míč, aby byl následně včas odstaven Matějka od míče. I tak to byla ale velmi pohledná akce v podání hostů.

36

Kalivoda na levé straně přesprintoval Uku, aby se přes něj dostal do pokutového území. Jeho následná přihrávka hledala nohu Jíry, jenže ještě před ním dokázal dostat míč na roh jeden z bránících hráčů.

24

Hostující kapitán se dostal i přes tři obránce do zakončení. S jeho ránou měl Hlaváč velké problémy, ale přeci jen soupeřovu střelu dokázal vyrazit aspoň na roh.

22

Tak dlouho se míč odrážel v pokutovém území Zápů od jednoho hráče ke druhému, až se k němu dostal Franc, který si obhodil svého strážce a vyslal na bránu střelu, která byla příliš vysoká. Straka nakonec nemusel zasahovat.

18

18. Matějkova šance

18

Hosté se dostali do stoprocentní šance, jenže Matějka v tváří tvář Hlaváčovi neuspěl. Brankář Brozan drží šance na lepší výsledek pro Brozany zatím velmi vysoko.

15

15. Šance Šollara

15

Centr Pokrovskijeho z levé strany našel na hranici malého vápna nepokrytého Šollara, který ale nedokázal usměrnit míč do soupeřovy brány.

1

1. Tomáš MATĚJKA - 0:1

1

Zápy právě vstřelily branku!
Tak to bylo hodně rychlé! Centr jednoho z hostujících hráčů našel rozběhnutého TOMÁŠE MATĚJKU, který vyběhnuvšího Hlaváče překonal hlavičkou a míč v klidu doskákal do domácí svatyně. Střelec první branky ještě zůstal ležet v pokutovém území, neboť v souboji s Hlaváčem utržil úder do oblasti břicha.

SK Sokol Brozany – SK Zápy

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 1. Matějka, 81. Kalivoda

Karty:   61. Pokrovskij (BRO), 75. Cibulka (BRO), 75. Pikl (BRO) – 71. Svoboda (ZAP)

Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:5.

SK Sokol Brozany: Hlaváč – Uka, Cibulka (C), Pikl (86. Brožík), Malina – Pelikán, Pokrovskij, Golovko (73. Nehoda), Šollar – Franc, Benda
Náhradníci: Brožík, Krebs, Nehoda, Kunert

SK Zápy: Straka – Pávek, Duben, Petrů, Novák – Jíra (55. Jelínek), Pavlík, Svoboda, Kalaš (70. Kovařík) – Kalivoda (C) (86. Lukašov), Matějka (90. Grafnetr)
Náhradníci: Keller, Jelínek, Kovařík, Doležal, Lukašov, Grafnetr

Rozhodčí: Makovička – Rejžek, Kouba
Delegát: Peteřík