Menu

Fotbal

Nizozemská Eredivisie

SC Heerenveen – FC Groningen

1:2

konec (1:1)

01.05.2016, 14:30 • Abe Lenstra Stadion, Heerenveen • 33. kolo • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.17 3.54 3.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Střídání v týmu FC Groningen: ze hřiště odchází Hedwiges Maduro, přichází Kasper Larsen.

84

Morten Thorsby se stal druhým střídajícím hráčem, který mohl vzkřísit domácí Heerenveen, jenže ze značky pokutového kopu pálil po špatném odkopu obránce Groningenu pouze doprostřed brány a Sergio Padt byl včas na zemi!

80

Před druhým vystřídáním Groningenu se ocitl v obrovské šanci střídající Luciano Slagveer, na kterého parádně prodloužil míč hlavou po rozehrání standardní situace jeden z jeho spoluhráčů, jenže jeho následný lob byl nepřesný a skončil nad!

79

Střídání v týmu FC Groningen: ze hřiště odchází Michael de Leeuw, přichází Danny Hoesen.

75

Žlutou kartu dostává Lucas Bijker (SC Heerenveen).

72

Střídání v týmu FC Groningen: ze hřiště odchází Oussama Idrissi, přichází Bryan Linssen.

71

Střídání v týmu SC Heerenveen: ze hřiště odchází Mitchell te Vrede, přichází Henk Veerman.

59

Střídání v týmu SC Heerenveen: ze hřiště odchází Arber Zeneli, přichází Luciano Slagveer.

58

Střídání v týmu SC Heerenveen: ze hřiště odchází Branco van den Boomen, přichází Morten Thorsby.

55

Oussama Idrissi mohl vstřelit druhý gól, když si na pravé straně šestnáctky naběhl do volného prostoru na krásnou kolmou přihrávku svého spoluhráče a poté tlačil míč placírkou pod horní tyč, jenže bránu bez přípravy přestřelil!

52

52. Albert RUSNÁK - 1:2

52

Groningen právě vstřelil branku!
ALBERT RUSNÁK zakončuje krásnou kombinační akci Groningenu, který krátce po přestávce otáčí vývoj utkání na svou stranu!! Albert Rusnák využil nádherného sklepnutí svého spoluhráče a zpoza šestnáctky přízemní diagonální střelou zamířil přesně ke vzdálenější pravé tyči.

40

Mitchell te Vrede byl zřejmě tím hráčem, který na levé straně pokutového území napřáhl ke tvrdé diagonální střele, která zhruba metr nad zemí mířila ke vzdálenější pravé tyči, brankář Sergio Padt ale vytáhl fantastický zákrok a jeho projektil vyrazil!

32

Groningen začíná mít opět více ze hry a dokonale to dokumentovala nádherná přízemní střela zpoza šestnáctky, která zamířila těsně vedle vzdálenější levé tyče!

28

Hosté v obraně vytvořili další obrovskou chybu, po které mohl do prázdné brány po přečíslení dva na nikoho skórovat Mitchell te Vrede, ten ale obrovskou možností pohrdl a jeho následná přízemní střela skončila na vybíhajícím brankářovi Sergiovi Padtovi!

26

26. Oussama IDRISSI - 1:1

26

Groningen právě vstřelil branku!
OUSSAMA IDRISSI střílí nádherný gól a rychle odpovídá na úvodní trefu domácího týmu!! Oussama Idrissi si na pravé straně šestnáctky hodil míč do pohybu a poté nádhernou diagonální střelou zamířil přesně ke vzdálenější levé tyči.

20

20. Sam LARSSON - 1:0

20

Heerenveen právě vstřelil branku!
SAM LARSSON předvedl fantastickou individuální akci a krásnou střelou posílá Heerenveen do zaslouženého vedení!! Sam Larsson mezi čtveřicí protihráčů středem hřiště pronikl až do pokutového území a poté napřáhl ke krásné přízemní střele, která zapadla přesně k pravé tyči.

14

Mitchell te Vrede se v blízkosti levé tyče dostal k odraženému míči a pohotově se do něho levačkou položil, jeho zakončení v pádu ovšem bylo nepřesné a zamířilo vedle levé tyče!

8

Heerenveen rozehrál rohový kop z pravé strany skvěle na přední tyč, kde se pověsil do vzduchu Sam Larsson a jeho následná hlavička zamířila těsně nad!

5

Mitchell te Vrede mohl využít obrovské chyby Alberta Rusnáka, který namazal míč na kopačku Branca van den Boomena! Domácí útočník se po krásné kolmé přihrávce svého spoluhráče ocitl na pravé straně tváří v tvář brankářovi Sergiovi Padtovi, ten proti němu ale vyběhl a skvělým zákrokem jeho pokus vyrazil.

SC Heerenveen – FC Groningen

1:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 20. Sam Larsson – 26. Idrissi, 52. Rusnák

Karty:   75. Bijker (HEE)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 7:5. Rohy: 5:0. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 10:7.

SC Heerenveen: Mulder – Marzo, Otigba, van Aken, Bijker – St. Juste, van den Berg (C), van den Boomen (58. Thorsby) – Zeneli (59. Slagveer), te Vrede (71. Veerman), Sam Larsson.
Náhradníci: De Fockert – Slagveer, Thorsby, Zahovič, Veerman, Cavlan, Huizing.

FC Groningen: Padt – Hateboer, Reijnen, Lindgren (C), Burnet – Maduro (87. Larsen), J. Drost, Bacuna – Idrissi (72. Linssen), de Leeuw (79. Hoesen), Rusnák.
Náhradníci: van der Vlag – Larsen, Hoesen, Linssen, Islamovic, Tamata, De Vos.

Rozhodčí: Danny Makkelie. Asistenti: Mario Diks, Hessel Steegstra. Čtvrtý rozhodčí: Ingmar Oostrom