Menu

Fotbal

Mistrovství světa klubů

River Plate – FC Barcelona

0:3

konec (0:1)

20.12.2015, 11:30 • Nissan Stadium (Jokohama) • Finále • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 14.0 7.4 1.19 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Třetí třídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Neymar, na poslední minuty vbíhá na trávník Mathieu.

84

Bravo vytasil svůj nejlepší zákrok! Proti jeho osobě letěla razantní střela z hranice velkého vápna a gólman Barcelony s notnou dávkou štěstí míč vyrazil do tyče.

81

Střídání v týmu FC Barcelona: dnes má odpracováno Mascherano, na závěrečnou desetiminutovku přichází Vermaelen.

77

Pozor! Fotbalisté River Plate založili útočnou akci a po centr z levé strany došlo přibližně na penaltovém puntíku k hlavičkovému zakončení. Míč směřující do horní části brány Bravo vyrazil nad břevno.

72

Žlutou kartu za ostrý faul dostává Sergi Roberto (FC Barcelona).

68

68. Luis SUÁREZ - 0:3

68

Barcelona právě vstřelila branku!
Rozdíl ve skóre je už třígólový! Jak snadné to je ukázal Neymar, který z místa odcentroval míč do prostoru před bránou a na nadýchaný centr svého spoluhráče si naskočil LUIS SUÁREZ, jehož hlavičkový pokus směřoval do protipohybu brankáře k levé tyči. Autor gólu tak má zaděláno na hattrick.

67

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Ivan Rakitić, přichází Sergi Roberto.

61

V blízkosti postranní čáry se Neymar (FC Barcelona) dopustil šlapáku vůči soupeři, sudí Faghani na nic nečeká a ze své kapsičky tahá žlutou kartu.

58

Ke střele ze střední vzdálenosti napřáhl Neymar a jeho pumelice prolétla těsně vedle levého horního rohu brány.

56

Poslední střídání v týmu River Plate: trávník opouští Viudez, opačným směrem míří Driussi.

49

49. Luis SUÁREZ - 0:2

49

Barcelona právě vstřelila branku!
Náskok španělského mužstva je v úvodu druhého dějství dvoubrankový! Výborný pas Busquetse, který měl oči, obdržel LUIS SUÁREZ. Ten si míč potáhl až do pokutového území a zvolil razantní zakončení. Balon prolétl mezi nohama brankáře argentinského týmu a zastavil se až o síť.

46

Střídání v týmu River Plate: druhý poločas neodehraje ani Mora, kterého nahradil Martínez.

46

Střídání v týmu River Plate: Marcelo Gallardo do druhé půle nepustil Ponzia, místo něhož přišel na trávník González.

45+1

Adresátem vynikající přihrávky za obranu byl Suárez, jenže v obrovské šanci si počínal nedobře. V ideální palebné pozici totiž trestuhodně zamířil mimo tři tyče.

43

Viudez byl u postranní čáry podražen Rakitićem (FC Barcelona), který za svůj nebezpečný skluz ze strany uviděl žlutý kartónek.

36

36. Lionel MESSI - 0:1

36

Barcelona právě vstřelila branku!
Favorizovaný celek otevírá skóre a ujímá se tak vedení! Na centr Daniho Alvese z pravé strany si na zadní tyči naskočil Neymar. Míč odhlavičkoval do předbrankového prostoru, kam si naběhl LIONEL MESSI. Argentinskému ostrostřelci se při zpracování balon mírně otřel o ruku, následné zakončení bylo umístěno do pravé části brány. Přestože se Barovero natahoval po míči jak mohl, zabránit v cestě za brankovou čáru mu nedokázal.

33

33. Messiho přímý kop

33

Exekutorem nařízeného přímého volného kopu se stal Messi. Ten poslal balon nad obrannou zdí k pravé tyči a Barovero musel k zemi, aby ho vytěsnil na rohový kop.

32

Ponzio (River Plate) zezadu zasáhl Daniho Alvese, podrazil mu nohy a je z toho žlutý trest.

16

Jordi Alba (FC Barcelona) si uprostřed hřiště dopustil jasného podražení a udělené žluté kartě se nemůžu vůbec divit.

12

12. Úžasný zákrok Barvovera proti Messimu

12

První obrovskou šanci utkání si vytvořili fotbalisté Barcelony! Messi si uvnitř pokutového území elegantně zpracoval míč a druhou nohou jej vyslal směrem na bránu. Jedovatou přízemní ránu argentinského kanonýra Barovero vyrazil konečky prstů. Tohle byl nesmírně důležitý zákrok jednatřicetiletého gólmana.

10

Kranevitter (River Plate) v blízkosti středového kruhu podrazil Messiho a stal se prvním hráčem utkání potrestaným žlutou kartou.

River Plate – FC Barcelona

0:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 36. Messi (Neymar), 49. Suárez (Busquets), 68. Suárez (Neymar)

Karty:   10. Kranevitter (RIV), 32. Ponzio (RIV) – 16. Jordi Alba (BAR), 43. Rakitić (BAR), 61. Neymar (BAR), 72. Sergi Roberto (BAR)

Držení míče: 36 % : 64 %.
Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 2:3. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 20:12.

River Plate: Barovero (C) – Mercado, Maidana, Álvarez, Vangioni – Kranevitter – Sánchez, Viudez (56. Driussi), Ponzio (46. González) – Mora (46. Martínez), Alario
Náhradníci: Batalla, Chiarrini – Martínez, Pisculichi, Saviola, Mayada, Casco, Bertolo, Mammana, Vega, González, Driussi. Trenér: Marcelo Gallardo.

FC Barcelona: Bravo – Dani Alves, Piqué, Mascherano (81. Vermaelen), Jordi Alba – Rakitić (67. Sergi Roberto), Busquets, Iniesta (C) – Messi, Suárez, Neymar (89. Mathieu)
Náhradníci: ter Stegen, Jordi Masip – Sandro Ramírez, Bartra, Munir, Sergi Roberto, Adriano Correia, Mathieu, Vermaelen, Sergi Samper, Gerard Gumbau. Trenér: Luis Enrique.

Rozhodčí: Faghani – Sokhandan, Mansouri (všichni Írán)