Menu

Fotbal

Reprezentační zápasy

Francie – Belgie

3:4

konec (0:2)

07.06.2015, 21:00 • Stade de France, Paříž • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.87 3.5 4.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dimitri PAYET - 3:4

90+1

Francie právě vstřelila branku!
Tak to je neuvěřitelné! Francie v závěrečných minutách ožívá a dostává se na dostřel! Čas už však mnoho nezbývá! Sissoko zavezl míč do vápna, zasekl, rozhlédl se a přihrál na hranici vápna, kde stál DIMITRI PAYET, který krásnou střelou k tyči překonává Courtoise! Tento hráč si to za svůj výkon jednoznačně zaslouží!

Nabil FEKIR - 2:4

88

Francie právě vstřelila branku!
Tak Francie ještě v samotném závěru snižuje na 2:4 a zaplněný Stade de France je v euforii! Paul Ntep využil lehkovážnosti Alderweirelda i Dendonckera a dostal se s míčem do pokutového území. Zde míč přenechal NABILU FEKIROVI, který se tvrdou ranou prosazuje a zaznamenává svůj první gól za dospělou reprezentaci!

Eden HAZARD - 1:4

55

Belgie právě vstřelila branku!
Belgická hvězda Eden Hazard kopl penaltu naprosto totožně jako Valbuena a navyšuje belgické vedení na 1:4!

Mathieu VALBUENA - 1:3

53

Francie právě vstřelila branku!
K penaltovému puntiku se postavil MATHIUEU VALBUENA, který poslal Courtoise na druhou stranu a snižuje!

Radja NAINGGOLAN - 0:3

50

Belgie právě vstřelila branku!
Nedáš-Dostaneš! Giroud neproměnil velkou příležitost a o pár desítek sekund později Belgičané dávají na 0:3! Marouane Fellaini se dostal k míči na pravé straně, ale raději míč přenechal rychlejšímu RADJU NAINGGOLANOVI, který se opřel do míče a trefil přesně k tyči!

Marouane FELLAINI - 0:2

42

Belgie právě vstřelila branku!
Belgii předchozí protiútoku vůbec nemusí mrzet, neboť hned pár desítek vteřin poté přichází druhý gól v síti Llorise! Z pravé strany poslal do vápna nádherný centr Alderweireld, který našel ve vápně hlavu MAROUANEHO FELLAINIHO. Záložník United se prosazuje již podruhé v tomto zápase!

Marouane FELLAINI - 0:1

17

Belgie právě vstřelila branku!
Tak to je pro Francii kruté! Belgie celých sedmnáct minut neměla jendinou šanci, avšak je to právě ona, kdo skóruje! Po rohu Witsela se míč odrázil pryč z vápna. Do ohně ho však vrátil Nainggolan, jehož střelu tečoval někdo z francouzských hráčů přímo na nohu MAROUANEHO FELLAINIHO, který si věděl proti Llorisovi rady!

Francie – Belgie

3:4

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 53. Valbuena (pen.), 88. Fekir (Ntep), 90+1. Payet (Sissoko) – 17. Fellaini, 42. Fellaini (Alderweird), 50. Nainggolan (Fellaini), 55. Hazard (pen.)

Karty:   41. Cabaye (BEL)

Francie: Lloris (C) – Trémoulinas, Koscielny, Varane, Sagna – Cabaye (46. Payet), Matuidi – Sissoko – Griezmann (46. Lacazette), Giroud (80.Ntep), Valbuena (73. Fekir)
Náhradníci: Lacazette, Jallet, Payet, Mangala, Gonalons, Sakho, Fekir, Ntep, Mandanda, Ruffier

Belgie: Courtois – Lombaerts, Vertonghen, Denayer (85. Dendoncker), Alderweireld –Witsel (81. Dembélé), Nainggolan – Fellaini (77. Chadli) – Hazard, Benteke (59. Lukaku), Mertens (59. Ferreira Carrasco)
Náhradníci: Vanden Borre, Origi, Gillet, Dendoncker, Dembélé, Chadli, Deschacht, Lukaku, Mignolet, Ferreira Carrasco, Tielemans

Rozhodčí: Marijo Stranhonja (CRO)