Menu

Fotbal

Mistrovství světa - ženy

Nový Zéland – Nizozemsko

0:1

konec (0:1)

07.06.2015, 03:00 • Commonwealth Stadium, Edmonton • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny)

Ode mě je to tedy vše, ale již dnes v 19 a ve 22 hodin pokračuje ženské mistrovství světa ve fotbale zápasy Norsko-Thajsko a Německo-Pobřeží Slonoviny. I tyto utkání Vám samozřejmě přineseme prostřednictvím online přenosu tak si to nenechte ujít. Příjemně strávenou neděli přeje Lukáš Podleśny. (05:01:37)
Tabulka skupiny A

1. Kanada (1-0-0) 1:0 3 b.
1. Nizozemsko (1-0-0) 1:0 3 b.
3. Nový Zéland (0-0-0) 0:1 0 b.
3. Čína (0-0-1) 0:1 0 b.
Druhé utkání mistrovství světa je tedy minulostí a první tři body si do tabulky připisují hráčky Nizozemska. Ty zásluhou krásné branky Lieke Martensové vyhrály 1:0 a doplňují tak Kanadu na děleném prvním místě skupiny A.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Poslední akce Nového Zélandu nebyla úspěšná a hlavní rozhodčí tak ukončuje utkání.

90+4

Rileyová dokázala nacentrovat přesně na hlavu Wilkinsonové jenže ta nebyla v dobré pozici a míč nasměřovala jen k nohám Geurtsové, která následně sebrala míč.

90+3

Hodně zbytečným ofsajdem se teď Novozélanďanky připravily o možnost ohrožení brány Loes Geurtsové.

90+2

V již druhé minutě nastavení dochází k taktickému střídání. Místo Lieke Martensové zaujme Kirsten van de Venová.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje čtyři minuty!

89

Samotný bleskový protiútok Nizozemek sice k ohrožení Naylerové nevedl, avšak poté se míč odrazil k nohám další nizozemské hráčky a ta už novozélandskou gólmanku protáhla.

88

Blíží se konec řádné hrací doby a míč je v rukavicích Geurtsové. Ta se dnes zatím opravdu nemusela příliš předvést.

87

Nyní už to vypadalo nadějně jenže to by musel Longoová lépe přihrát. Ideálně tak, aby její spoluhráčka mohla střílet.

86

Kopačky novozélandských hráček nyní trochu svazují nepřesnosti. Do střelecké pozice se ženy All Blacks nějakou tu chvíli nedostaly.

84

Odpracováno již má i Anouk Dekkerová, kterou nahrazuje Tessel Middagová.

83

Po průniku jedné z Novozélanďanek se hráčky právě této reprezentace dožadovaly penalty, ale hlavní rozhodčí je neoblomná.

81

První střídání právě vyčerpal i nizozemský trenér Roger Reijners. Ten poslal na trávník Shanice van de Sandenovou a na laičku posadil Vivianne Miedemaovou.

Nový Zéland – Nizozemsko

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 33. Martensová

Karty:   32. van de Donková (NED), 64. Martensová (NED)

Nový Zéland: Naylerová – Percivalová, Duncanová, Ercegová, Stottová – Longoová – Rileyová, Gregoriusová (68.Pereiraová), Bowenová (72.Hassettová) – Wilkinsonová, Hearnová
Náhradníci: Rollsová, Lichtwarková – Millynnová, Yallopová, Cleverleyová, Mooreová, Whiteová, Hassettová, Pereiraová, Greenová, Keteová, Bottová

Nizozemsko: Geurtsová – van Lunterenová, van der Gragtová, van den Bergová, Hogewoningová – Dekkerová, Melisová, Spitseová – Martensová, van de Donková, Miedemaová
Náhradníci: van Veenendaalová, Christová – van de Venová, Bitoová, Lewerissaová, van Dongenová, van de Sandenová, van Erpová, Hoogendijková, Middagová, Janssenová, Roordová

Rozhodčí: Quetzalli Alvarado – Mayte Chavez, Enedina Caudillo (vš. MEX)