Menu

Fotbal

Reprezentační zápasy

Irsko – Anglie

0:0

konec (0:0)

07.06.2015, 14:00 • Aviva Stadium, Dublin • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 4.05 3.2 2.07 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní zápas je u konce! Velká očekávaní před tímto zápasem se nenapnily a Irsko v domácím prostředí remízovala s Anglií bez branek 0:0!

První poločas na Aviva Stadium nabídl vcelku zajímaovu podívanou. Oba týmy zvolily od začátku velmi opatrnou taktiku a do šancí se dostávaly sporadicky. Do první zajímavější příležitosti se dostal Brady, který pálil těsně mimo branky Joa Harta. Velmi zajímavou ránu vyslal v závěru poločasu Adam Llalana. Jeho pokus letěl také mimo branku.

Ve druhém poločasu zahrozil Robbie Brady, který zkusil překvapit Harta centrem na přední tyč. Gólman City však zasáhl. O deset minut později střílel ze střední vzdálenosti Walters, ani jeho střela se však neujala. Poslední vážnější střelu na branku vyslal Andros Townsend, toho však vychytal Shey Given. (15:54:40)

90+3

Konec zápasu.

90+3

Albion je opět nastěhovaný na útočné polovině, nicméně nevypadá to, že by se nějak hrnul do zakončení!

90+2

Lehké vzrušení nyní vzbudil Phil Jagielka, který při rozehrávce podklouzl a málem vyslal do protiútoku Jonathana Walterse. Naštěstí pro Albion Jagielka zabojoval a situaci si pohlídal.

90+1

Anglická kombinace v posledních minutách hodně nudí. Je vidět, že zápase již pouze dohrává.

90

Hlavní arbitr Arnold Hunter nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!

89

Anglická kombinace na levé straně útočné poloviny byla hodně zajímavá, nicméně Albionu k ničemu nebyla. Phil Jones neviděl východisku směrem vpřed, a tak raději zvolil zpětnou přihrávku ke gólmanu Hartovi.

88

Na trávníku zůstal ležet Jonathan Walters, který má zřejmě nějaké zdravotní problémy. Uvidíme, zda-li bude pokračovat ve hře.

87

Z levé strany poslal do vápna nadýchaný centr Ryan Bertrand. Centr byl však lehce přetažený a k hlavičce se nikdo z hráčů Albionu nedostal!

86

Anglie se po rychlém přechodu středu hřiště se Anglie dostala do rychlého protiútoku. Walcott posílal míč do vápna nabíhajícímu Vardymu, ten byl však tísněn Wilsonem a k míči se nedostal.

84

Henderson našel na hranici vápna Rosse Barkleyho, který si míč popostrčil a ve skluzu vypálil. Jeho rána však povedená příliš nebyla a zamířila mimo.

83

Po krátkém tlaku Irska se vpřed opět tlačí Anglie, která momentálně kombinuje na půlící čáře, nicméně pomalou chůzí se přesouvá na útočnou polovinu!

82

Anglie provádí v pořadí již páté střídání! Adam Lallana po dobrém výkony odchází ze hry a je nahrazen rychlíkem z Arsenalu Theo Walcottem!

Povedenou střelu Townsenda vyrazil Shey Given

81

Anglie v posledních minutách tlačí svého soupeře a pokouší se v závěru rozhodnout! Na levé straně vystřelil přízemní ránu Townsend, Given však jeho přízemní ránu vyrazil do strany!

80

Na hraniciv vápna kombinovala dvojice Vardy-Henderson. Prvně jmenovaný obešel dvojici hráčů, avšak následnou přihrávku právě Hendersonovi pokazil.

79

Exekuce rohového kopu se ujal Andros Townsend, jehož centr se snášel na malé vápno. Nejvýše vyskočil Marc Wilson, který míč odhlavičkoval do bezpečí.

Irsko – Anglie

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   43. McCarthy (IRL)

Irsko: Westwood – Brady, Wilson, O´Shea (C), Coleman – McGeady, McCarthy, Whelan, Hendrick – McGoldrick, Murphy
Náhradníci: Pearce, Christie, Forde, Meyler, Randolph, Arter, McClean, McShane, Keogh, Given, Long, Quinn, Ward, Hoolahan, Walters

Anglie: Hart – Bertrand, Smalling, Cahill, Jones – Lallana, Milner, Wilshere, Henderson, Sterling – Rooney (C)
Náhradníci: Townsend, Austin, Delph, Vardy, Gibbs, Clyne, Jagielka, Barkley, Green, Heaton, Walcott, Cleverley

Rozhodčí: Arnold Hunter