Menu

Fotbal

Mistrovství světa U20

Fidži – Uzbekistán

0:3

konec (0:0)

07.06.2015, 04:00 • Toll Stadium (Whangarei) • Skupina F • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 10.0 7.4 1.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní utkání je u konce! Fidži dnes nepodalo dobrý výkon a prohrálo s Uzbekistánem 0:3!

První poločas na Toll Stadium branku nenabídl. Uzbekistán do utkání vlétl a hned ve třetí minutě měl velkou šanci Chamdamov. Gólman Nairube jeho střelu, i následnou dorážku lapil. O tři minuty později se mohl Uzbekistán prosadit poprvé. Hlavička Šomurodova skončila na břevně a následná dorýka Urinbojeva rovněž. Velkou příležitost měl ještě v závěru poločasu Chamdamov, ani jeho hlavička však nemířila přesně.

Na první branku jsme si museli počkat až do 62. minuty, kdy se prosadil Eldor Šomurodov. Na druhou branku jsme čekali pouze minutu! Po přihrávce Šomurodova se prosadil Zabišill Urinbojev. Fidži se na žádný soutavný tlak nezmohlo, a tak Uzbekistán udeřil potřetí. První branku na turnaji si připsal Mirjamov Kosimov.

Uzbekistán se tak dnešní výhrou posunul na druhé místo a postupuje přímo do osmifinále! Na Fidži zbylo pouze čtvrté místo a s turnajem se loučí!

To je z mé strany vše a u zápasu Brazílie-KLDR se budu těšít brzy nashledanou! (06:01:29)

90+3

Konec zápasu.

Mirjamov KOSIMOV - 0:3

90+2

Uzbekistán právě vstřelil branku!
Uzbekistán se přecijen v samotném závěru prosazuje! Na začátku akce byl na pravé straně Chamrobekov, který ve vápně našel volného MIRJAMOLA KOSIMOVA, ten poslal míč k tyči a dává na 3:0!

90

Hlavní arbitr nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!

89

Uzbekistán je usazen na útočné polovině a pokouší se ještě v samotném závěru ohrozit branku Nairubeho. Podaří se Uzbekistánu vstřelit ještě jednu branku?

88

Na levé straně operoval s míčem Komilov, který hledal na hranici vápna nabíhajícího Urinbojeva. Ten však svůj náběh špatně načasoval a míč nestihl.

86

Druhou žlutou kartu týmu Fiji vidí Nickel Chand, který u rohového praporku ošklivě fauloval Sochibova.

86

Utkání se již pomalu dohrává, avšak Uzbekistán stále kombinuje na útočné polovině a rád by ještě přidal třetí branky!

85

Exekuci rohového kopu si vzal na starost Djavochir Sochibor, jehož centr mířil na zadní tyč, kde se nacházel Ašurmatov. Pravý obránce hostujícího týmu se však k hlavičce nedostal.

84

Uzbekistán provádí poslední změnu v dnešním zápase. Útočník Eldor Šomurodov se dnes dokázal jednou prosadit a zaslouženě odchází ze hřiště. Na posledních pár minut se na trávník podívá Chursanov.

84

Na pravou stranu dostal zajímavý míč Akramjon Komilov, kterému se sice odcentrovat nepodařilo, nicméně vybojoval rohový kop.

83

Nedovolený zákrok byl nyní odpískán Koliniovi Sivokimu, který šel do souboje s Chamrobekovem "šlapákem". Uzbekistán tak zůstane u míče a může kombinovat na útočné polovině.

82

Uzbekistán má však i za dvoubrankového vedení pozemní tlak a zahrává jeden roh za druhým. Ten poslední, v pořádí dvanáctý, rozehrál Djavochir Sochibov, jehož centr však nebyl povedený.

80

Fiji se pokouší vyvinout nějakou ofenzivní snahu, nicméně útok týmu z Oceánie je dnes opravdu bezradný.

79

Z rohového kopu žádné nebezpečí nevzniklo, nicméně míč byl nadále pod nadvládou Uzbekistánu. Chamrbekov našel přesným přízemním centrem ve vápně Šukurova, který si počkal na Sochibova a předal mu míč. Rána kapitána Uzbekistánu mířila vysoko nad.

78

Na levé straně dostal hodně prostoru Akramjon Komilov, který však s centrem váhal a stihl k němu přistoupit Sivoki, ten raději zahrál míč na rohový kop.

77

Uzbekistán se momentálně drží na polovině hřiště a postupně přechází na soupeřovu polovinu. Fiji však rozehrávku svého soupeře nikerak aktivně nenapadá.

Fidži – Uzbekistán

0:3

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 62. Šomurodov, 63. Urinbojev (Šomurodov), 90+2. Kosimov (Chamrobekov)

Karty:   60. Waqa (FIJ), 86. Chand (FIJ) – 6. Tursunov (UZB), 31. Chamrobekov (UZB)

Fidži: Nairube – Naidu, Dreloa, Sivoki, Prasad – Hughes (69. Gabriel) – Chand, Waranaivalu (69. Rao) – Verevou, Waqa – Tuivuna
Náhradníci: Khan, Rao, Gabriel, Toma, CHand, Buksh, Mansoor, Raju, Deo, Naidu

Uzbekistán: Chamrajev – Komilov, Tursunov (46. Gijosov), Abdullajev, Ašurmatov – Šukurov, Chamrobekov, Sochibov – Chamdamov, Urinbojev, Šomurodov.
Náhradníci: Karimov, Kosimov, Talipov, Sidikov, Otachonov, Gijosov, Normurodov, Azimov, Chursanov, Ergašev