Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

SK Sigma Olomouc B – SK Líšeň 2019

1:2

konec (1:1)

07.06.2015, 10:15 • Slatinice • Info o změnách stavu (Daniel Kubelka (@DanielKubelka))

Ode mne je to pro tuto chvíli již vše, přeji Vám krásný zbytek slunečného víkendu. Nashledanou. (12:09:28)
Domácí hráči ale smutnit nemusejí, jako vítězové letošního ročníku MSFL si v příští sezoně zahrají Fotbalovou národní ligu, tedy druhou nejvyšší soutěž v Česku.
Skončilo utkání 29. kola Moravskoslezské fotbalové ligy, mezi béčkem olomoucké Sigmy a Líšní a z tříbodového zisku se nakonec radují hosté, kteří o své výhře rozhodli v samém závěru utkání. Domácí hráči byli sice po většinu zápasu střelecky aktivnější, víc než jednou se jim však balon za záda hostujícího brankáře poslat nepovedlo a to na body dnes nestačilo.

90+3

Konec zápasu.

90

Hlavní sudí ještě k základní hrací době něco málo přidá.

90

Střídání v týmu SK Líšeň: ze hřiště odchází Vejmělek, přichází Kubík.

88

Líšeň právě vstřelila branku!
Tak to je studená sprcha pro domácí celek, který i přes převahu ve druhé půli inkasuje krátce před koncem zápasu možná rozhodující gól! Autorem vítězné branky je JAKUB MILOTÍNSKÝ!

87

Střídání v týmu SK Sigma Olomouc B: ze hřiště odchází Richter, přichází Kotouč.

85

Další roh pro Sigmu, ale ani nyní se fanoušci domácího týmu radovat nemohou. Do konce zápasu zbývá o něco více než pět minut.

84

Střídání v týmu SK Líšeň: ze hřiště odchází Krška, přichází Bohuslav.

80

Do konce utkání zbývá něco málo přes deset minut hry a skóre je zatím stále stejné, 1:1. Sigma si vybojovala několik dalších příležitostí, branka hostí ale odolává.
Dnešní utkání sleduje 200 diváků.

72

Na trávníku zatím nic nového, Sigma má k dispozici další roh, ale ani z tohoto mráčku nezapršelo. Nicméně ve druhé půli je aktivnější ve střelbě než její dnešní soupeř, ale k ničemu to prozatím domácím fotbalistům není.

70

Přeložení dnešního utkání na hřiště do Slatinic určitě vyhovovalo trenérovi domácího celku, Augustinu Chromému. který bydlí hned vedle tamějšího hřiště. Pro klubový web Sigmy k tomu uvedl: „Chlapi si mě včera na hřišti už dobírali, když jsme šli po fotbálku na pivo, že půjdu na zápas v papučích. Takže samozřejmě se na ten zápas těším, možná nás uvidí hrát i manželka, která má zákaz chodit na fotbal,“

66

V šedesáté šesté minutě vidíme sedmý rohový kop dnešního utkání, z toho pátý pro Sigmu. Ani po jeho zahrání se stav utkání nemění.

63

Utkání se nachýlilo do své poslední třetiny, souboj prvního celku tabulky se dvanáctým je však stále nerozhodný.

59

Střídání v týmu SK Sigma Olomouc B: ze hřiště odchází Vichta, přichází Minář.

49

Střídání v týmu SK Sigma Olomouc B: ze hřiště odchází Fišer, přichází Danis.

SK Sigma Olomouc B – SK Líšeň 2019

1:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 5. Yunis – 25. Čampa (pen.), 88. Milotínský

SK Sigma Olomouc B: Spurný – Texl, O. Ševčík, Štěrba, Jemelka – Hladík, Kalvach, Richter (87. Kotouč), Vichta (59. Minář), Fišer (49. Danis) – Yunis. Trenér Augustin Chromý.
Náhradníci: Kotouč, Danis, Minář, Machalický.

SK Líšeň 2019: Zádrapa – Král, Drábek, Čampa, Krška (84. Bohuslav), Halaška, Lontras, Matoušek, Vejmělek (90. Kubík), Přerovský, Milotínský. Trenér Josef Mazura.
Náhradníci: Zigo, Ovsepjan, Kubík, Večera, Bohuslav

Rozhodčí: Drápal – Kubica, Lakomý

Diváci: 200