Menu

Fotbal

Reprezentační zápasy

Irsko – Anglie

0:0

konec (0:0)

07.06.2015, 14:00 • Aviva Stadium, Dublin • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 4.05 3.2 2.07 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

82

Anglie provádí v pořadí již páté střídání! Adam Lallana po dobrém výkony odchází ze hry a je nahrazen rychlíkem z Arsenalu Theo Walcottem!

Povedenou střelu Townsenda vyrazil Shey Given

81

Anglie v posledních minutách tlačí svého soupeře a pokouší se v závěru rozhodnout! Na levé straně vystřelil přízemní ránu Townsend, Given však jeho přízemní ránu vyrazil do strany!

74

Roy Hodgson vytahuje z rukávu další pytel střídání! Ze hřiště jde Wayne Rooney, kterého nahrazuje stoper Evertonu Phil Jagielka. Druhé střídání se týká Garyho Cahilla, kterého nahrazuje Jamie Vardy!

71

V pořádí již šesté střídání irského týmu! Ze hry odchází John O´Shea. Na trávník se na posledních dvacet minut podívá Paul McShane.

66

První střídání provádí i trenér Roy Hodgson a hned dvojité! Ze hry odchází Raheem Sterling a Jack Wilshere, tedy dva nejlepší hráči Albionu! Na trávník se podívá Andros Townsend a Ross Barkley!

63

Byli jsme svědci již pátého střídání Irska! Ze hry odešel Glenn Whealan, kterého nahrazuje Harry Arter. Zdá se, že Martin O´Neil si chce v dnešním utkání vyzkoušel hned několik herních variant!

Tvrdá rána Jonathana Walterse

62

Do velmi slibné příležitosti se dostal Jonathan Walters, který z hranice vápna nebezpečně vypálil. Jeho rána mířila do středu branky, nicméně Joe Hart byl připraven a míč vyboxoval!

61

Irsko střídá již počtvrté a překvapivě se jedná o gólmany! Ze hry jde Keiren Westwood, který příliš práce neměl. Na "plac" míří brankářská legenda Irska Shey Given!

Standardní situace Wayna Rooneyho

58

K rozehrávce standardní situace se postavil Wayne Rooney, kterému se střela víceméně povedla. Gólman Westwood však Rooneyho záměr přečetl a u tyče byl včas!

56

Irsko provádí již třetí změnu v tomto zápase! Trenér Matin O´Neil stahuje ze hry Daryho Murphyho, kterého na trávníku nahrazuje Jontahan Walters!

Nebezpečná standardní situace Robbieho Bradyho

52

Exekuce volného přímého kopu se ujal Robbie Brady, který standardku opět kompl dobře. Jeho přízemní centr těsně skočil před Hartem, a ten raději míč poslal na roh!

46

První dvě střídání provádí domací stratég Martin O´Neil, který stahuje ze hřiště McGoldricka, kterého nahrazuje kanonýr Shane Long. Druhé střídání se týká Jamese McCarthy, který odchází a je narahzen Jamesem McCleanem.

Zajímavá střela Lallany na branku nemířila

44

Levá strana Anglie je v posledních minutách daleko živější! Bertrand společně s Milnerem vykombinovali pozici pro Adam Lallanu, který si udělal dva tři kroky do středu a vypálil. Jeho tvrdá rána proletěla nad břevnem!

43

Velmi tvrdou kosu nyní předvedl ve středu pole Jamese McCartyho, který zajel pod nohy Jacka Wilshera. McCarthy vidí žlutou kartu, první v tomto zápase!

Velká šance Bradyho

27

Irsko podnikl velmi rychlý protiútok, který započal vlastně gólman Westwood. Následně podcenil hlavičkový souboj Smalling a McGoldrick přiťuknul míč hlavičkou Bradymu, který se řítil na Harta po pravé straně. Jeho rána na vzdálenější tyč mířila těsně mimo!

Velmi důležitý obraný zákrok Rooneyho

17

To už vypadalo zajímavěji! Volný přímý kop rozehrál Robbie Brady, jehož centr se snášel na zadní tyč, kam doklouzával Dary Murphy. Těsně před ním však míč poslal na roh Rooney!

Irsko – Anglie

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   43. McCarthy (IRL)

Irsko: Westwood – Brady, Wilson, O´Shea (C), Coleman – McGeady, McCarthy, Whelan, Hendrick – McGoldrick, Murphy
Náhradníci: Pearce, Christie, Forde, Meyler, Randolph, Arter, McClean, McShane, Keogh, Given, Long, Quinn, Ward, Hoolahan, Walters

Anglie: Hart – Bertrand, Smalling, Cahill, Jones – Lallana, Milner, Wilshere, Henderson, Sterling – Rooney (C)
Náhradníci: Townsend, Austin, Delph, Vardy, Gibbs, Clyne, Jagielka, Barkley, Green, Heaton, Walcott, Cleverley

Rozhodčí: Arnold Hunter