Menu

Fotbal

Reprezentační zápasy

Irsko – Anglie

0:0

konec (0:0)

07.06.2015, 14:00 • Aviva Stadium, Dublin • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 4.05 3.2 2.07 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní zápas je u konce! Velká očekávaní před tímto zápasem se nenapnily a Irsko v domácím prostředí remízovala s Anglií bez branek 0:0!

První poločas na Aviva Stadium nabídl vcelku zajímaovu podívanou. Oba týmy zvolily od začátku velmi opatrnou taktiku a do šancí se dostávaly sporadicky. Do první zajímavější příležitosti se dostal Brady, který pálil těsně mimo branky Joa Harta. Velmi zajímavou ránu vyslal v závěru poločasu Adam Llalana. Jeho pokus letěl také mimo branku.

Ve druhém poločasu zahrozil Robbie Brady, který zkusil překvapit Harta centrem na přední tyč. Gólman City však zasáhl. O deset minut později střílel ze střední vzdálenosti Walters, ani jeho střela se však neujala. Poslední vážnější střelu na branku vyslal Andros Townsend, toho však vychytal Shey Given. (15:54:40)

90+3

Konec zápasu.

90+3

Albion je opět nastěhovaný na útočné polovině, nicméně nevypadá to, že by se nějak hrnul do zakončení!

90+2

Lehké vzrušení nyní vzbudil Phil Jagielka, který při rozehrávce podklouzl a málem vyslal do protiútoku Jonathana Walterse. Naštěstí pro Albion Jagielka zabojoval a situaci si pohlídal.

90+1

Anglická kombinace v posledních minutách hodně nudí. Je vidět, že zápase již pouze dohrává.

90

Hlavní arbitr Arnold Hunter nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!

89

Anglická kombinace na levé straně útočné poloviny byla hodně zajímavá, nicméně Albionu k ničemu nebyla. Phil Jones neviděl východisku směrem vpřed, a tak raději zvolil zpětnou přihrávku ke gólmanu Hartovi.

88

Na trávníku zůstal ležet Jonathan Walters, který má zřejmě nějaké zdravotní problémy. Uvidíme, zda-li bude pokračovat ve hře.

87

Z levé strany poslal do vápna nadýchaný centr Ryan Bertrand. Centr byl však lehce přetažený a k hlavičce se nikdo z hráčů Albionu nedostal!

86

Anglie se po rychlém přechodu středu hřiště se Anglie dostala do rychlého protiútoku. Walcott posílal míč do vápna nabíhajícímu Vardymu, ten byl však tísněn Wilsonem a k míči se nedostal.

84

Henderson našel na hranici vápna Rosse Barkleyho, který si míč popostrčil a ve skluzu vypálil. Jeho rána však povedená příliš nebyla a zamířila mimo.

83

Po krátkém tlaku Irska se vpřed opět tlačí Anglie, která momentálně kombinuje na půlící čáře, nicméně pomalou chůzí se přesouvá na útočnou polovinu!

82

Anglie provádí v pořadí již páté střídání! Adam Lallana po dobrém výkony odchází ze hry a je nahrazen rychlíkem z Arsenalu Theo Walcottem!

Povedenou střelu Townsenda vyrazil Shey Given

81

Anglie v posledních minutách tlačí svého soupeře a pokouší se v závěru rozhodnout! Na levé straně vystřelil přízemní ránu Townsend, Given však jeho přízemní ránu vyrazil do strany!

80

Na hraniciv vápna kombinovala dvojice Vardy-Henderson. Prvně jmenovaný obešel dvojici hráčů, avšak následnou přihrávku právě Hendersonovi pokazil.

79

Exekuce rohového kopu se ujal Andros Townsend, jehož centr se snášel na malé vápno. Nejvýše vyskočil Marc Wilson, který míč odhlavičkoval do bezpečí.

78

Jamie Vardy dostal zajímavý balón na pravou stranu, kde svedl tuhý boj s Bradym. Ten si počínal dobře, nimcéně právě od něj se míč odrazil na rohový kop.

77

Utkání pomalu ztrácí na kvalitě. Je to dáno hlavně velkým množství střídání a změnou taktiky. Irové jsou však aktivnějším týmem a pokouší se dostat na dostřel branky Harta.

75

Zajímavý míč na hranici vápna dostal Muprhy, který se pokoušel míč pohotově prostrčit na nohu Longovi, jenž si nabíhal do vápna. To se mu však nepovedlo, neboť přihrávka přesná nebyla.

74

Roy Hodgson vytahuje z rukávu další pytel střídání! Ze hřiště jde Wayne Rooney, kterého nahrazuje stoper Evertonu Phil Jagielka. Druhé střídání se týká Garyho Cahilla, kterého nahrazuje Jamie Vardy!

72

Střídající Paul McShane se ihned po svém příchodu zapojil do kombinace. Dlouhým centrem hledal za obranou naběhnutého Murphyho. Před něj se však dostal Gary Cahhil, který mu míč sebral.

71

V pořádí již šesté střídání irského týmu! Ze hry odchází John O´Shea. Na trávník se na posledních dvacet minut podívá Paul McShane.

70

Poprvé jsme viděli v akci Garyho Cahilla, zadák Chelsea zatím v zápase příliš vidět nebyl. Teď se prezentoval nedovoleným zákrokem na Marca Wilsona.

69

Anglický tým po několika minutách plných emocí a šancí uklidňuje hru a kombinuje na vlastní polovině. I Irové tuto kratší přestávku uviítali a lehce se zatáhli.

68

Zajímavou přihrávku od Hendersona dostal do vápna James Milner, který byl u míče dřív než Brady. Po kontaktu s irským obráncem záložník City spadl. Penalta se však dle názoru Arnolda Huntera opět nepíská!

67

Střídající Ross Barkley se po několika odrazech dostal k míči na hranici vápna a hned z první zkusil překvapit Sheye Givena. Jeho tvrdá rána však skončila vysoko nad brankou!

66

První střídání provádí i trenér Roy Hodgson a hned dvojité! Ze hry odchází Raheem Sterling a Jack Wilshere, tedy dva nejlepší hráči Albionu! Na trávník se podívá Andros Townsend a Ross Barkley!

65

Ve vápně se spadl Raheem Sterling, který ucítil kontakt s Johnemn O´Shea. Rozhodčí však situaci vyhodnotil nejlépe, jak mohl a penaltový zákrok neodpískal.

64

Fotbalisté Albionu kombinují na vlastní polovině a postupnout kombinací se dostávají na útočnou polovinu. Napadání Irska není nikterak vysoké, což značně zlehčuje anglickou kombinaci.

63

Byli jsme svědci již pátého střídání Irska! Ze hry odešel Glenn Whealan, kterého nahrazuje Harry Arter. Zdá se, že Martin O´Neil si chce v dnešním utkání vyzkoušel hned několik herních variant!

Tvrdá rána Jonathana Walterse

62

Do velmi slibné příležitosti se dostal Jonathan Walters, který z hranice vápna nebezpečně vypálil. Jeho rána mířila do středu branky, nicméně Joe Hart byl připraven a míč vyboxoval!

61

Irsko střídá již počtvrté a překvapivě se jedná o gólmany! Ze hry jde Keiren Westwood, který příliš práce neměl. Na "plac" míří brankářská legenda Irska Shey Given!

60

Rohový kop si vzal na starost Adam Lallana, jehož centr směřoval na přední tyč, kde byl připravený Coleman a míč odhlavičkoval do bezpečí.

59

Phil Jones idálně načasovanou přihrávkou vysunul Sterlinga, který měl proti sobě McGeadyho. Ten ukázal, že se soubojů nebojí a ostře zajel pod nohy záložníka Liverpoolu. Rozhodčí však ukázal pouze na rohový kop!

Standardní situace Wayna Rooneyho

58

K rozehrávce standardní situace se postavil Wayne Rooney, kterému se střela víceméně povedla. Gólman Westwood však Rooneyho záměr přečetl a u tyče byl včas!

57

John O´Shea teď šel zcela zbytečně do vzdušného souboje s maličkým Raheemem Sterlingem a bylo více než jasné, že bude faulovat. To se také stalo a Anglie má k dispozici hodně zajímavou standardní situaci!

56

Irsko provádí již třetí změnu v tomto zápase! Trenér Matin O´Neil stahuje ze hry Daryho Murphyho, kterého na trávníku nahrazuje Jontahan Walters!

55

Irové se teď také dočkali ztráty Anglie a mohli jít do rychlého protiútoku. Dlouhý centr Whelana směřoval na levou stranu, kam nabíhal McGeady. Na něj však byl centr příliš dlouhý.

53

Raheem Sterling operoval s míčem nezvykle na levé straně, kde prošel na hranici vápna a ve středu našel Hendersona, který vypálil z první. Zablokovaná střela se odrazil zpět ke Sterlingovi, který už neváhal a sám vystřelil. Střele však dal opačnou faleš a zamířila mimo.

52

Pří rozehrávce rohového kopu již Robbie tak úspěšný nebyl a Irové ztrácí míč, Anglie navíc může jít do rychlého protiútoku.

Nebezpečná standardní situace Robbieho Bradyho

52

Exekuce volného přímého kopu se ujal Robbie Brady, který standardku opět kompl dobře. Jeho přízemní centr těsně skočil před Hartem, a ten raději míč poslal na roh!

51

Na druhé straně se nedovoleným zákrokem prezentoval Chris Smalling, který poslal k zemi Seamuse Colemana. Irsko tak má k dispozici zajímavou standardní situaci.

50

Tak teď však Irové udělali na útočné polovině velku chybu v rozehrávce a dopředu se řítil Phil Jones. Obránce United skvěle načasoval přihrávku na Wayna Rooneyho. Ten však nedokázal v běhu zpracovat míč a sám si jej ukopl! Jinak by šel útočník Anglie sám na Westwooda!

49

Dlouhý nákop gólmana Keirena Westwooda dolétl až k Bertrandovi, který raději zarhál míč do zámezí a Irsko bude vhazovat!

48

Velmi zajímavou přihrávku na hranici vápna dostal Wayne Rooney. Útočník United však v rozhodujícím okamžiku ztratil rovnováhu a upadl. I v pádu se pokoušel postrčit míč na Lallanu, přihrávku však zachytil Coleman.

47

Do velmi ostrého souboje u postranní čáry šel James Milner s Jeffe Hendrickem. Hůře skončil anglický záložník, který souboj neustál a skončil na zemi.

46

První dvě střídání provádí domací stratég Martin O´Neil, který stahuje ze hřiště McGoldricka, kterého nahrazuje kanonýr Shane Long. Druhé střídání se týká Jamese McCarthy, který odchází a je narahzen Jamesem McCleanem.

46

Začal druhý poločas.
První poločas na Aviva Stadium nabídl vcelku zajímaovu podívanou. Oba týmy zvolily od začátku velmi opatrnou taktiku a do šancí se dostávaly sporadicky. Do první zajímavější příležitosti se dostal Brady, který pálil těsně mimo branky Joa Harta. Velmi zajímavou ránu vyslal v závěru poločasu Adam Llalana. Jeho pokus letěl také mimo branku.

Vše tak nasvědčuje, že střetnutí těchto soupeřů skončí opět remízou, pokud by se tak stalo bylo by to již popáté v řadě! Druhý poločas na Aviva Stadium začne přibližně v 15:02!

45+1

První poločas skončil.

45+1

Z levé strany se pokoušel odcentrovat McGeady, což se mu také povedlo. Jeho centr přeletěl všechny ve vápně a vcelku překvapil Bertranda, který však situaci zvládl a míč odkopl.

45

Hlavní arbitr nastavuje pouhou jednu minutu nad rámec základní hrací doby!

Zajímavá střela Lallany na branku nemířila

44

Levá strana Anglie je v posledních minutách daleko živější! Bertrand společně s Milnerem vykombinovali pozici pro Adam Lallanu, který si udělal dva tři kroky do středu a vypálil. Jeho tvrdá rána proletěla nad břevnem!

43

Velmi tvrdou kosu nyní předvedl ve středu pole Jamese McCartyho, který zajel pod nohy Jacka Wilshera. McCarthy vidí žlutou kartu, první v tomto zápase!

42

Llalana zakombinoval na levé straně společně s Bertrandem, který předal míč do běhu Milnerovi. Záložník City předával míč na "desítku", kam si nabíhal Henderson. Dříve však zdě byl O´Shea.

41

Rozehrávky se ujal Adam Llana, jehož centr byl lehce přetažený a vyskakující Smalling na míč nedosáhl. Následně se u postranní čáry svedl souboj mezi McGeadym a Wilsherem. Nedovoleným zákrokem se nakone provinil anglický záložník.

40

Mladý levý obránce Ryan Betrand potvrdil své útočné choutky a vydal se na útočný výlet. Jeho postup zastavil až faul Jeffa Hendricka. Anglie tak má k dispozici zajímavou standardní situaci!

39

Do tísněš se na levé straně dostal James Milner. Ten si pomohl přihrávkou na Ryana Bertranda, u kterého byl velmi rychle Murphy. Právě od irského útočníka se však odrazil míč do zámezí.

38

Angličané dodrželi chování fair-play, sportovně vrátili míč a může se pokračovat ve hře!

37

Na pravé straně si Phil Jones krásně narazil s Raheemem Sterlingem a mohl postupovat vpřed. Obránce United se pokoušel najít ve vápně Wayna Rooneyho, našel však pouze nohu stopera Wilsona.

Následně na zemi zůstal ležet Raheem Sterling, kterého velmi důrazně dohrál Robbie Brady. Zde měla přijít žlutá karta, která však udělena nebyla.

36

Exekuce standardní situace se dostal Robbie Brady, který kope standardky velmi dobře. Tentokrát našel za obranou hlavu Daryho Murphyho, který však vypadal hodně překvapeně a poslal míč mimo branku!

35

Jack Wilshere se ve středu pole provinil nedovoleným zákrokem. Jeff Hendrick byl v souboji s Hendersonem, nicméně přilétl Wilshere a poslal Ira k zemi.

33

Anglie se pokoušela o zajímavý signál, který měl nachytat irskou obranu. Realizace však Anglii vůbec nevyšla a od diváků schytala potupný potlesk.

33

Nedovoleným zákrokem se provnil James McCarthy, kteýr poslal k zemi Jordana Hendersona a Anglie bude mít k dispozici zajímavou standardní situaci!

32

Z opačné strany se pokoušel centrem někoho najít Wilshere, který je zatím velmi aktivní. Jeho přetažený centr však nikoho nenašel a míč na hrací ploše nestihl ani rychlonohý Sterling.

31

Exekuce rohového kopu se ujal Adam Llalana, kterému se však centr vůbec nepovedl a míč přelétl všechny ve vápně a doskákal do zámezí na druhé straně.

30

Na pravé straně Phill Jones posunul míč vpřed na Sterlnga, který se pokoušel odcentrovat. Do souboje však přilétlm ve skluzu McGeady a má zablokoval na roh.

29

Dlouhý nákop Marca Wilsona směřoval na hrot k McGoldrickovi. Tentokrát si však Smalling počínal v hlavičkovém souboji ideálně a míč má Hart.

28

Anglie je zatím v kombinaci o hodně lepší a má pozemní výhodu, nicméně Irsko se již dostalo do dvou slibných šancí. To Anglie zatím ani do jedné.

Velká šance Bradyho

27

Irsko podnikl velmi rychlý protiútok, který započal vlastně gólman Westwood. Následně podcenil hlavičkový souboj Smalling a McGoldrick přiťuknul míč hlavičkou Bradymu, který se řítil na Harta po pravé straně. Jeho rána na vzdálenější tyč mířila těsně mimo!

26

John O´Shea zvolil zpáteční přihrávku ke gólmanovi Keirenu Westwoodovi. Přihrávka však neměla adekvátní rychlost a Westwood se dostal pod tlak napadajícího Rooneyho. Ir však situaci zvládl.

25

Jack Wilshere nyní vymýšlel přihrávku na svého kapitána, který si nabíhal za obranu. Rooney si však náběh špatně načasoval a neměl šanci stihnout míč na hrací ploše.

24

Wilshere předal míč do středu Llalanovi, který byl ihned po přebrání míče poslán k zemi McGoldrickem. Rozhodčí signalizuje výhodu a Anglie může jít dopředu.

23

Teď se do kombinace přidal James Milner, což očividně neměl dělat. Jeho "prostrkávačka" do vápna na Wayna Rooneyho se vůbec nepovedla!

22

Překvapení v sestavě Anglie levý obránce Ryan Bertran si výborně naběhl na dlouhý pas Wilshere a Anglie může nadále kombinovat na útočné polovině.

21

Raheem Sternilg je zatím na pravé straně hodně aktivní. Jeho poslední centr se snesl na hlavu Rooneyho, ten však míč příliš nečekal a zakončení se mu vůbec nepovedlo.

20

Phil Jones našel na pravé straně naběhnutého Raheema Sterlinga, který se pokusil odcentrovat. Jeho pokus obětavě zablokoval Coleman, který míč ještě zachytil na hrací ploše a proti Milnerovi vybojovat autové vhazování!

19

Obrana Irska se velmi rychle zformovala a zastavila postupný útok Anglie. Henderson tak raději zařadil zpátečku a vrací míč k stoperu Smallingovi a Anglie začíná odznovu.

18

Skvělý Wilshere! Záložník Arsenalu se opět nebál jít tvrdě do souboje, tentokrát s Hendrickem a míč ve středu získal. Anglie tak může jít do protiútoku.

18

Následný rohový kop McGeadyho však pro branku Joa Harta žádné nebezpečí neznamenal. Obrana hostujícíh celku vysoký centr odvrátila.

Velmi důležitý obraný zákrok Rooneyho

17

To už vypadalo zajímavěji! Volný přímý kop rozehrál Robbie Brady, jehož centr se snášel na zadní tyč, kam doklouzával Dary Murphy. Těsně před ním však míč poslal na roh Rooney!

16

Velmi dobrý zápas zatím hraje David McGoldrick. Tento hráč na sebe opět upoutal pozornost, když byl faulovaný ve středu pole Jamesem Milnerem!

15

Wilshere takovým obranným obloučkem odkopl míč, ten však nalezl pouze Seamuse Colemana a Irsko se opět dostává do postupné kombinace na útočné polovině.

14

Sterling s Lallanou kombinovali na levé straně. Mladý útočník předal míč svému spoluhráčovi z Liverpoolu, a ten odcentrovat. Ve vápně byl pouze Wayne Rooney, který se přes dvojblok irských stoperů k hlavičce nedostal.

13

Na levou stranu dostal opět zajímavý míč Aaron McGeady, který si věděl rady s Jordanam Hendersonem a dokázal odcentrovat. Ve vápně si na míč věřil McGoldrick, avšak důrazný Smalling ho nenechal vyskočit.

12

Oba týmy zatím hrají velmi opatrně a bojí se neudělat chybu. O něco aktivnější je zatím Irsko, které se již dostalo do pár slibných šancí.

10

Jack Wilshere odvedl ve středu pole výbornou práci, když se nebal zajet pod nohy Glenna Whelana. Čistým způsobem vybojoval míč a Anglie může kombinovat.

9

Wayne Rooney vzal útočnou akci na sebe a chtěl si podržet míč na hranici vápna a následně vypálit. Jeho akci však zmařil Wilson, který přilétl do souboje jako tank a poslal Rooneyho k zemi. Sudí Hunter faul neodpískal, čímž útočníka United pořádně namíchl.

8

Exekuce již druhého irského rohového kopu se ujal Aaron McGeady. Jeho nadýchaný centr se snášel na malé vápno. Joe Hart šel do vzduchu a míč vyboxoval.

8

Z levé strany nyní odcentroval Brady, na jehož centr si nabíhal McGoldrick. Těsně před ním však míč odvrátil na rohový kop Chris Smalling.

7

Uspávací taktika vyšla a zničehonic poslal pas za obranu Brady. Na ten si naběhl Aaron McGeady, který se k centru nedostal. Irsko je však i nadále u míče.

6

Irové nyní zvolili vyčkávací taktiku. Kombinují na vlastní polovině a posílají si míč ze strany na stranu. Anglie pouze napadá, avšak nikterak aktivně.

5

Za nepřesným centrem Wilshera mířil Ir James McCrathy, avšak podklouzl a míč stihl zahrát pouze do zámezí a Anglie bude vhazovat.

4

Velmi odvážný průnik středem hřiště podnikl Seamus Coleman, kterého poslal k zemi Wayne Rooney. Myslím, že Roy Hodgson svému hráči tento zákrok vyčítat nebude, neboť hasil hrozící nebezpečí protiútoku.

3

Jack Wilshere viděl na pravé straně volného Jordana Hendersona, který včas vystartoval za míčem, avšak záložník Arsenalu poslal přihrávku příliš rychlou.

2

John O´Shea se pokoušel vysunout svého spoluhráče McGoldricka na levé straně. Přihrávku však neposlal přesnou a Smalling míč odkopl. Právě John O´Shea následně zahrál rukou.

2

Na rohový kop Aarona McGeadyho si naskočil Dary Murphy, jehož hlavička nešla přímo na branku, avšak k teči se málem dostal McGoldrick. Situaci pohlídal Joe Hart, který míč lapil do svých rukavic.

1

Hlavní arbitr Arnold Hunter právě zahájil dnešní utkání! Výhodu úvodního výkopu měli domácí Irové. Míč do vápna hned v úvodu dostal McGoldrick, který se dostal i ke střele. Tu však zablokoval Gary Cahill na roh.

1

Utkání právě začalo.
Ještě jednou hezké odpoledne! Týmy Irska i Anglie jsou již nastoupeni na hrací ploše a za pár malých okamžiků samotné utkání začne!
Úvodní sestavy:

Irsko: Westwood – Brady, Wilson, O´Shea, Coleman – McGeady, McCarthy, Whelan, Hendrick – McGoldrick, Murphy
Náhradníci: Pearce, Christie, Forde, Meyler, Randolph, Arter, McClean, McShane, Keogh, Given, Long, Quinn, Ward, Hoolahan, Walters

Anglie: Hart – Bertrand, Smalling, Cahill, Jones – Lallana, Milner, Wilshere, Henderson, Sterling – Rooney
Náhradníci: Townsend, Austin, Delph, Vardy, Gibbs, Clyne, Jagielka, Barkley, Green, Heaton, Walcott, Cleverley.
Hezké nedělní odpoledne všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Klubová sezóna je již uzavřena, avšak na začátku června bude pokračovat kvalifikace na ME 2016. Týmy však využívají možnosti přípravných duelů. My se společně zaměříme na velmi zajímavé utkání mezi Irskem a Anglií! Úvodní výkop je naplánován na Aviva Stadium v 14:00 a u textového onlajnu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
IRSKO
Irové zvolili dnešní zápas jako přípravu na kvalifikační utkání, které Irsko sehraje v sobotu doma se Skotskem. I tento duel bude pro svěřence Martina O´Neilla velmi pikantní!

Reprezentace Irska odehrála v letošním kalendářním roce pouze jediné utkání. V rámci kvalifikační skupiny D se Irsko představilo doma s Polskem. Poláci se dostali do vedení a domácím se podařilo vyrovnat až v nastavení, kdy se trefil Shane Long! Kvalifikace se zatím pro Irsko nevyvíjí zrovna nejlépe. Po pěti kvalifikačních duelech mají na kontě osm bodů a na druhé Německo a třetí Skotsko ztrácí body dva. Nadcházející duel se Skotskem tak bude opravdu velmi důležitý!

Irové jsou v posledních zápasech velmi jistý na domácí půdě. V posledních pěti utkáních ani jednou neprohráli, z toho pouze jednou remízovali. Nastříleli celkem čtvrtnáct branek a pouze dvě inkasovali! Na domácí prostředí se tak budou jistě spoléhat i dnes!

Mezi důležité postavy irského výběru patří záložník Evertonu Aiden McGeady. Útočník Southamptonu Shane Long, nebo nestárnoucí legenda irské kopané Robbie Keane!
ANGLIE
Tým Albionu je v přípravě na kvalifikační utkání, které odehraje v neděli ve Slovinsku. Výběr Roye Hodgsona by se rád dobře naladil a jistě by přivítal dnešní výhru! Anglie však nemá s Irskem dobrou bilanci. Na výhru nad tímto týmem čeká Albion již od roku 1985! Poslední čtyři střetnutí těchto zemí skončily remízou 1:1!

V kalendářním roce 2015 odehrála Anglie celkem dva duely. Ten první v rámci kvalifikace na Euro 2016, kdy v domácím prostředí přivítala Litvu! Albion zápas opanoval poměrem 4:0. Poslední utkání odehráli svěřenci trenéra Hodgsona na italské půdě. V rámci přátelského zápasu remízovali 1:1. Výborné výsledky zatím dosahuje Anglie v evropské kvalifikaci. Po pěti odehraných zápasech je zatím stoprocentní a drží si šestibodový náskok před druhým Slovinskem.

Mezi důležité postavy anglického výběru můžeme zařadit brankáře Joa Harta, nebo záložníka Jacka Wilshera. V útoku má výsostní postavení útočník Manchesteru United Wayne Rooney!

Irsko – Anglie

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   43. McCarthy (IRL)

Irsko: Westwood – Brady, Wilson, O´Shea (C), Coleman – McGeady, McCarthy, Whelan, Hendrick – McGoldrick, Murphy
Náhradníci: Pearce, Christie, Forde, Meyler, Randolph, Arter, McClean, McShane, Keogh, Given, Long, Quinn, Ward, Hoolahan, Walters

Anglie: Hart – Bertrand, Smalling, Cahill, Jones – Lallana, Milner, Wilshere, Henderson, Sterling – Rooney (C)
Náhradníci: Townsend, Austin, Delph, Vardy, Gibbs, Clyne, Jagielka, Barkley, Green, Heaton, Walcott, Cleverley

Rozhodčí: Arnold Hunter