Menu

Fotbal

Mistrovství světa U20

Fidži – Uzbekistán

0:3

konec (0:0)

07.06.2015, 04:00 • Toll Stadium (Whangarei) • Skupina F • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 10.0 7.4 1.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Mirjamov KOSIMOV - 0:3

90+2

Uzbekistán právě vstřelil branku!
Uzbekistán se přecijen v samotném závěru prosazuje! Na začátku akce byl na pravé straně Chamrobekov, který ve vápně našel volného MIRJAMOLA KOSIMOVA, ten poslal míč k tyči a dává na 3:0!

86

Druhou žlutou kartu týmu Fiji vidí Nickel Chand, který u rohového praporku ošklivě fauloval Sochibova.

84

Uzbekistán provádí poslední změnu v dnešním zápase. Útočník Eldor Šomurodov se dnes dokázal jednou prosadit a zaslouženě odchází ze hřiště. Na posledních pár minut se na trávník podívá Chursanov.

74

Své druhé střídání provádí talé trenér Ravšan Chajdarov, který střídá Dostonbeka Chamdamova a na trávník přichází Kosimov.

74

Fiji provádí poslední změnu v dnešním utkání! Ze hřiště odchází pravý obránce Prasad, kterého nahrazuje Mohammed Khan.

69

Střídání v týmu Fidži: ze hřiště odchází Waranaivalu, přichází Rao.
Střídání v týmu Fidži: ze hřiště odchází Hughes, přichází Gabriel.

Zabišill URINBOJEV - 0:2

63

Uzbekistán právě vstřelil branku!
Tak to je těžký direkt pro Fiji! Uzbekistán se prosazuje podruhé běhěm jedné minuty! Středem hřiště prošel Šomurodov, který našel ve vápně volného ZABIŠILLA URINBOJEVA. Útočník Uzbekistánu se prosazuje střelou, která prošla pro tělem Nairubeho!

Eldor ŠOMURODOV - 0:1

62

Uzbekistán právě vstřelil branku!
Uzbekistán jde necelou půlhodinku před koncem utkání do vedení! Uzbekistán vybojoval rohový kop, který hráči rozehráli na krátko. Z levé strany poslal do vápna centr Chamdamov, jehož centr našel hlavu ELDORA ŠOMURODOVA, a ten s obrovskou dávkou štěstí překonal Nairubeho. Brankář Fiji si tento gól za raméček rozhodně nedá!

60

Saula Waqa si v souboji s Sochibovem počínal hodně tvrdě a zasáhl hráče Uzbekistánu do hlavy. Za "odměnu" vidí žlutou kartu!

46

Tým Ravšana Chajdarova provádí první změnu v tomto utkání. Ze hřiště odchází nevýrazný Dostonbek Tursunov, kterého nahrazuje Churšid Gijosov.

Hlavička Chamdamova mířila nad branku

40

Po delší době nějaká první vážnější situace! Na levé straně se otevřel prostor před Chamdamovem, který ho využil k odcentrovaní. Na jeho zajímavý centr si naběhl Urinbojev, avšak jeho hlavička směřovala těsně nad branku!

31

Uzbekistán zatím hráče Fiji vůbec nešetří! Velmi ostrým nedovoleným zákrokem na Tuivanu se prezentoval Odiljon Chamrobekov, který uviděl od hlavního arbitra zaslouženou žlutou kartu!

Dvojité břevno v podání Uzbekistánu

9

Obrovské štěstí teď měla obrana Fiji! Na levé straně udělal prostor Chamdamov pro Komilova, který poslal do vápna zajímavý centr. Na ten si naskočil Šomurodov, ten trefil břevno! Míč se odrazil na nohu Urinbojev, i on však napálil pouze brankovou konstrukci!

6

Saula Waqa se velmi rychle přesunul na útočnou polovinu. Zde ho poslal hodně tvdým zákrokem k zemi Dostonbek Tursunov, který může být rád, že vidí pouze žlutou kartu!

První větší příležitost zápasu

3

Uzbekistán něml výhodu volného přímého kopu. Rozehrávky se ujal Chamdamov, který to zkusil přímo. Míč směřoval do středu branky, nicméně Nairube nepředvedl ideální zákrok. K dorážce se dostal Chamrobekov, i tu však Nairube pokryl!

Fidži – Uzbekistán

0:3

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 62. Šomurodov, 63. Urinbojev (Šomurodov), 90+2. Kosimov (Chamrobekov)

Karty:   60. Waqa (FIJ), 86. Chand (FIJ) – 6. Tursunov (UZB), 31. Chamrobekov (UZB)

Fidži: Nairube – Naidu, Dreloa, Sivoki, Prasad – Hughes (69. Gabriel) – Chand, Waranaivalu (69. Rao) – Verevou, Waqa – Tuivuna
Náhradníci: Khan, Rao, Gabriel, Toma, CHand, Buksh, Mansoor, Raju, Deo, Naidu

Uzbekistán: Chamrajev – Komilov, Tursunov (46. Gijosov), Abdullajev, Ašurmatov – Šukurov, Chamrobekov, Sochibov – Chamdamov, Urinbojev, Šomurodov.
Náhradníci: Karimov, Kosimov, Talipov, Sidikov, Otachonov, Gijosov, Normurodov, Azimov, Chursanov, Ergašev