Menu

Hokej

KHL

Barys Nur-Sultan – Traktor Čeljabinsk

4:2

konec (1:1, 1:1, 2:0)

30.12.2014, 14:00 • Sport Complex • Petr Frömel

Tipsport: 1.9 4.1 3.16 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nigel DAWES - 4:2

58:44

Astana právě vstřelila branku!
Je rozhodnuto. Bochenski vyhodil puk do útočného pásma, rychle se za ním vydal jeho spoluhráč NIGEL DAWES, který nejprve obehrál hezky protihráče a poté jednoduše zakončil do prázdné brány.
Asistence: Brandon Bochenski a Dustin Boyd.

58:39

A hosté to zkouší v šesti bez brankáře.

56:01

Domácí teď měli štěstí, po střele jednoho z hokejistů Čeljabinsku se kotouč odrazil od břevna Lacovy brány.

52:29

Dawes mohl náskok svého mužstva ještě zvýšit, zůstal zcela sám před brankářem, ale nedokázal zakončit přesně.

Roman STARČENKO - 3:2

51:24

Astana právě vstřelila branku!
Po střele od modré čáry vyrazil Garnett kotouč pouze před sebe, puk se následně dostal na hůl nekrytého ROMANA STARČENKA, který poté zavěsil do volné části hostující svatyně. Kazašský mančaft jde poprvé v utkání do vedení.
Asistence: Mike Lundin.

44:06

Dawes se dostal sám před Garnetta, ve velké šanci ale mířil pouze do jeho výstroje. Teď mohou domácí hodně litovat.

39:33

Bochenski mohl těsně před koncem poslat svůj tým poprvé v zápase do vedení. Letící puk si rukou položil na zem, zničehonic se ocitl sám před brankářem, mířil pod horní tyč, ovšem nepřesně.

Roman STARČENKO - 2:2

36:08

Astana právě vstřelila branku!
ROMAN STARČENKO si vyměnil puk s Antropovem, poté chvíli počkal, možná rozmýšlel, zda nepřihrát zpět, avšak nakonec zvolil ránu pod břevno a ta se mu povedla náramně. Garnett neměl šanci.
Asistence: Nikolaj Antropov a Nikita Michailis.

Andrej POPOV - 1:2

33:51

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Hosté přeci jen využívají přesilovou hru. Pět vteřin před návratem Blochina na ledovou plochu vypálil od modré Aťušov, jeho pokus ještě Laco vyrazil, ale na dorážku ANDREJE POPOVA už byl krátký. Puk skončil přesně pod břevnem.
Asistence: Vitali Aťušov a Maxim Kondratjev.

31:56

Hosté si zahrají přesilovou hru. Vyloučen Blochin (AST) na 2+2 minuty za hrubost a Gubarev (CLJ) na 2 minuty za hrubost.

28:02

Obrovská šance Astany. Po ráně od modré se k odraženému kotouči dostal Puškarjov, Garnett ležel na zemi, ovšem domácí hokejistovi se nepodařilo trefit prázdnou bránu, zamířil jen do hráče před sebou.

25:30

Vyloučen Davydov (CLJ) na dvě minuty za podražení.

Nigel DAWES - 1:1

19:28

Astana právě vstřelila branku!
Tak teď bych určitě nechtěl být v kůži hostujícího brankáře, který sice po celou první třetinu svůj tým držel výbornými zákroky, ovšem tohle si za rámeček rozhodně nedá. Lundin chtěl založit jeden z posledních útoků a puk nahodil na bránu, kotouč se odrazil od zadního mantinelu a Garnett jej chtěl hokejkou odpálit do bezpečí, ovšem netrefil jej a puk mu projel mezi betony před zcela prázdnou bránu, kam jej dojel NIGEL DAWES a pohotově jej poslal za brankovou čáru.
Asistence: Mike Lundin a Dustin Boyd.

18:02

Až teď v obrovské šanci domácí tým, za Garnettem zvonila jeho levá tyč.

14:05

Síly na ledě se vyrovnají, za držení je vyloučen Růžička (CLJ).

12:36

Hosté si zahrají první přesilovku. Za zdržování je vyloučen Rudenko (AST).

11:57

Garnett je zatím k nepřekonání a přivádí domácí střelce k zoufalství. Nyní si na něm vylámal zuby Boyd, který se dostal sám před brankáře, ale bekhendem zamířil jen do jeho výstroje.

Vjačeslav OSNOVIN - 0:1

10:02

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
VJAČESLAV OSNOVIN objel domácí bránu, poté pálil z otočky a trefil se přesně do volného místa svatyně kazašského mužstva. Laco byl možná trochu touto ranou překvapený a nezasáhl tak, jak by chtěl.
Asistence: Francis Pare.

Barys Nur-Sultan – Traktor Čeljabinsk

4:2

konec (1:1, 1:1, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 20. Dawes (Lundin, Boyd), 37. Starčenko (Antropov, Michailis), 52. Starčenko (Landin), 59. Dawes (Bochenski, Boyd) – 11. Osnovin (Pare), 34. Popov (Aťušov, Kondratjev)

Barys Nur-Sultan: Laco (Poluektov) – Dallman, Lundin, Semjonov, Blochin, Savčenko, Bartulis, Ryspajev, Ibrajbekov – Bochenski, Boyd, Dawes – Starčenko, Antropov, Rudenko – Puškarjov, Upper, Michailis – Romanov, Poliščuk, Gavrilin.

Traktor Čeljabinsk: Garnett (Děmčenko) – Borodkin, Quint, Martynov, Kondratjev, Aťušov, Davydov, Vasilčenko – Čistov, Bulis, Panov – Popov, Pestunov, Glinkin – Osnovin, Růžička, Pare – Gubarev, Kokujov, Kručinin.

Rozhodčí: Bělov, Romasko – Majtak, Prošich

Diváci: 4070

Průběh zápasu
1. třetina
10:02
12:36
14:05
19:28
Po 1. třetině
2. třetina
25:30
31:56
33:51
36:08
Po 2. třetině
3. třetina
51:24
58:44
Konec