Menu

Fotbal

FORTUNA:LIGA

SK Slavia Praha – FK Pardubice

3:0

konec (0:0)

25.02.2024, 15:00 • Fortuna Arena, Praha-Vršovice • 22. kolo • Michal Nussbauer

Tipsport: 1.11 9.97 24.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

84

Střídání v týmu FK Pardubice:
ze hřiště odchází Kryštof Daněk, přichází Štěpán Míšek.

81

Provod pronikl do vápna a míč od něj doputoval ke Zmrzlému, který asi ještě mohl připravit snadný gól Chytilovi před prázdnou bránu. Namísto toho se ale rozhodl zakončovat slabší pravačkou a opět nechat vyniknout Budinského.

78

78. Tijaniho obstřel skončil na tyči

78

Nechybělo mnoho a Chytil si mohl vyzkoušet také roli asistenta. Na středu hřiště udržel míč a adresoval jej Tijanimu, který pálil po šikovném zpracování míče za nohou. Dělová rána z jeho pravačky ale pouze rozezvučela tyč.

76

Střídání v týmu FK Pardubice:
ze hřiště odchází Ondřej Kukučka, přichází Kamil Vacek,
ze hřiště odchází Laurent Kissiedou, přichází Emil Tischler,
ze hřiště odchází Vojtěch Patrák, přichází Vojtěch Sychra.

74

74. Mojmír CHYTIL - 3:0

74

Slavia právě vstřelila branku!
Během sedmi minut odskakuje Slavia na tříbrankový rozdíl, je už definitivně rozhodnuto. A kdo že se o to postaral? Jméno střelce bych asi psát ani nemusel, ale přesto: Byl to MOJMÍR CHYTIL, jenž tak kompletuje hattrick. Tentokráte využil pěknou zpětnou přihrávku Provoda a placírou z první zamířil mimo dosah Budinského.

72

72. Mojmír CHYTIL - 2:0

72

Slavia právě vstřelila branku!
MOJMÍR CHYTIL – FK Pardubice 2:0. Útočník sešívaných přidal druhou branku duelu, tentokráte to měl ale o parník jednodušší. Po přihrávce Ševčíka totiž směrem na Budinského doslova letěl Provod, jehož gólman Pardubic ještě vychytal. Balon ale odrazil jen k Chytilovi, který z bezprostřední blízkosti rozvlnil síť.

70

Střídání v týmu SK Slavia Praha:
ze hřiště odchází Igoh Ogbu, přichází Tomáš Holeš.

Střídání v týmu FK Pardubice:
ze hřiště odchází Ladislav Krobot, přichází Tomáš Zlatohlávek.

67

67. Mojmír CHYTIL - 1:0

67

Slavia právě vstřelila branku!
Domácí si mohou hlasitě odfrknout, konečně překonali obranný val soupeře. Pěknou kombinaci po pravé straně rozjel Douděra, jenž prostrčil merunu na Masopusta. Centr zkušeného univerzála z brankové čáry našel přesně nabíhajícího MOJMÍRA CHYTILA, který potvrdil svoji střeleckou formu a hlavičkou nedal Budinskému šanci zasáhnout. 1:0!

63

Střídání v týmu SK Slavia Praha:
ze hřiště odchází Malick Diouf, přichází Ondřej Zmrzlý,
ze hřiště odchází Conrad Wallem, přichází Lukáš Masopust.

56

56. Tijani spadl ve vápně, penalta z toho nebyla

56

Zase nic! Po Douděrově autu se k zakončení z otočky chystal Tijani, balon ale nezasáhl. Jeho parťák Chytil ano, jenže proti ráně z bezprostřední blízkosti se opět zaskvěl Budinský, který o chvilku později nepustil za záda ani střelu Ogbua z úhlu.

56

Žlutá karta pro tým FK Pardubice (Michal Hlavatý).

52

Už to vypadalo o mnoho lépe. Ševčík takřka bezchybným centrem trefil přímo hlavu Ogbua, jehož zakončení ale skvěle kryje zatím neprůstřelný Budinský.

47

Teď se Chytil vydal do brejku a situaci vyřešil lépe, počkal si na ideální moment a přes Kukučku přihrál Tijanimu. Ten se rozhodl pro zakončení z první, které Budinský v pádu dokázal chytit.

46

Střídání v týmu SK Slavia Praha:
ze hřiště odchází Mick Van Buren, přichází Mojmír Chytil,
ze hřiště odchází Christos Zafeiris, přichází Lukáš Provod.

45+6

Žlutá karta pro tým FK Pardubice (Michal Surzyn).

45

Ševčíkův povedený centr nalezl nabíhajícího Tijaniho, ten ale z nadějné pozice minul branku. Veliká škoda pro Slavii, gól do šatny by se jí zatraceně hodil.

41

Žlutá karta pro tým FK Pardubice (Vojtěch Patrák). Způsobil ji faul na Douděru ve střední třetině hřiště. Domácí wingbek sice moc dobře věděl, že k souboji dojde a nohu nechal na zemi, jenže o nedovolený zákrok (zralý na kartu) se jednalo i tak.

36

36. Wallemovu tutovku zneškodnil Budinský

36

Fenomenální Budinský nadále drží Pardubické akcie na potřebné výši. Tentokráte reflexivně vyrazil zakončení Wallema, který předtím skvělou přešlapovačkou obalamutil Chlumeckého. Na brankáře Východočechů byl ale zatím krátký.

21

21. Wallemovu bombu vyrazil Budinský

21

Wallem se za šestnáctkou nerozpakoval a napřáhl k ráně z dálky, jíž ale dokázal Budinský vyrazit před sebe. Van Buren následně prostrkával míč Dioufovi, jenže ten jeho záměr nepochopil.

18

18. Po průniku Zafeirise zakončil pohotově Tijani

18

Slavia i nadále soupeře jako citron. Tentokráte se Zafeiris proháčkoval do vápna, načež míč vypíchl zřejmě Kukučka k Tijanimu. Forvard sešívaných bez přípravy vypálil, tygřím skokem k tyči mu ale radost překazil Budinský.

SK Slavia Praha – FK Pardubice

3:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 67. Chytil (Masopust), 72. Chytil, 74. Chytil (Provod)

Karty:   41. Patrák (PCE), 45+6. Surzyn (PCE), 56. Hlavatý (PCE)

Držení míče: 71 % : 29 %.
Střely na branku: 16:1. Střely mimo: 8:2. Rohy: 15:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:12.

SK Slavia Praha: Mandous – Vlček, Ogbu (70. Holeš), Zima – Douděra, P. Ševčík (C), Zafeiris (46. Provod), Diouf (63. Zmrzlý) – Wallem (63. Masopust) – Van Buren (46. Chytil), Tijani.
Náhradníci: O. Kolář – Sinyan, Tecl, Bořil, Ogungbayi, Tomič.

Trenér: Jindřich Trpišovský

FK Pardubice: Budinský – Mareš, Kukučka (76. Vacek), Chlumecký, Surzyn – Daněk (84. Míšek), Kissiedou (76. Tischler), Solil, Hlavatý (C) – Krobot (70. Zlatohlávek), Patrák (76. Sychra).
Náhradníci: Šmíd – Donát, Černý, Darmovzal, Mukwelle.

Trenér: Radoslav Kováč

Rozhodčí: Radina – Váňa, Leška