Menu

Hokej

Mládežnické MČR krajských výběrů

Jihočeský kraj – Zlínský kraj

9:4

konec (3:1, 3:0, 3:3)

21.01.2022, 16:00 • Skupina B • Helena Hegeďová

Třetí třetina byla na góly nejbohatší, ale pětibrankový rozdíl, s kterým končilo druhé dějství, zůstává. Zlínský kraj totiž tentokrát na každou ze tří jihočeských branek dokázal odpovědět, k výraznějšímu snížení soupeřova náskoku už se však nedostal. (17:50:40)

Konec zápasu.

44:41

Utkání už se víceméně dohrává. V útočném pásmu se však drží Zlínský kraj.

42:37

Zlínský kraj právě vstřelil branku!
Také na tuto branku Jihočechů Zlínský kraj pohotově odpovídá. ŠIMON PLÁŇAVA jel na Klimeše úplně sám. Nejprve gólmana rozpohyboval a následně i překonal střelou mezi betony. Asistence: Kamil Večerka.

42:07

Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
VOJTĚCH BERAN sebral kotouč hned po buly ve středním pásmu, obešel obránce Zlínského kraje a od pravé tyče zakončil k lapačce soupeřova brankáře. Asistence: Vlastimil Blažek.

41:58

Na hranici útočného pásma zůstal ležet jeden z jihočeských obránců, který se za pomoci spoluhráči těžce zvedá z ledu. Snad bude v pořádku.

41:50

Zlínský kraj se do útočného pásma probojoval, výrazněji však Klimešovu branku neohrozil. Jihočeši se po minutě, kterou strávili pod tlakem soupeře, osvobozují vyvezením puku mezi modré čáry.

40:36

Při hře pět na pět se do útočného pásma nastěhovali Jihočeši. Šrámkovu střelu od modré vyrazil Šimšálek do rohu kluziště, kde se kotouče chopili jeho spoluhráči, kteří se teď snaží o rozehrávku.

40:18

Zpět ve hře už je také Večerka. Série vyloučení na obou stranách neměla na podobu skóre žádný vliv.

39:41

Jihočeský kraj hraje v plném počtu. Začíná jeho zkrácená přesilovka.

39:24

Beran je zpět na ledě a ihned se zapojuje do kombinace. Zlínští obránci jej však z trestné lavice nenechali odjet daleko a Beran tak o puk přišel na levém kruhu útočného pásma.

39:07

Hráči Zlínského kraje se natlačili před Klimešovo brankoviště. Nepříjemné zakončení od pravé tyče má jihočeský brankář pod kontrolou a puk přikrývá lapačkou.

38:18

Na trestnou lavici ovšem putuje i Večerka, a to za krosček. Zlínský kraj bude hrát ve čtyřech, Jihočeský ve třech.

37:57

Zlínský kraj má stejně jako v první třetině k dispozici přesilovou hru pět na tři. V ní drží soupeře pod tlakem.

37:41

Vyloučení v týmu Jihočeský kraj (Kratochvíl – 2 min., krosček).

37:24

Vyloučení v týmu Jihočeský kraj (Beran – 2 min., napadení).

37:12

Zlínský kraj právě vstřelil branku!
Zlínský kraj také reaguje gólem. VOJTĚCH MAJÍČEK byl v mezikruží v nevýhodné pozici, ale i přesto dokázal sebrat kotouč a po ledě jej poslat za nic netušícího gólmana. Asistence: Tadeáš Schmied.

36:46

Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
Jihočeši ze své kombinace a tlaku nepolevili, což přineslo jejich osmou branku. Z pravého kruhu kompletuje hattrick MARTIN HEČKO. Asistence: Jan Hlavín, Dominik Nečas.

36:40

Další branka Jihočeského kraje je na spadnutí. Hlavínovu střelu vytěsnil Šimšálek před sebe, Šrámkova rána od modré se otřela o horní tyč a končí za brankou.

36:07

Jihočechům se nepovedlo rozehrávka ve středním pásmu a u kotouče jsou ve svém pásmu jako první hráči moravského týmu.

35:24

Zlínský kraj právě vstřelil branku!
Pokus z přečíslení dva na jednoho končí v Klimešově síti. DOMINIKU KOSOVI se na pravém křídle nabízel ještě Kamil Večerka, prvně jmenovaný to ale vzal na sebe a prostřelil jihočeského gólmana k levé tyči. Asistence: Kamil Večerka, Tadeáš Schmied.

35:12

Nečasovu střelu z levého kruhu ztečoval jeden z hráčů Zlínského kraje nad vlastní branku. Šimšálek kotouč ve vzduchu chytil do lapačky.

34:50

Na Šrámkovo zakončení od modré Šimšálek neviděl, ale pokus jihočeského obránce skončil v hloučku hráčů před brankou.

34:18

Nesrsta objel branku a zakončoval k levé tyči. Zlínskému kraji ke druhé vstřelené brance chyběl opravdu kousek. Obránci soupeřova týmu ovšem ihned začali předbrankový prostor čistit a k dorážce se nikdo nedostal.

33:29

Kinterova střela z ostrého úhlu se od pravého betonu odrazila do předbrankového prostoru k Hlavínovi. Jihočeský forvard mohl zakončovat k odkryté tyči, ale kotouč mu přeskočil čepel hole a Šimšálek se stačil včas přemístit.

33:01

Hráče vidíme častěji v útočném pásmu Zlínského kraje, ten se však nemůže dostat do takových šancí, které by Klimeše výrazněji ohrozily.

32:05

Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
Na další individuální zakončení MARTINA HEČKA už ale Šimšálek nedosáhl. Jihočeský útočník se vydal do pásma úplně sám a poslal kotouč nad vyrážečku, kde se puk od gólmanské hokejky odrazil za brankovou čáru. Asistence: Bez asistence.

31:50

Brankář Zlínského kraje si poradil také s výpadem Hečka. Stejně tak na druhé straně zasáhl Klimeš proti Bětákově střele z mezikruží.

30:47

Herní tempo zpomalilo. Sám se před gólmanem Zlínského kraje objevil Kinter. S oběma jeho střelami na lapačku si Šimšálek poradil.

30:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina byla z pohledu povedených šancí poměrně vyrovnaná, vše rozsekly až závěrečné minuty, v nichž se Jihočeši dvakrát prosadili a výrazně tak navýšili své vedení.

30:00

Druhá třetina skončila.

29:50

Brankář Zlínského kraje vůbec neviděl na Kratochvílovu střelu od modré čáry. Naštěstí pro něj kotouč letěl vedle levé tyče. Na střelu druhého jihočeského obránce už Šimšálek zareagoval a zasáhl lapačkou.

28:19

Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
A je tu další radost hráčů v bílých dresech. Na přesnou přihrávku od Šimona Cézy si na pravém kruhu počkal JAN RIZÁK, jenž se prosadil přesnou střelou nad vyrážečku do bližšího horního rohu. Asistence: Šimon Céza, Vlastimil Blažek.

27:39

Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
Hra nahoru dolů přinesla radost na straně Jihočechů. Ti se po vyhraném vhazování před svým gólmanem rychlými tempy dostali na druhou stranu a MARTIN HEČKO přidává pátou branku svého celku. Asistence: Jan Hlavín, Filip Blažek.

27:22

Jihočeské nahození zlikvidovala zlínská obrana a na druhou stranu se po pravém křídle vydal Majíček. Klimeš na jeho pokus viděl a puk ukrývá ve výstroji.

26:24

Získat útočnou třetinu se však úplně nepovedlo ani Zlínskému kraji. Pláňava totiž dojel jen na vrcholky kruhů, kde narazil na značnou přesilu hráčů v bílém. Kotouč se v útočném pásmu nepodařilo udržet ani Kosovi.

25:30

Vyloučený Běták je zpět ve hře a může pomoci svému celku odrazit soupeřovu snahu dostat se do útoku. To se moravského celku v oslabení dařilo a nic Jihočechům nedávají zadarmo ani teď.

25:20

Hra i přes přesilovou hru Jihočeského kraje ztrácí na tempu. "Domácí" celek opět zakládá útok od Klimešovy brány.

24:54

Jihočeský kraj s rozehrávkou nespěchal. Jejich pokus o přechod do útočného pásma však končí pouze zakázaným uvolněním.

24:34

K další střele se aktuálně zvýhodnění Jihočeši zatím nedostali. Navíc musí rozehrávat až zpoza vlastní branky.

23:48

Jihočeský hraj po vyhraném vhazování okamžitě začal s útočnou přesilovkovou kombinací před Šimšálkem. K zakončení se z mezikruží dostal Beran, ale na gólmana Zlínského kraje nevyzrál.

23:30

Vyloučení v týmu Zlínský kraj (Běták – 2 min., vysoká hůl).

22:54

V brance Zlínského kraje končí místo kotouče Wasserbauer. Hra je přerušena. Vhazování v útočném pásmu budou mít k dispozici Jihočeši.

22:32

Řimákova střela od modré byla zblokována. Jihočeský kraj se po delší době ocitá s pukem na hokejkách ve středním pásmu.

21:54

Jihočeši hrají v plném počtu, z tlaku Zlínského kraje se však ještě nevymanili.

21:11

Na útočný výlet se vydal Vlastimil Blažek. Až k zakončení se však nedostal, jelikož jej na pravém kruhu dostihli navrátilci z řad Zlínského kraje.

20:57

Souhra Kose se Sadílkem v předbrankovém prostoru skončila střelou druhého jmenovaného. Připravený Klimeš po puku skočil a hra je přerušena.

20:41

Zlínskému kraji se ještě v přesilovce nepodařilo usadit v útočném pásmu. Oslabení Jihočeši drží kotouč mezi modrými čarami.

19:54

Vyloučení v týmu Jihočeský kraj (Hečko – 2 min., sekání).

19:25

Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
Místo toho však své vedení navyšují Jihočeši. Povedlo se jim zužitkovat rychlého protiútoku, kdy Vlastimil Blažek našel u pravé tyče připraveného SEBASTIANA PÁNKA, který do přihrávky vložil hokejku a nasměroval puk za rozpohybovaného brankáře. Asistence: Vlastimil Blažek, Vojtěch Beran.

18:56

Zlínský kraj je v plném počtu a může začít s ofenzivní akcí.

18:46

Z pravého křídla zahrozil Hečko. Šimšálek na jeho střelu viděl a u bližší tyče bez větších problémů zakročil. V posledních sekundách oslabení drží Zlínský kraj puk daleko od svého gólmana.

17:52

Šrámek opět v hlavní roli. Šimšálek střelu Filipa Blažka od modré zastavil vyrážečkou a puk putoval přímo na hokejku Šrámka, který zkoušel zakončení nad levý beton.

17:21

Jihočeši už se radovali, ale Šrámek brankáře Zlínského kraje z bezprostřední blízkosti nepřekonal.

16:56

Vedoucí tým si také před Šimšálkem vytvořil tlak. Cézovu ránu od modré ještě u levé tyče dorážel Pytlík. Vzápětí se obránce Zlínského kraje Schmied u mantinelu provinil hákováním a odchází tak na trestnou lavici.

16:30

Zlínský kraj vybojoval vhazování v útočném pásmu, ale dlouho se v něm neohřál. Buly vyhráli Jihočeši, kteří okamžitě míří do útoku.

15:19

Jihočeši se nastěhovali do útočného pásma. Bačova střela od modré čáry k levé tyči končí na betonu připraveného Šimšálka.

15:01

Začala druhá třetina.
První třetina končí dvoubrankovým vedením Jihočeského kraje, který je v tomto duelu vedený jako domácí. Tým z Čech se do vedení dostal už ve třetí minutě po povedeném individuálním zakončení, což trochu naznačilo, jakým směrem se bude utkání ubírat. Zatím všechny branky vedoucího týmu totiž padly z podobných akcí a zakončení. To hráči Zlínského kraje více kombinovali, ale trápila je koncovka. Nakonec se však prosadili v přesilové hře pět na tři.
Druhá třetina začne cca v 16:51.

15:00

První třetina skončila.

14:42

V posledních sekundách první třetiny se musí mít obrana Zlínského kraje na pozoru. Jihočeští útočníci vysílají jednu střelu za druhou.

14:23

Hra se přestěhovala na druhou stranu, kde tempo diktují Jihočeši. Bačovu střelu z mezikruží odklízí Šimšálek do rohu kluziště.

13:37

Po kombinaci Mořkovského s Majíčkem zvoní tyč za gólmanem Klimešem.

12:43

Jihočeské oslabení nám tedy přineslo po jednom gólu na každé straně. Po návratu vyloučeného Bača na led jsou v útoku aktivnější hráči Zlínského kraje.

11:20

Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
Jihočeši sice stále hrají ve čtyřech, ale své dvoubrankové vedení si berou zpět. Vojtěch Beran vyslal do brejku FILIPA KINTERA, který brankáře překonal střelou nad lapačku. Asistence: Vojtěch Beran.

10:54

Zlínský kraj právě vstřelil branku!
Zlínský kraj stihl v poslední sekundě využít přesilovku pěti proti třem. DAVID DOBEŠ poslal z levého kruhu střelu k bližší tyči, na kterou jihočeský gólman přes clonící hráče vůbec neviděl. Asistence: Alex Nesrsta.

10:40

Jihočeši jsou sice ve třech, ale to nevadilo Beranovi, který svých nečekaným výpadem zaskočil tři hráče Zlínského kraje. Nakonec se však střelec první jihočeské branky do zakončení nedostal.

10:23

Od modré pálil Nesrsta. Jeho prudká rána skončila v hloučku hráčů v mezikruží.

10:10

Vyloučení v týmu Jihočeský kraj (Bačo – 2 min., podrážení).

10:03

Jihočeši se podruhé v řadě osvobozují. Obráncům Zlínského kraje se puk na útočné modré čáře nepodařilo zachytit.

09:22

Tato přesilovka Zlínského kraje zatím vypadá lépe, než ta předchozí. Moravský celek střílí především z větší vzdálenosti a Klimeš na všechny pokusy dobře vidí.

08:54

Vyloučení v týmu Jihočeský kraj (Hečko – 2 min., hákování).

08:45

Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
Napoprvé VLASTIMIL BLAŽEK na zlínského gólmana stahovačkou nevyzrál. Poté se však s pukem na holi do předbrankového prostoru vrátil a poslal kotouč kolem Šimšálkovy levé brusle až za brankovou čáru. Asistence: Bez asistence.

08:05

Pozor však musí dávat také Šimšálek, domácí už jsou totiž v plném počtu. Na Kinterovu střelu zpoza bránícího hráče vůbec neviděl a jen se štěstím zakončil pravým betonem. Poradil si také s následnou dorážkou od levé tyče.

07:36

Sadílek tečoval Mikelovu střelu od modré. Klimeš zasahuje vyrážečkou. Zlínský kraj si poprvé v početní výhodě vytvořil tlak.

06:56

Jihočeši stále odráží nápor moravského celku a nyní se dostali také do ofenzivy. Od modré čáry nahodil puk na Šimšálkovu branku Filip Blažek. Hra je přerušena a bude se vhazovat po pravici gólmana Zlínského kraje.

06:29

Zlínští se ve své přesilovce nemohou dostat do pásma. Jihočeská čtveřice velmi dobře brání.

06:06

Oslabení Jihočeši se ihned osvobozují a vyhazují puk podél mantinelu až za Šimšálkovu branku.

06:03

Jihočeši hráli v šesti. Uvidíme tedy početní výhodu Zlínského kraje. Trest odpyká Rizák.

05:21

Vyloučený Majíček se za chvíli vrátí do hry. Zlínský kraj mezitím drží kotouč daleko od své branky.

04:29

Přesilovka jihočeského celku je zatím postavena spíše na přihrávkách. Šimšálek zasahoval pouze jednou, a to po teči Šrámka v předbrankovém prostoru.

03:29

Jihočeský kraj měl možnost navýšit své vedení, a to po střele Filipa Blažka od modré čáry. Tento pokus však Zlínští zblokovali a tok hry otočili. Po protiútoku Zlínského kraje zůstává ne ledě ležet jeden z jihočeských hráčů. Trest za faul kolenem si odnese Majíček.

02:51

Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
Jihočeši z rychlého protiútoku otevírají skóre zápasu. V přečíslení vytáhl Šimšálka z brány VOJTĚCH BERAN a následně už mu stačilo jen poslat kotouč k odkryté levé tyči. Asistence: Bez asistence.

02:25

Zlínský kraj zůstal v útočném pásmu a střelou z otočky ohrozil jihočeskou branku Pláňava. Jeho pokus končí v Klimešově náruči.

02:08

Po Kosově prudké střele na pravý beton dorážel z druhé strany brankoviště ještě Dobeš. Oba pokusy šly po ledě a Klimeš si s nimi poradil.

01:50

Za Jihočeský kraj to na sebe vzal Pytlík, který však v individuální akci nedobrzdil a sám najel do soupeřova brankáře. Hra je po posunutí branky přerušena.

01:25

Úvodní minuty jsou opravdu hodně akční. Nadvakrát zakončoval Běták. Jeho první pokus směřoval z pravého kruhu k bližší tyči, následně se dostal ještě ke střele od pravé tyče.

00:53

Na druhé straně se zakončení nepovedlo Hečkovi, ale dorážel ještě Nečas. Proti střele vytasil Šimšálek pravý beton.

00:10

Kos získal puk ve středním pásmu a po pravém křídle se s ním probojoval až na kruh útočného pásma. Mezitím už ho stihl dobruslit jeden z Jihočechů, a tak se Kos rozhodl pro přihrávku na Večerku. Druhý jmenovaný kotouč nezpracoval, a ten tak končí v rohu kluziště.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Jihočeský kraj: Klimeš (Huhmal) – Kratochvíl, Šrámek, Céza, Jaroš, Matějka, F. Blažek, Bačo (C) – Hečko, Hlavín, Vlna, Pánek, Pytlík, V. Blažek (A), Rizák, Nečas, Kinter, Beran (A).
Trenér: Jiří Hanzal

Zlínský kraj: Šimšálek (Kaděra) – Schmied, Mikel (C), Mořkovský, Řimák (A), Sadílek (A), Wasserbauer, Dobeš – Majíček, Běták, Miklas, Kos, Nesrsta, Paták, Pláňava, Valášek, Večerka.
Trenér: Richard Šebestů

Rozhodčí: Cabák – Michajličenko, Janda.
Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje u online přenosu ze zápasu Mládežnického MČR krajských výběrů ve věkové kategorie U15 mezi celky Jihočeského a Zlínského kraje.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

Jihočeský kraj – Zlínský kraj

9:4

konec (3:1, 3:0, 3:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 3. Beran, 9. Blažek V., 12. Kinter (Beran), 20. Pánek (Blažek V., Beran), 28. Hečko (Hlavín, Blažek F.), 29. Rizák (Céza, Blažek V.), 33. Hečko, 37. Hečko (Hlavín, Nečas), 43. Beran (Blažek V.) – 11. Dobeš (Nesrsta), 36. Kos (Večerka, Schmied), 38. Majíček (Schmied), 43. Pláňava (Večerka)

Jihočeský kraj: Klimeš (Huhmal) – Kratochvíl, Šrámek, Céza, Jaroš, Matějka, F. Blažek, Bačo (C) – Hečko, Hlavín, Vlna, Pánek, Pytlík, V. Blažek (A), Rizák, Nečas, Kinter, Beran (A).
Trenér: Jiří Hanzal

Zlínský kraj: Šimšálek (Kaděra) – Schmied, Mikel (C), Mořkovský, Řimák (A), Sadílek (A), Wasserbauer, Dobeš – Majíček, Běták, Miklas, Kos, Nesrsta, Paták, Pláňava, Valášek, Večerka.
Trenér: Richard Šebestů

Rozhodčí: Cabák – Michajličenko, Janda

Průběh zápasu
1. třetina
02:51 JHC 1:0 Beran
03:29 ZLK 2 Majíček, faul kolenem
06:03 JHC 2 HL příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Rizák
08:45 JHC 2:0 Blažek V.
08:54 JHC 2 Hečko, hákování
10:10 JHC 2 Bačo, podrážení
10:54 ZLK 2:1 Dobeš (Nesrsta)
11:20 JHC 3:1 Kinter (Beran)
Po 1. třetině
2. třetina
16:56 ZLK 2 Schmied, hákování
19:25 JHC 4:1 Pánek (Blažek V., Beran)
19:54 JHC 2 Hečko, sekání
23:30 ZLK 2 Běták, vysoká hůl
27:39 JHC 5:1 Hečko (Hlavín, Blažek F.)
28:19 JHC 6:1 Rizák (Céza, Blažek V.)
Po 2. třetině
3. třetina
32:05 JHC 7:1 Hečko
35:24 ZLK 7:2 Kos (Večerka, Schmied)
36:46 JHC 8:2 Hečko (Hlavín, Nečas)
37:12 ZLK 8:3 Majíček (Schmied)
37:24 JHC 2 Beran, napadení
37:41 JHC 2 Kratochvíl, krosček
38:18 ZLK 2 Večerka, krosček
42:07 JHC 9:3 Beran (Blažek V.)
42:37 ZLK 9:4 Pláňava (Večerka)
Konec