Menu

Fotbal

Evropská konferenční liga (předkola)

Raków Čenstochová – FC Rubin Kazaň

0:0

konec (0:0)

05.08.2021, 21:00 • Stadion Miejski, Bílsko-Bělá (POL) • 3. předkolo • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.83 3.19 2.65 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Souboj brankářů je u konce. V prvním poločase zazářil domácí brankář Vladan Kovačević, zatímco po přestávce Jurij Djupin, a tak jsme se dnes v Polsku žádného gólu nedočkali, přestože to bylo velice zajímavé a pohledné střetnutí. Konečný výsledek. Raków 0 Rubin Kazaň 0. (22:59:55)

90+4

Konec zápasu.

90+2

Michajl Kostjukov předvedl přes střídačkami obou týmů ostrý skluz, za který musel vidět ihned žlutou kartu.

90+1

Nad rámec dnešního utkání byly nastaveny 4 minuty.

90

Daniel Szelągowski si navedl míč na pravé straně hřiště na levačku a zpoza šestnáctky mířil přízemní střelou k přední tyči, kde byl připravený brankář Jurij Djupin.

88

Trenér polského týmu Marek Papszun příliš protestoval a rozhodčí doběhl ke střídačce, aby mu poté dal kartu.

85

Střídající Sebastian Musiolik se pokusil rozhodnout, jenže jeho přízemní střela zpoza šestnáctky byla příliš slabá a Jurij Djupin si připsal v bráně snadný zákrok.

84

Střídání v týmu FC Rubin Kazaň: ze hřiště odchází Chviča Kvaracchelija, přichází Soltmurad Bakajev.

84

Střídání v týmu FC Rubin Kazaň: ze hřiště odchází Darko Jevtić, přichází Leon Musajev.

83

Patryk Kun teď fauloval před zraky hostující střídačky připravující třetí střídání v zápase a viděl žlutou kartu.

82

Střídání v týmu Raków Częstochowa: ze hřiště odchází Marcin Cebula, přichází Sebastian Musiolik.

81

Fotbalisté polského celku vybojovali na pravém křídle rohový kop poté, co zastavili protiútok soupeře. Jeho exekuce se ujal Marcin Cebula, jeho centr byl odvrácen.

79

Zoran Arsenić si vzápětí pomohl ve sprinterském souboji zatažením za dres a hlavní rozhodčí ho odměnil kartou.

77

Střídání v týmu Raków Częstochowa: ze hřiště odchází Giannis Papanikolaou, přichází Daniel Szelągowski.

75

Zpětně jsem si uvědomil, že jsem na začátku druhého poločasu avizoval, že nikdo nestřídal, není to pravda. Kvůli zranění brzo střídali Oleg Šatov a Aleksandr Zujev.

74

Djordje Despotović nepochopil myšlenku jednoho ze spoluhráčů a na pěkný nadýchaný oblouček za obranu si vůbec nenabíhal. Kdyby ano, byla by to velká šance.

72

Patryk Kun využil na levém křídle volného prostoru a na vzdálenější pravou tyč poslal velmi nebezpečný centr, jeden z jeho spoluhráčů na něj ale těsně nedosáhl.

71

Kazaň po přestávce neměla téměř žádnou šanci a často se uchyluje ke střelám ze střední vzdálenosti, které pak míří vysoko nad bránu, což se nyní dokonale potvrdilo.

67

Střídání v týmu Raków Częstochowa: ze hřiště odchází Vladislavs Gutkovskis, přichází Alexandre Guedes.

67

Střídání v týmu Raków Częstochowa: ze hřiště odchází Mateusz Wdowiak, přichází Wiktor Długosz.

65

65. Chviča Kvaracchelija je velice aktivní, není mu ovšem přáno

65

Chviča Kvaracchelija se nádherně uvolnil na levé straně šestnáctky a poté napřáhl ke střele, která byla přizvednuta a těsně minula pravý horní roh!

64

Ze zápasu uplynula více než hodina hry a zatím hrajeme stále bez branek. Zatím nikdo nestřídal. Vyhraje někdo?

62

Djordje Despotović už se nemohl dívat na bezradnost svého týmu a ze střední vzdálenosti napřáhl ke střele, která zamířila vysoko nad bránu polského týmu Rakówa.

61

Marcin Cebula odvedl v obraně skvělou práci, když podržel protihráče na zádech a vybojoval odkop.

59

Giannis Papanikolaou zastavil útok ruského týmu příliš důrazným způsobem a navíc poté viděl žlutou kartu.

56

Georgi Zotov si zpracoval na hranici šestnáctky míč po vysokém pasu a napřáhl k přízemní střele, která zamířila do náruče Vladana Kovačeviće.

55

Raków pokračuje po přestávce ve svém velice dobrém výkonu a na rozdíl od prvního poločasu si teď začíná vytvářet slibné brankové příležitosti. Zatím gól nepadl.

54

Mateusz Wdowiak se snažil prodrat do zakončení na pravé straně šestnáctky, jenže si v souboji se soupeřem příliš pomáhal rukama a byl mu nakonec odpískán faul.

53

Fotbalisté Kazaně chybovali v rozehrávce a Iván Lopez se dostal na přední tyči k centru z pravé strany, jeho hlavička ale zamířila vysoko nad bránu. Stále bez gólu.

51

Marcin Cebula se ujal rozehrávky rohového kopu na pravé a poté levé straně hřiště, ani jeden z jeho centrů ale nebezpečí nepřinesl a Rubin Kazaň se tak ubránil.

48

48. Lopez se málem prosadil po střele z volného přímého kopu

48

Iván Lopez rozehrál volný přímý kop a jeho střela se od hlavy jednoho z hráčů ve zdi odrazila těsně vedle předního pravého horního rohu brány!

46

Začal druhý poločas.

Silvije Begič a Filip Uremović museli vyměnit dresy kvůli číslům

Před začátkem druhého poločasu byla k vidění velice zajímavá situace. Hráči Rubinu měli na zádech čísla, která nebyla téměř vůbec vidět, a tak je museli změnit. Začátek se tedy opozdí.
Druhý poločas začne přibližně v 22:03.

Chviča Kvaracchelija a Sead Haksabanović napřáhli v průběhu prvního poločasu k parádní přízemní střele, jenže oba dva borce dokázal vychytat zatím fantasticky chytající Vladan Kovačević. Raków měl více ze hry, na rozdíl od soupeře se ale do zakončení nedostal. Skóre po prvním poločase střetnutí. Raków 0 Rubin Kazaň 0.

45+3

První poločas skončil.

45+3

45+3. Sead Hakšabanović a jeho nebezpečný volný přímý kop!

45+3

Sead Hakšabanović vypálil v závěru nastavení z volného přímého kopu a zamířil jen těsně nad!

45+1

Marcin Cebula rozehrál na pravé straně hřiště rohový kop a do šestnáctky poslal pěkný centr, jenže Jurij Djupin rychle vyběhl proti míči, aby ho vyboxoval pryč.

45

Nad rámec prvního poločasu byly nastaveny 2 minuty.

43

Kazaň vyrážela na ose hřiště do nebezpečného protiútoku a přečíslení tři na dva, jenže Marko Poletanović sáhl ve středovém kruhu k taktickému faulu, za který viděl od rozhodčího žlutou kartu.

41

Dobývání brány ruského týmu pokračuje. Domácí rozvážně kombinují, směrem vpřed jsou ale bezzubí.

40

Taktika Rubinu Kazaň je zřejmá. Hosté chtějí především pečlivě bránit a hrozit z protiútoků. Raków nyní bez problému kontroloval míč a předvedl velkou nepřesnost.

37

Raków kontroluje během posledních okamžiků průběh zápasu a mnohem častěji drží míč na svých kopačkách, na rozdíl od soupeře si ale nevytvořil velkou příležitost.

36

A znovu Marcin Cebula, který je nyní velmi často u míče a znovu mohl vypálit v blízkosti hranice šestnáctky, jenže byl rychle zdvojen a do zakončení se nedostal.

35

Marcin Cebula vyrazil na levém křídle na steč a mohl se pokusit vypálit zpoza šestnáctky, jenže proti sobě měl trojici protihráčů a rozhodl se hru roztáhnout do strany.

33

Patryk Kun si teď zpracoval míč u levé postranní čáry a okamžitě chtěl vyrazit k šestnáctce soupeře, jenže Sead Haksabanović k němu rychle přistoupil a poté fauloval.

32

Dnešní utkání je zatím při pohledu na skóre vyrovnané. Také statistika rohových kopů ale hovoří pro velkou vyrovnanost. Oba týmy rozehrávaly tři rohové kopy.

31

Základní jedenáctka Rubinu se začíná rozpadat, ze hry už odstoupili Aleksandr Zujev a Oleg Šatov. Skóre 0:0.

29

Střídání v týmu FC Rubin Kazaň: ze hřiště odchází Oleg Šatov, přichází Michajl Kostjukov.

28

Chviča Kvaracchelija teď udělal ve středu hrací plochy obrovskou chybu, když zbytečně pouštěl míč za sebe a rychlý protiútok domácích fotbalistů zastavil rukama.

26

Vladan Kovačević je zatím klíčovým mužem dnešního zápasu. Na kontě má dva úžasné zákroky. Stále 0:0.

24

Sead Haksabanović překvapivě vypálil na ose hřiště ze střední vzdálenosti a jeho fantastická přízemní střela by zapadla k přední pravé tyči, Vladan Kovačević ale vytáhl další skvělý zákrok!

23

Raków se dnes zatím prezentuje velice sympatickým dojmem, nyní mu ale nevyšla dlouhá kolmá přihrávka.

20

Marcin Cebula se dostal na pravé straně šestnáctky k centru, který na vzdálenější levé tyči nikoho nenašel. Domácí pokračovali ve své snaze po rohovém kopu.

18

Střídání v týmu FC Rubin Kazaň: ze hřiště odchází Aleksandr Zujev, přichází Vladislav Ignatjev.

17

Fotbalisté Rubinu Kazaň úvodní obrovskou brankovou příležitost nevyužili a následný rohový kop nic nepřinesl.

16

16. Chviča Kvaracchelij selhal v obrovské brankové příležitosti!

16

Chviča Kvaracchelija se ocitl po kolmé přihrávce za obranu uprostřed vápna úplně sám a přízemní střelou mířil k levé tyči, Vladan Kovačević ho ale fantastickým zákrokem vychytal! Nadvakrát!

14

Rubin Kazaň hodně dlouhou dobu obléhal pokutové území polského týmu, jenže domácí brání velice dobře a stačí bez problému vyplňovat veškeré volné prostory.

12

Patryk Kun se pak snažil prodrat do zakončení na levé straně šestnáctky, jenže byl velice dobře pokryt jedním z obránců Rubinu Kazaň a v souboji si pomohl rukama.

11

Chviča Kvaracchelija se nyní snažil prosadit v blízkosti šestnáctky po pěkné kolmé přihrávce, jenže si v souboji s Franem Tudorem pomohl faulem a hra je přerušena.

10

Na stadionu polského celku Rakówa panuje fantastická atmosféra, přestože v hledišti není plný počet diváků.

8

Polský tým vyrazil na pravém křídle do útoku a dostal se k centru, který snadno stáhl do náruče Jurij Djupin.

6

6. Vladan Kovačević dokázal napravit svou chybu po malé domů

6

Vladan Kovačević předvedl v bráně polského týmu po malé domů hodně špatné zpracování a Rubin se málem ujal vedení, domácí ale míč odvrátili na roh! Brankář své zaváhání napravil.

5

Fotbalisté Rakówa jsou v úvodu zápasu lepším a mnohem aktivnějším týmem, zatím se ale ke střele nedostali. Ruští hráči brání zatím bezchybně – 0:0.

2

Fran Tudor se mohl ocitnout po necelých 2 minutách ve slibné šanci, jenže jeho postup vpřed zastavil ofsajd.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Raków Częstochowa: Kovačević – Tudor, Niewulis (C), Arsenić – Wdowiak, Poletanović, Papanikolaou, Kun – Cebula, Gutkovskis, Lopez.
Náhradníci: Trelowski – Wydra, Musiolik, Szelągowski, Pereira Garcia Guedes, Arak, Kaczmarski, Udovičić, Długosz.

FC Rubin Kazaň: Djupin – Zotov, Uremović (C), Begić, Zujev – Jevtic, Abildgaard, Šatov – Hakšabanović, Despotović, Kvaracchelija.
Náhradníci: Medveděv, Ianovič – Bakajev, Kostjukov, Saito, I. Ignatjev, V. Ignatjev, Gricajenko, Musajev.

Rozhodčí: João Pinheiro (POR). Asistenti: Tiago Costa (POR), Bruno Alves Jesus (POR). Čtvrtý rozhodčí: Vitor Ferreira (POR).

Rubin Kazaň udělal během posledních dvou let obrovský progres a v loňské sezóně tamní ruské nejvyšší soutěže obsadil fantastické čtvrté místo. Ruský klub si tak zajistil účast v evropských pohárech a ve třetím předkole UEFA Europa Conference League vyzve polský celek Raków. Domácí tým už letos dosáhl obrovského úspěchu, když na začátku května porazil ve finále polského poháru tým Arka Gdynia a v historii klubu vyhrál svou první cennou trofej. Z našeho pohledu nás těší, že v dresu Rakówa působí čeští fotbalisté Tomáš Petrášek a Daniel Bartl.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

Raków Čenstochová – FC Rubin Kazaň

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   43. Poletanović (RAK), 59. Papanikolaou (RAK), 79. Arsenić (RAK), 83. Kun (RAK) – 90+2. Kostjukov (RKZ)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 2:3. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 15:12.

Raków Čenstochová: Kovačević – Tudor, Niewulis (C), Arsenić – Wdowiak (67. Długosz), Poletanović, Papanikolaou (77. Szelągowski), Kun – Cebula (82. Musiolik), Gutkovskis (67. Guedes), Lopez.
Náhradníci: Trelowski – Wydra, Musiolik, Szelągowski, Pereira Garcia Guedes, Arak, Kaczmarski, Udovičić, Długosz.

FC Rubin Kazaň: Djupin – Zotov, Uremović (C), Begić, Zujev (18. V. Ignatjev) – Jevtic (84. Musajev), Abildgaard, Šatov (29. Kostjukov) – Hakšabanović, Despotović, Kvaracchelija (84. Bakajev).
Náhradníci: Medveděv, Ianovič – Bakajev, Kostjukov, Saito, I. Ignatjev, V. Ignatjev, Gricajenko, Musajev.

Rozhodčí: João Pinheiro (POR). Asistenti: Tiago Costa (POR), Bruno Alves Jesus (POR). Čtvrtý rozhodčí: Vitor Ferreira (POR)

Odveta: Kazaň - Raków 0:1

Evropská konferenční liga (předkola)

Tobol Kostanaj – Žilina 18:00 0:1

Lokomotiv Plovdiv – Kodaň 18:00 1:1

Soči – Partizan 18:00 1:1

KuPS – Astana 18:00 1:1

Elfsborg – Velež Mostar 18:45 1:1

Arnhem – Dundalk 19:00 2:2

Laçi – Anderlecht 19:00 0:3

Rosenborg – Domžale 19:00 6:1

AEL Limassol – Karabach 19:00 1:1

Vojvodina – Linz 19:00 0:1

CSKA Sofia – Osijek 19:00 4:2

Batumi – Sivasspor 19:00 1:2

Riga FC – Hibernians 19:00 0:1

Maccabi Haifa – HB Tórshavn 19:00 7:2

Trabzonspor – Molde 19:30 3:3

FC Ferreira – Larne FC 20:00 4:0

Kolos Kovalivka – Karaganda 20:00 0:0

Śląsk – H. Be'er Sheva 20:00 2:1

Priština – Bodo/Glimt 20:00 2:1

Trnava – M. Tel-Aviv 20:15 0:0

Gent – RFS Riga 20:30 2:2

Luzern – Feyenoord 20:30 0:3

New Saints – Plzeň  cz 20:45 4:2

Hibernian – Rijeka 20:45 1:1

Čukarički – Hammarby IF 21:00 3:1

Raków – Kazaň 21:00 0:0

Breidablik – Aberdeen 21:00 2:3

Újpest FC – Basilej 21:00 1:2

Shamrock – KF Teuta 21:00 1:0

Santa Clara – Olimpija Lublaň 22:30 2:0