Menu

Fotbal

Evropská konferenční liga (předkola)

FC Paços Ferreira – Larne FC

4:0

konec (1:0)

05.08.2021, 20:00 • Estádio Capital do Móvel, Paços de Ferreira (Portugalsko) • 3. předkolo • Daniel Gargulák

Tipsport: 1.33 4.68 10.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mne je to pro tuto chvíli vše, přeji vám příjemný zbytek večera. (22:07:35)
Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 11:0. Střely mimo: 7:3. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 20:15.
Utkání s jasným favoritem, a také s jasným průběhem. Portugalský celek nenechal nic náhodě a o svém postupu rozhodl prakticky již v prvním zápase. Nutno ovšem podotknout, že minimálně 3 góly dostal darován na zlatém podnose od svého soupeře.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Žlutou kartu dostává Djalo (FC Paços Ferreira).

90+1

90+1. 90+1. Silva De Jesus - 4:0.

90+1

Ferreira právě vstřelila branku!
A přece jen si domácí ještě pojišťují více svojí výhru, případně i postup! SILVA DE JESUS utekl spolu s Ferreirou celé hostující obraně a bez větších obtíží zakončil střelecký účet domácích v tomhle utkání. Asistence: Ferreira.

90

Zápas se blíží ke svému konci a vypadá to vypadá, že z něj budou o poznání šťastnější odcházet domácí hráči.

88

Standardní situace pro hosty na útočné polovině dává šanci ještě utkání zdramatizovat.

85

Larne ale také nehodlá balit kufry a dlouhými nákopy se snaží překvapit unavenou obranou soupeře. Portugalský celek ale bez větších potíží tyto míče odvrací.

82

Domácí nikam nepospíchají a postupnou kombinací se snaží najít cestu za svým čtvrtým gólem utkání.

80

Ferreira správně cítí šanci dostat za záda Fergusona ještě nějaký ten gól a odjížděť do Severního Irska bez větších nervů. V tuto chvíli se ale musí bránit, Larne hodlá gólem dvojutkání ještě zdramatizovat.

77

Střídání v týmu Larne FC: ze hřiště odchází Randall, přichází Kelly.
Střídání v týmu Larne FC: ze hřiště odchází Hale, přichází McDavid.

75

Střídání v týmu FC Paços Ferreira: ze hřiště odchází Pereira Junior, přichází Da Silva Souza.
Střídání v týmu FC Paços Ferreira: ze hřiště odchází Nuno Santos, přichází Djalo.

73

73. Antunes Eustaquio - 3:0.

73

Ferreira právě vstřelila branku!
Hosté v rozkladu. Třetí gól po rohovém kopu domácích přidává ANTUNES EUSTAQUIO a o osudu nejenom tohoto utkání, ale celého třetího předkola je zdá se rozhodnuto. Bez asistence.

70

70. Pereira Junior - 2:0.

70

Ferreira právě vstřelila branku!
Hosté si dnešní zápas prohrávají sami. Další naprosto nepochopitelná hrubice v obraně doslova daruje PEREIROVI JUNIOROVI druhý gól v utkání. Asistence: Ferreira.

68

Střídání v týmu FC Paços Ferreira: ze hřiště odchází Da Silva De Jesus, přichází Ferreira.
Střídání v týmu FC Paços Ferreira: ze hřiště odchází Delgado Baeza, přichází Silva De Jesus.
Střídání v týmu FC Paços Ferreira: ze hřiště odchází Sule, přichází Mitchell.

66

Ferguson si troufl vyběhnout téměř na polovinu obranné poloviny, aby zamezil rychlému kontru soupeře, nakonec se musel modlit, aby jej nepřehodil brankář soupeře. Celá akce ale byla nakonec zbržděna a hra se uklidňuje.

63

Larne se osměluje směrem kupředu, hostům ale schází jakákoliv kreativita, která by mohla zaskočit pevnou obranu domácích.

60

Hosté si dávali s rozehrávkou na čas, nakonec z toho však byla dobrá šance po stříleném centru ze středu pole. Míč ale skončil v moci brankáře Ferreiry a ten zakládá rychlý protiútok.

58

Na zemi se nyní dlouho svíjeli po nepříjemném střetu hráči obou soupeřů. Po delší odmlce způsobené ošetřováním to ale vypadá, že oba budou schopni pokračovat ve hře.

54

Larne bude muset bránit další standardku blízko svého pokutového území. Ferreira začíná dominovat i ve druhé půli.

52

Dělovka z pravé strany pokutového území dala Fergusonovi zabrat, nakonec ji však pohodlně vyrazil na rohový kop.

50

Žlutou kartu dostává Bolger (Larne FC).

48

Domácí i druhou půli začali aktivně a jsou také více na míči. Prozatím si jej ale vyměňují na své polovině a čekají na svou šanci.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně ve 21:05.
Jasná dominance domácího celku vyvrcholila až na konci první půle, kdy se naprosto zbytečné hrubé chyby dopustil brankář Ferguson a daroval domácím naprosto zadarmo jednobrankové vedení. Pokud však hosté chtějí pomýšlet na úspěch v tomhle utkání, potažmo v celém dvojzápase, musí od základu s celou svojí hrou něco udělat, jinak si koledují o výprask.

45+3

První poločas skončil.

45+2

Jarvis ještě za hosty dostal příležitost standardní situace, mířil ovšem nepřesně.

45

Střídání v týmu FC Paços Ferreira: ze hřiště odchází Ribeiro Vigária, přichází Antunes.

44

Ferreira právě vstřelila branku!
Neuvěřitelná hrubice brankáře Fergusona, kterého dostali pod tlak vlastní hráči znamená první gól utkání! Velmi aktivní PEREIRA JUNIOR neváhal atakovat a doklepl míč bez větších potíží do branky poté, co ujel brankáři soupeře od nohy v malém vápně. Bez asistence.

44

44. Pereira Junior - 1:0.

43

Hosté kombinují na své polovině a jde vidět, že už se těší do šatny.

41

Pereira Junior si počínal v pokutovém území velmi důrazně, až se to nelíbilo obráncům Larne, kteří jej velmi hrubě odtlačili od vlastního brankáře. Rozhodně při nejmenším dobrý signál hostí do druhé půle co se důrazu týká.

39

Žlutou kartu dostává Jorge Silva (FC Paços Ferreira).

37

Dobrá šance z pravé strany v podání Delgada Baezy, dostal se však pouze na hranu pokutového území, kde byl zastaven pozornou obranou soupeře.

34

Žlutou kartu dostává Watson (Larne FC).

32

Ferreira je skutečně opticky jasně dominantním týmem na míči, hosté si toho ale byli velmi dobře vědomi už před utkáním a zavírají veškeré náběhy včas, než se vůbec mají domácí hráči šanci dostat do pokutového území.

30

Larne zkoušela překvapivé založení akce ihned z vhazování, sami hráči hostí si ale příliš nerozuměli a míč končí rychle na kopačkách soupeře.

28

Brankář Ferguson si doběhl jako první pro míč směřující za obranu hostí a zastavil tak další z řady možností domácího výběru na otevření brankového skóre zápasu.

26

Rohový kop domácích skončil na hlavně prvního bránícího hráče. Tenhle roh se zařadí do kategorie méně povedených.

24

Ne, domácím to zkouší všemi možnostmi, ale obrana hostí je pevná jako skála.

22

Larne se pomalu začíná dostávat do zápasu. Neznamená to ovšem, že by začínali hosté hrozit nebezpečnými akcemi, pokrokem je ovšem alespoň přechod přes polovinu hřiště.

19

Levá strana zdá se býti pro Paços oblíbenější směrem kupředu, šikovným portugalským hráčům se ale nedaří prostoupit přes defenzivní blok soupeře.

17

Hosté se dostali do první šance, která měla alespoň trochu parametry nebezpečí pro branku portugalského celku, nakonec si ale obrana Ferreiry poradila a může se znovu vrhnout do útoku.

15

Ferreira si je vědoma svého dominantního postavení a s útočením nikterak nepospíchá. Pokud ale Larne bude nadále stejně pasivní, neznačí to pro celek ze Severního Irska nic prespektivního.

13

Obléhání hostující svatyně pokračuje. Domácí to zkouší ze všech stran, obrana hostí je ale prozatím pozorná a odvrací nebezpečné míče do prostor, kde branku nelze ohrozit.

11

Žlutou kartu dostává De Brito Gonzaga (FC Paços Ferreira).

10

Nešlo to vpravo, tak to zkouší domácí portugalský celek po levé straně přes De Jesuse. Po jeho centru přichází alespoň rohový kop.

8

Do prvního útoku se dostali i hráči hostí, sami ale svoje možnosti skórování ukončili útočným faulem na brankáře Ferreiru.

6

Domácí hráči dle očekávání drží míč od úvodních minut na svých kopačkách a obléhají pokutové území soupeře.

4

Dlouhé autové vhazování se dostali až na kopačku Pereiry Juniora a ten ranou z první pořádně zaměstnal brankáře Fergusona. Reflexivní zákrok ale zamezil míč v cestě do sítě.

2

Domácí začali velmi aktivně a z pravé strany se ihned pokoušel centrovat Nuno Santos, byl ale zastaven nedovoleným zákrokem Balmera.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FC Paços Ferreira: André Ferreira – Jorge Silva, Baixinho (C), De Brito Gonzaga, Ribeiro Vigária – Luiz Carlos, Antunes Eustaquio – Nuno Santos – Delgado Baeza, Da Silva De Jesus – Pereira Junior.
Náhradníci: Menezes De Almeira, Antunes, Ferreira, Ibrahim, Silva De Jesus, Djalo, Duarte Castanheira, Rui Pires, Fernando, Da Silva Ramos, Sousa Silva, Da Silva Souza.

Larne FC: Ferguson – Hughes (C), Bolger, Watson, Balmer – Cosgrove, Sule, Herron, Jarvis – McDavid, Randall.
Náhradníci: Argyrides – Kelly, Robinson, Hale, Scott, Lynch, Mitchell, Lusty.

Rozhodčí: Jug – Žunič, Vidali (všichni Slovinsko).
FC Paços Ferreira

Velmi úspěšný ročník Ferreiry v minulém ročníku nejvyšší portugalské soutěže v podobě pátého místa znamenal jediné, fotbalisté ze severu země si zahrají v letošním ročníku předkolo Evropské konferenční ligy.

Proti soupeři ze Severního Irska jsou hráči z tradiční fotbalové země jasnými favority a 4. předkolo by je nemělo minout. Larne ale již ve 2. předkola dokázalo zaskočit favorita z Dánská, Ferreira se tak musí mít na pozoru.
Larne FC

Sympatický severoirský tým severně od Belfastu započal svoji pouť Evropskou konfederační ligu již v prvním předkole, odkud se postupně prokousal přes welšský Bala Town a dánský Aarhus. Zejména postup přes dánský celek se zařadil mezi velmi překvapivé.

Larne má tak příležitost prodloužit svoji evropskou pohádku. Již 3. předkolo je pro tento celek nesmírným úspěchem, napíše pokračování svého příběhu i proti portugalskému favoritovi?
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

FC Paços Ferreira – Larne FC

4:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 44. Pereira Junior, 70. Pereira Junior (Ferreira), 73. Antunes Eustaquio, 90+1. Silva De Jesus (Ferreira)

Karty:   11. De Brito Gonzaga (FER), 39. Jorge Silva (FER), 90+2. Djalo (FER) – 34. Watson (LRN), 50. Bolger (LRN)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 11:0. Střely mimo: 7:3. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 20:15.

FC Paços Ferreira: André Ferreira – Jorge Silva, Baixinho (C), De Brito Gonzaga, Ribeiro Vigária – Luiz Carlos, Antunes Eustaquio – Nuno Santos – Delgado Baeza, Da Silva De Jesus – Pereira Junior.
Náhradníci: Menezes De Almeira, Antunes, Ferreira, Ibrahim, Silva De Jesus, Djalo, Duarte Castanheira, Rui Pires, Fernando, Da Silva Ramos, Sousa Silva, Da Silva Souza.

Larne FC: Ferguson – Hughes (C), Bolger, Watson, Balmer – Cosgrove, Sule, Herron, Jarvis – McDavid, Randall.
Náhradníci: Argyrides – Kelly, Robinson, Hale, Scott, Lynch, Mitchell, Lusty.

Rozhodčí: Jug – Žunič, Vidali (všichni Slovinsko).

Odveta: Larne FC - FC Ferreira 1:0

Evropská konferenční liga (předkola)

Tobol Kostanaj – Žilina 18:00 0:1

Lokomotiv Plovdiv – Kodaň 18:00 1:1

Soči – Partizan 18:00 1:1

KuPS – Astana 18:00 1:1

Elfsborg – Velež Mostar 18:45 1:1

Arnhem – Dundalk 19:00 2:2

Laçi – Anderlecht 19:00 0:3

Rosenborg – Domžale 19:00 6:1

AEL Limassol – Karabach 19:00 1:1

Vojvodina – Linz 19:00 0:1

CSKA Sofia – Osijek 19:00 4:2

Batumi – Sivasspor 19:00 1:2

Riga FC – Hibernians 19:00 0:1

Maccabi Haifa – HB Tórshavn 19:00 7:2

Trabzonspor – Molde 19:30 3:3

FC Ferreira – Larne FC 20:00 4:0

Kolos Kovalivka – Karaganda 20:00 0:0

Śląsk – H. Be'er Sheva 20:00 2:1

Priština – Bodo/Glimt 20:00 2:1

Trnava – M. Tel-Aviv 20:15 0:0

Gent – RFS Riga 20:30 2:2

Luzern – Feyenoord 20:30 0:3

New Saints – Plzeň  cz 20:45 4:2

Hibernian – Rijeka 20:45 1:1

Čukarički – Hammarby IF 21:00 3:1

Raków – Kazaň 21:00 0:0

Breidablik – Aberdeen 21:00 2:3

Újpest FC – Basilej 21:00 1:2

Shamrock – KF Teuta 21:00 1:0

Santa Clara – Olimpija Lublaň 22:30 2:0